jest fino kad odmah prepoznas trolla, smanji trolanje, cinjenice su to sto sam ti naveo, desetine miliona svake godine pa opet bez trofeja, a kad zagusti tu je i drzava, sibaj tamo odakle si dosao da trolas.Franco $ je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la:i mi bi prcili po 5 golova da svake godine 100 miliona ulozimo, a tek koliko bi trofeja osvojili, lako se kurcit a imas pareFranco $ je napisao/la:Ovima je Ronaldo prije 7dana zaprcio 3 u 10 min![]()
![]()
bolje suti..
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
jest fino kad odmah prepoznas trolla, smanji trolanje, cinjenice su to sto sam ti naveo, desetine miliona svake godine pa opet bez trofeja, a kad zagusti tu je i drzava, sibaj tamo odakle si dosao da trolas.

Vidi se ko je trolas, bitno da sve znas.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- JuveSissoko
- Kontakt:
tvoj broj postova i prvi post na ovoj temi sve govore, a vala i nick si ubo pravo, sjajan dokaz o cemu govorim, hajd zdravo, smarasFranco $ je napisao/la:jest fino kad odmah prepoznas trolla, smanji trolanje, cinjenice su to sto sam ti naveo, desetine miliona svake godine pa opet bez trofeja, a kad zagusti tu je i drzava, sibaj tamo odakle si dosao da trolas.![]()
![]()
Vidi se ko je trolas, bitno da sve znas.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Moj broj postova na forumu nisto ti govori..tvoj broj postova i prvi post na ovoj temi sve govore, a vala i nick si ubo pravo, sjajan dokaz o cemu govorim, hajd zdravo, smaras
Zar bi tako trebalo da bude, znaci samo treba 5,6K postova

btw. Franco ex. rep. Meksika

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- JuveSissoko
- Kontakt:
nismo ja i ti na istim talasnim duzinama, popusti, idi pravi jos koji account.Franco $ je napisao/la:Moj broj postova na forumu nisto ti govori..tvoj broj postova i prvi post na ovoj temi sve govore, a vala i nick si ubo pravo, sjajan dokaz o cemu govorim, hajd zdravo, smaras
Zar bi tako trebalo da bude, znaci samo treba 5,6K postovaimao sam na @Los Blancosu toliko samo da znas..i sta?
btw. Franco ex. rep. Meksikaajd zdravo
wow, koliko ti je trebalo da ovo smislisnismo ja i ti na istim talasnim duzinama, popusti, idi pravi jos koji account

Neljuti se, opusteno 8-)imas mahanje
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- JuveSissoko
- Kontakt:
mnogo godina manje nego sto tebi treba vremena da odrastes.Franco $ je napisao/la:wow, koliko ti je trebalo da ovo smislisnismo ja i ti na istim talasnim duzinama, popusti, idi pravi jos koji account![]()
Neljuti se, opusteno 8-)imas mahanje
JuveSissoko je napisao/la: nismo ja i ti na istim talasnim duzinama, popusti, idi pravi jos koji account.

Hoćel' taj Juventus počet' igrat' više? Maloprije se lijepo nasmijah kad sam vidio da su pobjedili, blijedo blijedo...
Jesu doveli ikoga od pojačanja?

Mislio sam da ce Juve 100% dovesti Aguera on na kraju u Cityu zavrsi... bolje da je dosoa u Juve treba gledati dugorocno, jbg od Juveta se ocekuje da se vrati iduce godine uz MIlan i Inter bude predstavnik Italije u LP...adok je u engleskoj prevelika konkurencija 

- JuveSissoko
- Kontakt:
jesu, doveli su al u obecanjima, obecane kule i gradovi a dosao PirlomandraX je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la: nismo ja i ti na istim talasnim duzinama, popusti, idi pravi jos koji account.![]()
Hoćel' taj Juventus počet' igrat' više? Maloprije se lijepo nasmijah kad sam vidio da su pobjedili, blijedo blijedo...
Jesu doveli ikoga od pojačanja?

...rekoh:JuveSissoko je napisao/la:dosao Pirlo
mandraX je napisao/la:Jesu doveli ikoga od pojačanja?

- JuveSissoko
- Kontakt:
eto dosao je Vidal, da li je pojacanje, on ce sam pokazat, a Vucinic je igrac Juventusa cini mi se od danas
bice bolje nego prosle sezone, to je sigurno, al opet ni druge ekipe nisu sjedile skrstenih ruku cekajuci nas da ojacamo, sve je neizvjesno

I sinoc u emisiji na SKY televiziji jedan od voditelja programa o Mecatu je rekao da će večeras u emisiji iznijeti ime koje bi trebalo doći u Juve, odnosi se na sredinu terena i za sad je mister x
!
Takodjer oko Vučinića i Lugana sve bi mogli biti gotovo do ponedjeljak, to bi bilo odlično, još mister x (najvjerovatnije lijevo krilo), i desni bek i onda bi to bilo što se tiče kupovina za ovu sezonu
! Onda preostaje da se riješe viška!

Takodjer oko Vučinića i Lugana sve bi mogli biti gotovo do ponedjeljak, to bi bilo odlično, još mister x (najvjerovatnije lijevo krilo), i desni bek i onda bi to bilo što se tiče kupovina za ovu sezonu

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Moj želja je da taj mister X bude neki štoper...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa Lugano bi trebao potpisati za stoperaBianconeri1988 je napisao/la:Moj želja je da taj mister X bude neki štoper...

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
E onda mi je želja da taj mister X iz sredine terena bude David Silva, jer izgleda Nasri od u City...
Tamam da on igra lijevo krilo
U napadu Vučinić i Quagliarella...

Tamam da on igra lijevo krilo

U napadu Vučinić i Quagliarella...

Ž '21!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
znači mister x ima ponudu milana i juventusa, baš me interesuje gdje će

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A zavisi koji je to igrač...
Milan ima tu prednost što igra u CL, a što se tiče primanja mislim da oba tima mogu ponuditi isto, jedino sad ko ponudi više klubu iz kojeg je igrač...
Milan ima tu prednost što igra u CL, a što se tiče primanja mislim da oba tima mogu ponuditi isto, jedino sad ko ponudi više klubu iz kojeg je igrač...
Ž '21!
Najtraženije ime ovog prelaznog roka je mister Xtony-mortale je napisao/la:znači mister x ima ponudu milana i juventusa, baš me interesuje gdje će![]()

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Bianconeri1988 je napisao/la:A zavisi koji je to igrač...

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina