FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kimbo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kimbo » 08 nov 2014, 19:51

Moze neko napisat kakav je Puric bio , zanimljiv mi je igrac I kodrin rad s njim.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 nov 2014, 19:52

O igri pojedinaca ne mogu jer nisam bio na utakmici pa ću sačekati da pogledam snimak (TV Vogošća 20:30), ali imam osjećaj da se desilo ono čega se Meho bojao, opuštanja nakon odrađenog važnog posla.

Igrači, za razliku od nas, jedva čekaju pauzu da odu na zasluženi odmor. Ne trebamo nikog kriviti ako je danas ili ako u narednom kolu odigra loše umor čini svoje. Nek u Tuzli bude 0-1 i svi ćemo biti prezadovoljni.

Kako bi na legao remi sutra na Otoki!

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 08 nov 2014, 19:55

kimbo je napisao/la:Moze neko napisat kakav je Puric bio , zanimljiv mi je igrac I kodrin rad s njim.
Puric ko Puric, zelis da ti kaze neko da je bolji nego sto je bio, tesko, mozda za nijasnu.
Pokazao je da je dobar kao pomocni sudija i da ima smisla za humor. :lol:
Napisao sam, imao je dobar udarac prema golu, nije imao srece, ostalo vala nista posebno vjeruj, i da je bio dobar, uklopio bi se u danasnju sivu igru nasih ljubimaca.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 08 nov 2014, 19:57

kimbo je napisao/la:Moze neko napisat kakav je Puric bio , zanimljiv mi je igrac I kodrin rad s njim.
Nije bio najgori danas, sto je odlicno kada je on u pitanju :kafa:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 08 nov 2014, 19:59

Ajax je napisao/la:
Benko je napisao/la:Kallasi danas najbolji
Cimirot uzass :hmmmmm: ne znam sta mu je, toliko jednostavnih lopti proda.... nabije
mislim da je on malo psihicki istrosen
Treba dovest u Januaru jednog vrhunskog zadnjeg veznog kojem je defanziva jaca strana. Cimirot nije rijesenje protiv najjacih timova i to je naprimjer Borussia pokazala. Dobar igrac svaka cast samo treba mu dovesti pravu konkurenciju. Previse je mekan u uklizavanjima. Potreban je jedan igrac kao sto je naprimjer Besic koji ide u kost. Cimirot je vise centralni vezni nego zadnji vezni. Sto se tice utakmice pozitivna strana su bodovi. Negativno je da Sarajevo nije zabilo jos koji gol sa igracem vise u drugom poluvremenu.
ne bih se lozio... Jajalo je bio u ekipi sa cimijem i te tekme je cimi igrao bolje od jajala, ali mu je jajalo davao sigurnost...
Pokusalo se sa Kosticem koji je dobar u defanzivi ali to nam kvari igru
Cimi u prvoj tekmi sa menhengladbahom je bio najbolji igrac... i u utakmicama EL prije je bio odlican...
Poslije LE on je pao... ocit pad forme.. sreca pa je radovac u formi i to je dosta dobro...
Ova ekipa ne moze i ne zna igrati sa razbijacem... nama treba "JajalO" koji zna i sa i bez lopte.... sve zavisi kako se zavrsi januarski prelazni rok odlasci - dolasci... zna kodro sta mu treba , sto bude trazio to ce i dobiti

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 08 nov 2014, 20:14

Benko je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Benko je napisao/la:Kallasi danas najbolji
Cimirot uzass :hmmmmm: ne znam sta mu je, toliko jednostavnih lopti proda.... nabije
mislim da je on malo psihicki istrosen
Treba dovest u Januaru jednog vrhunskog zadnjeg veznog kojem je defanziva jaca strana. Cimirot nije rijesenje protiv najjacih timova i to je naprimjer Borussia pokazala. Dobar igrac svaka cast samo treba mu dovesti pravu konkurenciju. Previse je mekan u uklizavanjima. Potreban je jedan igrac kao sto je naprimjer Besic koji ide u kost. Cimirot je vise centralni vezni nego zadnji vezni. Sto se tice utakmice pozitivna strana su bodovi. Negativno je da Sarajevo nije zabilo jos koji gol sa igracem vise u drugom poluvremenu.
ne bih se lozio... Jajalo je bio u ekipi sa cimijem i te tekme je cimi igrao bolje od jajala, ali mu je jajalo davao sigurnost...
Pokusalo se sa Kosticem koji je dobar u defanzivi ali to nam kvari igru
Cimi u prvoj tekmi sa menhengladbahom je bio najbolji igrac... i u utakmicama EL prije je bio odlican...
Poslije LE on je pao... ocit pad forme.. sreca pa je radovac u formi i to je dosta dobro...
Ova ekipa ne moze i ne zna igrati sa razbijacem... nama treba "JajalO" koji zna i sa i bez lopte.... sve zavisi kako se zavrsi januarski prelazni rok odlasci - dolasci... zna kodro sta mu treba , sto bude trazio to ce i dobiti
Zaganjati onog malog iz Rabotnickog, Velkovskog (sa V :D) koliko znam on je zadnji vezni a cuo sam da je strasan talenat
Pyro is not a crime !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 nov 2014, 20:32

terabajt je napisao/la:http://sportsport.ba/assets/pictures/ar ... 62_big.jpg

kako se samo prosipate iz kola u kolo sa ovim parolama, mijenjajte pisca podhitno.
suti,dobro su imali ljudi za dizanje parole...sta je ovo vako lose :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 08 nov 2014, 20:36

Zaganjati onog malog iz Rabotnickog, Velkovskog (sa V :D) koliko znam on je zadnji vezni a cuo sam da je strasan talenat[/quote]
On ti je isti tip igrača ko Radovac, nije neki defanzivni vezni, mislim da nam nije potreban. :salut:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 08 nov 2014, 20:42

Buzdovan je napisao/la:Zaganjati onog malog iz Rabotnickog, Velkovskog (sa V :D) koliko znam on je zadnji vezni a cuo sam da je strasan talenat
On ti je isti tip igrača ko Radovac, nije neki defanzivni vezni, mislim da nam nije potreban. :salut:[/quote]
oN JE REPREZENTATIVAC SA 18 GODINA I NAJVECI TALENAT MAKEDNIJE
Koliko je slab u defanzivi, zadnjih par utakmica je kapiten rabotnickog i STOPER :)
grijesis, ne da nam ne treba nego bi njega dovesti bilo BINGO, ali jako tesko, on je na meti Talijana, cak je i inter zainteresovan

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 08 nov 2014, 20:43

Ma nema potreba za dovođenjem igrača na sredini terena ako ne bude odlazaka (prodaja).
Uzmite u obzir da ćemo na proljeće imati iskusnijeg Radovca i Cimirota, tu su još i Kovačević i Kostić pa i Berberović po potrebi.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 08 nov 2014, 21:16

staragarda je napisao/la:

kako se samo prosipate iz kola u kolo sa ovim parolama, mijenjajte pisca podhitno.
Sta ti bolan pricas?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 08 nov 2014, 21:22

Idi placi da Azmir ne ode a nas ostavi da se patimo u nasim problemima :salut:

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 08 nov 2014, 21:23

amorovski je napisao/la:

Sta ti bolan pricas?

Kome smeta evropska sloboda? :P

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 nov 2014, 21:42

Utakmica nikakva,sa vrlo malo prilika,za milion pogresnih dodavanja. Mi smo od starta usli nekako nonsalantno u utakmicu vjerovatno potroseni nakon derbija,i uz najave gostiju da dolaze oslabljeni upisana je ja bih rekao pobjeda unaprijed,jel se zaista lose igralo,nije ni bilo one trke ni one zelje koje smo ranije gledali.

Vitez je jako dobro danas postavljen bio,i dosli su da igraju lopte nisu se branili,bas su visoki stajali,iako nam nisu pogledali na gol,dosta su dobro izgledali,cak svojim kretanjem u drugom poluvremenu nije se moglo vidjeti da su oni ti koji imaju igraca manje.

U sustini najvaznija je pobjeda i tri boda,i to je jedino sto ce se zapamtiti od danasnje utakmice

Zanimljivije izmjene opet rad Kodro ocito jako voli da se igra Guardiole :) ,ocito je njegova epizoda i ucenje zanata u Spaniji ostavila traga na njega kao trenera,ovako samo Spanci mogu da rade rokade i inproviziju nesto :) ,realno od nas koliko je bilo dajem ruku da dva covjeka nebi pogodila da ce se uraditi onakve izmjene na poluvremenu,u smislu da vadi Krstu i Radovca,realno svi su ocekivali Puric ili tako neku promjenu,a mi drugo poluvrijeme igramo bez spica uopste.Znaci neki faozn lazne 9-tke u fazonu tu ulogu je imao Stojcev kad je usao,onako nesto slicno kao na Grbavici kako smo zavrsili.Zaista zanimljiv stav i razmisljanje Mehe Kodre iskreno dugo nisam na nasim terenima vidio slicnog trenera,koji radi i vodi ekipu kako on vodi...jako jako je interesantan i rekao bih pravo osvjezenje za nas fudbal
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 08 nov 2014, 22:01

cobefks je napisao/la:
amorovski je napisao/la:
staragarda je napisao/la: suti,dobro su imali ljudi za dizanje parole...sta je ovo vako lose :?
Sta ti bolan pricas?

Kome smeta evropska sloboda? :P
Ma brate, nerviraju me ovako ovi sto s guraju nosic gdje mu i nije bas mjesto. Btw ne smeta nikom, bas naprotiv.. Nemam nista protiv Slobode, kao kluba i Fukara kao skupine navijaca, al imaju imbecila, gledano prvenstveno na forumu, da to nije normalno.. Imas kume svoju avliju, pozabavi se njom.. Kako bi u Bijeljini danas??
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 08 nov 2014, 22:17

Cimirot će na proljeće biti odličan,kakav je i bio do revanša s Borusiom.On je odigrao preko 30 utakmica u 4 mjeseca,što prijateljskih,što zvaničnih.Njemu najviše treba ova zimska stanka.
Kalasi će takođe na proljeće biti onaj pravi.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 nov 2014, 22:19

Gledam ovaj snimak i ne čini mi se da smo toliko loše odigrali, možda zbog protivnika smo očekivali uvjerljiviju pobjedu.
Bilo je pogrešnih dodavanja i grešaka ali ovijek ih bude, neke akcije smo mogli bolje završavati ali eto...
Ali opet ne izgleda loše na TV-u, možda je zbog nervoze na stadionu to izgledalo drugačije.

Kakav je bio Petrović uživo, ja ga u snimku ne zapazih nešto, ima li šta od njeg?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 nov 2014, 23:25

Pozdrav momciluci, evo mene iz Banovica. :D
1946

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 08 nov 2014, 23:26

Dobro nam dosao :)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 nov 2014, 23:36

Head je napisao/la:Pozdrav momciluci, evo mene iz Banovica. :D
Gdje si brat
;)
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, Hamagara, mosarajvosa83, r3m1, Vanja8 i 100 gostiju.