GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Fale Pjaca i Soudani, Junior prebačen u drugu ekipu, Henriquez se od povrede ne sastavlja s loptom i Hodžić mu zbog navedenog sjedi na klupi. Svaka čast Ćoriću, Brekalu i Rogu, Stojanović po meni možda i najbolji pojedinac, ali danas su štucnuli i ovo se ne smije ponovit.
Tudor inače rođeni Zagrepčanin...
Zasto Brekalu? Bio je medju najlosijim. Toliko sam ga gotivio dok je bio medju omladincima, ali u srijedu ne zna voditi loptu, a danas je imao nekih 15 dodavanja od kojih je proslo maksimalno 2-3. Mislim da se boji i da nije zreo za seniore. On treba jos puno pure jesti da bi igrao HNL, a ne neki nogomet vani o kojem prica.vedoz je napisao/la:Fale Pjaca i Soudani, Junior prebačen u drugu ekipu, Henriquez se od povrede ne sastavlja s loptom i Hodžić mu zbog navedenog sjedi na klupi. Svaka čast Ćoriću, Brekalu i Rogu, Stojanović po meni možda i najbolji pojedinac, ali danas su štucnuli i ovo se ne smije ponovit.
Mislim da sam mu od velikog obozavatelja u tri dana postao najveci kriticar.
Moje izvinjenje, fali mi po rečenice... svaka čast njima, ali treba tu čvrsta ruka. Pjaca jeste stariji, ali ne toliko da se njihova klasa razlikuje na tako velikom nivou na kakvom je trenutno. Kod mene je situacija što se Brekala tiče ista, subjektivno mišljenje -> previše glumi/fura se na RonaldaSignore je napisao/la:Zasto Brekalu? Bio je medju najlosijim. Toliko sam ga gotivio dok je bio medju omladincima, ali u srijedu ne zna voditi loptu, a danas je imao nekih 15 dodavanja od kojih je proslo maksimalno 2-3. Mislim da se boji i da nije zreo za seniore. On treba jos puno pure jesti da bi igrao HNL, a ne neki nogomet vani o kojem prica.vedoz je napisao/la:Fale Pjaca i Soudani, Junior prebačen u drugu ekipu, Henriquez se od povrede ne sastavlja s loptom i Hodžić mu zbog navedenog sjedi na klupi. Svaka čast Ćoriću, Brekalu i Rogu, Stojanović po meni možda i najbolji pojedinac, ali danas su štucnuli i ovo se ne smije ponovit.
Mislim da sam mu od velikog obozavatelja u tri dana postao najveci kriticar.

Jbg,ocito razlicito shvacamo pojam "OBC"bazero je napisao/la:"Obični normalan čovjek" može biti debil, pa svršavati na proklinjanje na Božić, izvlačenje love iz kluba, teror nad navijačima. I masu likova u kojekakvim Mamićima, Kerumima, Sanaderima, Dodicima, u vlastitoj zatupljenosti da se ništa ne može ostvariti bez otimanja i nabijanja na ku*ac, vide svoje idole. Razmisli samo koliko ljudi se loži na Goluboviće, Turkoviće, Bajramoviće i priče o Escobarima i Al Caponeima. To im je simpatično i meni je to razumljivo.SiamoNoi je napisao/la:Ne samo navijaca nego i,kako se kaze,obicnog normalnog covjeka.Mrznja,gadenje,prijezir.Birajte pojam kako vam drago na kraju dode na isto.Nitko normalan ne moze osjecati niti osjeca ista pozitivno na spomen kriminalne organizacije kao sto je GNK.Kojoj je unistavanje zivota samih navijaca jos jedan od manjih grijeha s obzirom sto se sve unistilo u zadnjih 10 godina.A ne pricam o materijalnim stvarima.Sad sto smo na forumu,sto vam smeta rijecnik u Torcidinom priopcenju (ili pak to sto nisu prisvojili GNK pojam nego i dalje izdrkrotinu zovu Dinamo) to je druga stvar i pijesak u oci ostalima radi toboznje pristojnosti.Eto najbolje da netko tko podrzava Nas Hajduk na spomen GNK osjeca ravnodusnost ili ista pozitivno.bazero je napisao/la:Dužnost svakog nogometnog navijača je mrziti kriminalnu organizaciju koja uništava živote i slobodu navijača
Izbori
Ali nogometni navijač, onoga dana kada to "postane", potpisuje poziv na dužnost protiv Mamića, Sanadera, kriminala (u nogometu), korupcije (u nogometu), policijskog izdrkavanja, represije nad navijačima, itd. U definiciji nogometnog navijača i u svim navijačkim pisanim i nepisanim kodeksima je borba protiv svega navedenog obavezna, a pogotovo kad to sve osjetiš na svojoj koži. I poziv na mržnju protiv toga je najmanje što možeš i moraš naučiti kao nogometni navijač.
I zato, od izjave "navijača" da bi za svoj klub navijao i kad postane kriminalna organizacije je besmislenija samo ona sa hvalospjevima o Mamiću i teroru nad navijačima likova koji si u potpise stavljaju Grbavice, Manijake, kontriranje silama, jugove, sjevere, kur*evite slogane i sl.
Potpuni reset

Slazem se s ovim u nastavku.
Izbori

Kako mediji prenapuhaše ovo za Ćorića... strahota
Brekalo uvalio golčinu za pobjedu U-19 Hrvatske
Brekalo uvalio golčinu za pobjedu U-19 Hrvatske
Ne daj se spajk!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
[youtube][/youtube]
Izbori
Izbori

Gdje ste sad licemjeri? Futsal Dinamo treba izbrisati s planete. Vidi se da su huligani BBB najveci problem.
- branimir85
- Kontakt:
quadro je napisao/la:Gdje ste sad licemjeri? Futsal Dinamo treba izbrisati s planete. Vidi se da su huligani BBB najveci problem.

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Siamo, Bazero gdje su izvještaji s derbija, kakva je atmosfera bila?
audere est facere!
Slaba.spursman je napisao/la:Siamo, Bazero gdje su izvještaji s derbija, kakva je atmosfera bila?
Ništa pirotehnike i dima. Ne znam šta se čekalo do poluvremena da ekipa uleti. I to kod ulijetanja, umjesto barem 200 - 300 ljudi koji će napraviti dar - mar, uđe jedva 20 likova.
Mamićevim istomišljenicima se trebalo i moralo brutalnije odgovoriti.
Bit će bolje naredno kolo.

quadro je napisao/la:Futsal Dinamo treba izbrisati s planete.

Nećete nikad!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Rijeka kiksala jučer, treba to iskoristit da se vrati prednost.
Opet laganica s Hajdukom. 2-0 na poluvremenu. Brekalo konacno nesto igra. Nadam se slicnoj igri komplet ekipe u drugom dijelu.
- branimir85
- Kontakt:
laganica ,4 komada s pola snage 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Fantasticna igra i rutinska pobjeda 

Vidi se da je onih 0-1 u ligi slučajnost, ogadili im sport po ko zna koji put 

Financijski izvještaj GNK Obilića.
Ukupno prihoda prošle god: 247 mil kuna
Ukupno rashoda 296 mil kuna
Minus 49 mil
Potraživanja 95 mil
OBAVEZE: 281 mil
Najlošije vođen klub na svijetu.
uredio: dubrava - smiri malo sa tim psovkaama, nije ovo cesta da se ponašaš ko kočijaš
Ukupno prihoda prošle god: 247 mil kuna
Ukupno rashoda 296 mil kuna
Minus 49 mil
Potraživanja 95 mil
OBAVEZE: 281 mil
Najlošije vođen klub na svijetu.
uredio: dubrava - smiri malo sa tim psovkaama, nije ovo cesta da se ponašaš ko kočijaš
PODIGNUTA OPTUŽNICA
Prva u nizu!15.25 m eura oštećen klub,1.6 m eura proračun.Slučaj premješten u Osijek zbog povezanosti krimosa sa sucima u Zagrebu.Idemo dalje,ovo nije ni petina pokradenog...
Izbori
Prva u nizu!15.25 m eura oštećen klub,1.6 m eura proračun.Slučaj premješten u Osijek zbog povezanosti krimosa sa sucima u Zagrebu.Idemo dalje,ovo nije ni petina pokradenog...
Ima li rođaka?Kako sad to?Sto to nije bio politicki progon njega rvata od strane nenarodne,komunisticko-jugoslavenske vlade?

Izbori

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sa zakašnjenjem Sretan 105.rođendan najtrofejnijem hrvatskom klubu i jedinom hrvatskom klubu s euro-trofejem
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Stize i 11. titula u nizu. Tocno ne pamtim kakav je to osjecaj da Dinamo nije prvak. Cak me ponekad zna uhvatiti jeza na pomisao da nekad nece osvojiti. Nije zdravo to sto su navikli ljude na prvo mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.