NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Vrijeme za inostrani angazman sa 19 godina 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Posteno se zeznuo. Uranio sa inostranim angazmanom, sa 19 godina se to ne trazi. Mislim da je i njemu zao sada i da se kaje sto je otisao iz Jedinstva. Ali sta je tu je, sretno mu bilo, dobar je igrac.
Volim samo Jedinstvo Bihać
Kolika je cijena streama za Gracanicu i do kad se sutra moze kupiti?
5KM, do 16h.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Sta bi nam.znacila.pobjeda sutra. Da dobijemo pa da nemamo igre nikako da ne povezemo dva pasa samo da dobijemo.
-
- Kontakt:
Sutra je bod kao kuca. Fali nam Wili i Davedzic..
-
- Kontakt:
Pa imamo klupu. Imamo drugog golmana nismo ga bzvz doveli
-
- Kontakt:
Vidim nisi gledao drugog golmana cesto. Na treningu je katastrofa, valjda ce biti bolji u utakmicama haha
Bezveze je meni ovaj Zejd, nekako nizak za golmana, ne istrcava na prekide... Bod bih rado potpisao.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kad je potpisao pisao sam da od Zejda nema puno koristi.. Mislim da bi sutra Badic mogao na gol, jer ono sto Muratspahic pokazuje na treningu je bas neuvjerljivo..Jedinstvo37 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 19:27Vidim nisi gledao drugog golmana cesto. Na treningu je katastrofa, valjda ce biti bolji u utakmicama haha
Plus je Badic zasticeno godiste.Vinavil je napisao/la: ↑21 avg 2020, 19:31Kad je potpisao pisao sam da od Zejda nema puno koristi.. Mislim da bi sutra Badic mogao na gol, jer ono sto Muratspahic pokazuje na treningu je bas neuvjerljivo..Jedinstvo37 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 19:27Vidim nisi gledao drugog golmana cesto. Na treningu je katastrofa, valjda ce biti bolji u utakmicama haha
Zasto Willi ne brani, ima mozda kartone od prosle sezone?
Jel si ozbiljan sa ovim pitanjem? Zajebavas nas?
Pa da ima kartone ne bi mogao braniti prva dva kola. Willi je povrijeden i zato ga nema. Po meni sto sam vidio i Zejd i Badic su isti golmani, visinom i stilom a sutra se nasam Badicu kao sto je receno jer je zasticeno godiste. Nadam se sutra 4-4-2, Dzeno i Fajic u vrhu i udri.
Zadnju protiv Zvijezde je dobio žuti, jesi li uopće gledao utakmicu...bihacity je napisao/la: ↑21 avg 2020, 19:51Jel si ozbiljan sa ovim pitanjem? Zajebavas nas?
Pa da ima kartone ne bi mogao braniti prva dva kola. Willi je povrijeden i zato ga nema. Po meni sto sam vidio i Zejd i Badic su isti golmani, visinom i stilom a sutra se nasam Badicu kao sto je receno jer je zasticeno godiste. Nadam se sutra 4-4-2, Dzeno i Fajic u vrhu i udri.
Iceplayer je napisao/la: ↑21 avg 2020, 20:03Zadnju protiv Zvijezde je dobio žuti, jesi li uopće gledao utakmicu...bihacity je napisao/la: ↑21 avg 2020, 19:51Jel si ozbiljan sa ovim pitanjem? Zajebavas nas?
Hahahaha vidim razumijes se dobro u pravila oko kartona.To sto je dobio zuti nema nikakve veze, ne pisu se zuti kartoni iz drugih liga prijatelju moj, samo crveni. Ziv bio!
-
- Kontakt:
Ja se nadam 3 boda iskreno i mislim ds cemo dobiti. Nadam se da je Fajic spreman za prvog da pocne. On i Haracic ce to rijesiti
Da nece Galin ponovo nazad? Brat na frizuri kod Denija frizera... 

Galin zivi u Bihacu. Danas imam osjecaj da uzimamo, 1:2. Igratiiii
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.