FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

umene zeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la umene zeljo » 04 jan 2010, 21:08

bistrikboy je napisao/la:Imal' ko jos da preprica san?

Samo Ivica pogodi u srz sa svim sto kaze,pa i sad za Papeta!
joj imam ja volio bi da nam Grbavica bude kao u vest valen (dortmundov) da ona tribina iza gola bude najveca tako bi volio da bude nasa grbavica....toliko sto se tice snova... :D :D :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jan 2010, 23:56

Bilo bi dobro da se pustimo price o tribini namastavanja, daleko je to jos, sve se to gradi radi izlaska u evropu i dolaska veceg broja ljudi na stadion a mi nismo jos evropu izborili to bi trebalo biti na prvom mjestu.
A kod nas su se nesto usutili po pitanju pojacanja, istina nije jos niko u lizi doveo neko pojacanje i vecinom se do sad radilo o odlascima u svim klubovima pa tako i kod nas( par igraca vise necemo gledati u plavom dresu i na kraju prosle polusezone im je receno da mogu potraziti novi klub ) po onome sto sam ja cuo radi se o Kovacevicu, Mulalicu i nekim igracima koji su bili na posudbi tipa Zeba( otisao u Olimpik na probu ).Od igraca iz prve postave kao sto svi znamo otisao je Cocalic a postoji sansa da ode i Bekric naravno uz propisno obestecenje ima ponudu iz Turske.Nije ni iskljuceno da jos neki igraci budu posudjeni, od igraca sa posudbe mogli bi se vratiti Beslija i Seslija mada moje skromno misljenje je da on njih dvojice i nema neke fajde, radi se o dva slicna tipa igraca a i zajednicka im je osobina da su skloni povredama.Po Zujinim rijecima strucnom stabu je data dozvola da potraze 3-4 pojacanja, ja bih licno bio zadovoljan i sa dva igraca kako treba po mom skromnom misljenu treba nam jedan ofanzivni vezni ono klasican plej i jedan stoper da zakrpi odlazak Coce te mozda jedan mladji igrac od koga bi se moglo ocekivati nesto u buducnosti.Sa ovim bih nekako i bio zadovoljan ipak smo doveli 8 igraca pocetkom ove sezone pa je ocekivati da u nastavku ekipa bude i uigranija i bolja nego li prethodnom periodu, pogotovo ako se uzme u obzir da je jedan dio igraca imao pauzu i od njih se ocekuje da budu puno bolji a isto tako i ovi mladji.
Nakon par dana u Sarajevu prvi dio priprema ce mo najvjerovatnije provesti u Somboru, Amar je otputovao da licno vidi uslove u kojima bi radili, prvo okupljanje je 16 ovog mjeseca a prelazni rok traje do kraja mjeseca.Inace nema puno spekulacija Amar krije imena ko zmija noge.Nakon povratka iz Sombora ekipa ce tradicionalno otputovati u Madjugorje na drugi dio priprema.Helem bice zanimljiv prelazni rok i kod nas a i sto se tice komplet lige a po mom misljenju i najzanimljivi drugi dio prvenstva, cini mi se da do sad nije nikad konkurisao ovoliki broj ekipa za prva tri mjesta.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 05 jan 2010, 00:21

pile87 je napisao/la:Bilo bi dobro da se pustimo price o tribini namastavanja, daleko je to jos, sve se to gradi radi izlaska u evropu i dolaska veceg broja ljudi na stadion a mi nismo jos evropu izborili to bi trebalo biti na prvom mjestu.
A kod nas su se nesto usutili po pitanju pojacanja, istina nije jos niko u lizi doveo neko pojacanje i vecinom se do sad radilo o odlascima u svim klubovima pa tako i kod nas( par igraca vise necemo gledati u plavom dresu i na kraju prosle polusezone im je receno da mogu potraziti novi klub ) po onome sto sam ja cuo radi se o Kovacevicu, Mulalicu i nekim igracima koji su bili na posudbi tipa Zeba( otisao u Olimpik na probu ).Od igraca iz prve postave kao sto svi znamo otisao je Cocalic a postoji sansa da ode i Bekric naravno uz propisno obestecenje ima ponudu iz Turske.Nije ni iskljuceno da jos neki igraci budu posudjeni, od igraca sa posudbe mogli bi se vratiti Beslija i Seslija mada moje skromno misljenje je da on njih dvojice i nema neke fajde, radi se o dva slicna tipa igraca a i zajednicka im je osobina da su skloni povredama.Po Zujinim rijecima strucnom stabu je data dozvola da potraze 3-4 pojacanja, ja bih licno bio zadovoljan i sa dva igraca kako treba po mom skromnom misljenu treba nam jedan ofanzivni vezni ono klasican plej i jedan stoper da zakrpi odlazak Coce te mozda jedan mladji igrac od koga bi se moglo ocekivati nesto u buducnosti.Sa ovim bih nekako i bio zadovoljan ipak smo doveli 8 igraca pocetkom ove sezone pa je ocekivati da u nastavku ekipa bude i uigranija i bolja nego li prethodnom periodu, pogotovo ako se uzme u obzir da je jedan dio igraca imao pauzu i od njih se ocekuje da budu puno bolji a isto tako i ovi mladji.
Nakon par dana u Sarajevu prvi dio priprema ce mo najvjerovatnije provesti u Somboru, Amar je otputovao da licno vidi uslove u kojima bi radili, prvo okupljanje je 16 ovog mjeseca a prelazni rok traje do kraja mjeseca.Inace nema puno spekulacija Amar krije imena ko zmija noge.Nakon povratka iz Sombora ekipa ce tradicionalno otputovati u Madjugorje na drugi dio priprema.Helem bice zanimljiv prelazni rok i kod nas a i sto se tice komplet lige a po mom misljenju i najzanimljivi drugi dio prvenstva, cini mi se da do sad nije nikad konkurisao ovoliki broj ekipa za prva tri mjesta.
al ce biti pojacanja ? i kolko je to sigurno da bekric odlazi ? :D:D:D

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 05 jan 2010, 00:24

pile87 je napisao/la:Bilo bi dobro da se pustimo price o tribini namastavanja, daleko je to jos, sve se to gradi radi izlaska u evropu i dolaska veceg broja ljudi na stadion a mi nismo jos evropu izborili to bi trebalo biti na prvom mjestu.
Pile daje najbolje informacije na ovom forumu, i pitam se kako sve znas ovo ?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jan 2010, 00:36

bogy_tm87 je napisao/la:al ce biti pojacanja ? i kolko je to sigurno da bekric odlazi ? :D:D:D
Pa pojacanja bi po svemu sudeci trebalo biti,ne onako kako su najavljivali ali bice, odlazak Bekrica zavisi od puno toga, koliko para ponude za njega, hocemo li uspjeti naci adekvatnu zamjenu, hoce li Amar dozvoliti bez obzira na sve ponude...
@Fk_zeljo_1921
Ako te bas zanima, dugo pratim Zelju i sve oko Zelje od prije rata poznajem pa skoro sve u klubu ponekad se cujem vidim sa nekim od tih ljudi popijem kafu eto nije nista aman zaman. :D

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 05 jan 2010, 00:37

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
Pile daje najbolje informacije na ovom forumu, i pitam se kako sve znas ovo ?

Imao sam info za bekrica ali nisam htio pisati rekli bi mahalska,A ostalo sam znao :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 05 jan 2010, 00:39

pile87 je napisao/la:
bogy_tm87 je napisao/la:al ce biti pojacanja ? i kolko je to sigurno da bekric odlazi ? :D:D:D
Pa pojacanja bi po svemu sudeci trebalo biti,ne onako kako su najavljivali ali bice, odlazak Bekrica zavisi od puno toga, koliko para ponude za njega, hocemo li uspjeti naci adekvatnu zamjenu, hoce li Amar dozvoliti bez obzira na sve ponude...
@Fk_zeljo_1921
Ako te bas zanima, dugo pratim Zelju i sve oko Zelje od prije rata poznajem pa skoro sve u klubu ponekad se cujem vidim sa nekim od tih ljudi popijem kafu eto nije nista aman zaman. :D
Bekric ide u slucaju dolaska ovog igraca vranjkovica iz dinama bukuresta ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 05 jan 2010, 00:47

TheManiacs je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
@Fk_zeljo_1921
Bekric ide u slucaju dolaska ovog igraca vranjkovica iz dinama bukuresta ;)
a posto ovaj neigra skoro nikako u dinamu, u prosjeku zabiljezi 5 nastupa po sezoni, vjerujem da bi mogao doci, a sjecam se da je bila prica za blatnjaka, i ona se sad cini realnom, posto ga trazi istra, mislim da mozemo dati vise od jedne istre i da samo atraktivniji klub... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jan 2010, 00:49

Vrankovic moze birati klub u srbiji gdje hoce igrati, trenutno se nalazi u beogradu pa sad...Istra je dobila novog sponzora iz rusije inace se radi o velikim parama i imaju velike ambicije u nastavku prvenstva cisto sumljam da im mozemo parirati i priblizno sa cijenom.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 jan 2010, 00:50

Onaj lik sto je napisao za Vranjkovica se ne pojavi vise i pored pitanja,pa ne znam sad dal' mu je vjerovat',elem mozda se javi...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 jan 2010, 09:15

Ne mozemo dati vise od Istre ni u snu,oni su za nas finansijski real madrid...mada ne vidim ni po cemu smo to atraktivniji od Istre..imamo bolje navijace,i ono sto je ostalo je ime...Blatnjak bi tamo imao i uredjenije finansije,igrao bi jace utakmice,ni oni a ni mi nismo vidjeli evropu godinama,pa ne vidim razlog da nas neko posmatra kao atraktivniji klub...da smo u evropi redovno,pa hajde,ali nazalost nismo...valjda se to promijeni u buducnosti...ne vjerujem da ce nasi pustiti Bekrica ukoliko se ne pojacaju u sredini,isto tako ne vjerujem da bi ga nasi pustili ukoliko cifra obestecenja ne bude sasvim solidna...a opet sumnjam da bi neki klub dao recimo 300 000 za jednog Bekrica u BiH ligi koji igra u ekipi koja ne igra u evropi nikako i pogotovo za igraca koji je nesumnjivo talenat,ali je odigrao jednu prilicno losu polusezonu za njegov potencijal
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

dizdaa22
Kontakt:

Post Postao/la dizdaa22 » 05 jan 2010, 09:47

boccaccio majke ti za koga ti navijas? znas dobro da je amar covjek koji nece pustati igrace za sicu,rekao je da bekric moze ici samo uz ponudu sa 6 nula! i suzdrzi se od pljuvanja po klubu molim te! cinjenicno stanje je da je odnedavno istra mocnija od zelje al i od vecine klubova u hrvatskoj jer je kupljena od strane nekog ruskog milionera i ima obezbjedjen budzet od 800000 eura po sezoni,al to je sve,stadion im je na fazon gradacacke zvjezde,navijaca imaju kao siroki otprilike,znaci 20-tak,ekipa im je trenutno na nivou ozrena,osim ako se ne pojacaju sad kad su dobili tu finansijsku injekciju,nadam se da nisam nesto zaboravio...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 jan 2010, 10:24

dizda ziv bio procitaj jos jednom post pa pisi...
Covjek govori da imaju bolje finansije, ti na to repliciras sa "nemoj pljuvat po klubu, oni imaju samo bolje finansije"... :roll:
Ne kontam sto je pljuvanje ako je rekao da ne igramo europu par godina...
Bezveze talasas...

Mi cemo moci tek prodavati kako treba ako izadjemo u europu (a i kad smo izlazili nismo se nesto proslavili sa prodajom :mrgreen: ), tako da ako sad ode bekric bit cemo na gubitku jer pod 1 ne mozemo trenutno uzeti pare za njega koliko vrijedi; 2. ako ga prodamo malo koji ce kvalitetniji igrac od njega htjeti igrati u nasoj ljigi a nemamo jos europu; 3. gubimo vrijeme sa uigravanjem novog veznjaka jer ipak je bekric kod nas "mozak" ekipe...tako da ako bekric ode glabo glabare!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 jan 2010, 11:48

Ako Bekrić ode, bićemo jači bar za 30%, jer je očito da ga Amar ne želi staviti na klupu, a još očitije da ovaj ne želi da igra već pola godine. DaBogda odmah otiš'o za marku!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 jan 2010, 12:07

Ako Visca nadje dobre forme, prodat Bekric i Viscu stavit umjesto njega.elem, visca i moze igrat umjesto njega. :mrgreen: .. ili grijesim ..ispravite me ?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 jan 2010, 12:08

Željovac je napisao/la:Ako Bekrić ode, bićemo jači bar za 30%, jer je očito da ga Amar ne želi staviti na klupu, a još očitije da ovaj ne želi da igra već pola godine. DaBogda odmah otiš'o za marku!
Ko bi ga zamjenio...beslija?? on ne moze meda, tj moze meda al ne moze teglu da otvori...
"ocito" je da Bekric igra sve bolje i da se dozvao...
A to sto ga Amar nece da stavi na klupu tebi ne govori da je trenutno nezamjenjiv? ili mozda Amar ne zna ili ga cak neko ucjenjuje? de ba...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 jan 2010, 12:10

Seyo_TM je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Ako Bekrić ode, bićemo jači bar za 30%, jer je očito da ga Amar ne želi staviti na klupu, a još očitije da ovaj ne želi da igra već pola godine. DaBogda odmah otiš'o za marku!
Ko bi ga zamjenio...beslija?? on ne moze meda, tj moze meda al ne moze teglu da otvori...
"ocito" je da Bekric igra sve bolje i da se dozvao...
A to sto ga Amar nece da stavi na klupu tebi ne govori da je trenutno nezamjenjiv? ili mozda Amar ne zna ili ga cak neko ucjenjuje? de ba...
Bekric je prema podacima statisticara na orgu najkorisniji igrac Želje u protekloj polusezoni ispred Mesanovica,a to je napravio sa pola snage jer je kako treba poceo igrat' od one tekme sa Olimpikom!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 jan 2010, 12:15

ljudi misle posto nedaje golove da je los...a po mom misljenju njegovo i nije da daje golove, a to je drugo sto je davo proslo prvenstvo jer nije imo ko drugi :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 jan 2010, 12:25

Neki dan rekoh nekom ovdje da je on kao veznjak dao 5 u ligi i jedan u kupu...asistencije ne znam...
Fakat je bio u qrcu sa motivom, pritisak ga poklopio i upao u sivilo (najlosiji protiv zri. kad smo nakon njegove greske primili gol), ali sve je bolji na nasu srecu...
Moje je skromno misljenje :mrgreen: da je bolje naci nacin da se motivise kvalitetan igrac, nego ga sutnut za sitne pare i onda vidjeti njegov kvalitet u nekom klubu koji se malo potrudio oko svog igraca...tada mozemo fino otici u spajz i dobro sami sebe nasamarat...

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 05 jan 2010, 12:28

Seyo_TM je napisao/la:Neki dan rekoh nekom ovdje da je on kao veznjak dao 5 u ligi i jedan u kupu...asistencije ne znam...
Fakat je bio u qrcu sa motivom, pritisak ga poklopio i upao u sivilo (najlosiji protiv zri. kad smo nakon njegove greske primili gol), ali sve je bolji na nasu srecu...
Moje je skromno misljenje :mrgreen: da je bolje naci nacin da se motivise kvalitetan igrac, nego ga sutnut za sitne pare i onda vidjeti njegov kvalitet u nekom klubu koji se malo potrudio oko svog igraca...tada mozemo fino otici u spajz i dobro sami sebe nasamarat...

to ti nesto meni :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.