Ne rise!gruezi je napisao/la:Lik nije dosao da igra jer nije htio da sjedi na klupi protiv finske trecerazrednim igracima kao sto je bio slucaj protiv armenije...
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Kolega nemoj biti tipicni bosnjo i padati na fore debelog vola...on nije tu dosao da nas odvede na euro nego da uzme koju kintu prodavajuci poluigrace preko ledza dzeke i pjane...hurem je napisao/la:Ne rise!gruezi je napisao/la:Lik nije dosao da igra jer nije htio da sjedi na klupi protiv finske trecerazrednim igracima kao sto je bio slucaj protiv armenije...
kakav lvl inteligencije moras bit da u ovo vjerujes
zar nije bila povreda ramena u pitanju protiv Armenije?
Yebo si nas majstore za sva vremena s ovom izdajicom, **** te erdogan i onVirtu4l je napisao/la:Best of @Majstor10
KOLASINAC je napisao/la:momak je legenda koji ce postati najbolji lijevi bek u historiju reprezentacije bosne i hercegovine objesite me ako se to ne dogodiKOLASINAC je napisao/la:seo vam dadne prst vi hocete rukuJTS je napisao/la:treba Sei reći da lajka i "BiH Reprezentacija"KOLASINAC je napisao/la: ma ja sam majstor nego su me banovali sto sam pravedno opsovao sve pod pisku nekoga jer je prijetio sea
momak je rusioc, jedno, a drugo, momak ce sredit papire i igrat ce prije nove godine 2014, u to sam 100% uvjeren trece nije momak tip koji ce u javnost objavijestiti o statusa papirilogije svaki dan kao naprimjer anel hadzic nego kad konacno dobije papire trazit ce rusitelj poziv on je covjek sa male rijeci ne voli ponavljati bezveze nego samo rusiiiKOLASINAC je napisao/la:aferim ljudinoHead je napisao/la:Koji tenk.Seo bi i Sturma unistio u ringu.
interesatan stvar u intervju sa njemcima je nekad rekao da nebi bio fudbaler pobio bi se sa sturmom u ringu momak jednostavno hoce svakog da bijemajstorija10 je napisao/la: njegova famozna jaknica svaki dan ga imao na sebe u zimu, momak ubio medvjeda da napravi tu jaknu
jest legenda
ja bi ga napravio predsjenika cijelog balkana,, muftija kolasinacmajstorija10 je napisao/la:pogledajte mu profil na whoscored: http://www.whoscored.com/Players/110260 ... -Kolasinac" onclick="window.open(this.href);return false;
znajuSead Kolasinac's Style of Play
Likes to tackle
Commits fouls oftenKoji kralj, plakao sam od smijehamajstorija10 je napisao/la:cak kad nije ni bio na spisku prvog tima ja znam momka momak je rusilac kad trci za loptu trese se zemlja igraci popadaju od straha prije nego da ih kola polomi sa njegovom brutalnom sandzackom snagom inace momak je legenda a to slike dokazuju kao ona gore sa pesnicama
mislis na seaFOURTHOFFICIAL je napisao/la: inače momak je legenda za nezaborav
Momak je trafika 

daj boze da je majstor bio na svadbi posle svega ovog. ili mozda razocaran sto je muftija i patriota seo ozenio krscanku.
Ne čudi me što se Barca šatro interesuje za njega, ako dovedu Neymara, Girzmana i njega neće im niko meda moć. U Fortniteu naravno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
jao seo, okreni je majstore:-)
Eh kad bi se patriotizam mjerio nošenjem zastave... 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Babo bi mi kosti smrvio da nisam zastavu iznio.
SEO
SEO
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Raonffa je napisao/la:

Karna, a ne trafika
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Rodin je puno bolje rjesenje 

Rokoko87 je napisao/la:Karna, a ne trafika

Povuci rijec.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 21 jun 2019, 02:07, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko ti imas godina? Ali bude iskren..DrFilgud je napisao/la:Rodin je puno bolje rjesenje
Sto se tice See (
), mora rijesiti dilemu koja postoji evidentno izmedju njega i Prosineckog. Treba nam pod hitno.. I ovom prilikom zelim sto brzi otkaz hrvatskoj prevari. Za njega su Mehmed i Safet izmislili trenerski posao.

SeA, nemoj da si nepismen.AtlaZ je napisao/la:Sto se tice See (), mora rijesiti dilemu koja postoji evidentno izmedju njega i Prosineckog. Treba nam pod hitno.. I ovom prilikom zelim sto brzi otkaz hrvatskoj prevari. Za njega su Mehmed i Safet izmislili trenerski posao.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015