NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Muzafer Ivkovic novi igrac
1998 godiste, srednji vezni, zadnji klub Tuzla city, prije toga Iskra, Bratstvo i Tosk.
1998 godiste, srednji vezni, zadnji klub Tuzla city, prije toga Iskra, Bratstvo i Tosk.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ali opet nije zaštićeno godište. Neko je napisao na temi da je zaštićeno od 1.1.1999. godine
Pa ima 22, ne moze biti nikako

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Odlicno pojacanje, sad se mozemo pozdraviti Ojedom napokon 
Volim samo Jedinstvo Bihać
Kakve veze ima Ojeda sa njim, ovaj je vise defanzivni igrac
Kako nece imati? Sto da placas Ojedu kada to nije potrebno? Isti tip igraca kao i Makic, lijen za potrcati, slab za pogurati, ideja u obojice je odlicna tu treba biti realan. Makic moze pokriti i defanzivnog i ofanzivnog a i za manje para od Ojede
Makic se samo moze pokriti dekom na klupi, nemoj da nam taj ista pokriva u ekipi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Mogu misliti kakvi ce komentari biti ako izgubimo u subotu.
Raspitaj se jos jednom, googlaj pa vidi. Ne pricaj u prazno. Po meni se treba zahvaliti Ojedi jer je prevelik trosak klubu i nista do sad nije pokazao a nit pokazuje zelju da pokaze.
-
- Kontakt:
Pa nek.vide sa njim nisu budale nek pricaju ako ne misli igrati kako treba nek ide u pm
Puno je strucnih ljudi u i oko kluba , tako da sve lose stvari koji mi vidimo , sigurno ih i oni vide ... Najbolje oni znaju zasto je neko u klubu a zasto ne.. Sto se mene tice sve je perfektno , licimo na ozbiljan klub a to mi je i najbitnije i najdraze...
Mramic24 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 17:39Puno je strucnih ljudi u i oko kluba , tako da sve lose stvari koji mi vidimo , sigurno ih i oni vide ... Najbolje oni znaju zasto je neko u klubu a zasto ne.. Sto se mene tice sve je perfektno , licimo na ozbiljan klub a to mi je i najbitnije i najdraze...
-
- Kontakt:
To nam je svima najvaznije. O ovom nismo mogli ni sanjati jer mozemo se svi sjetiti proslu sezonu pretproslu da smo se borili za opstanak i to na srecu smo ostajali jer jedne god celik nije dobio licence pa borac pa tako te mucke a sad imamo tako jsku ekipu sve normalno uredno plus sto imamo i live stream. Koji to jos klub ima ? Treba biti zahvalanMramic24 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 17:39Puno je strucnih ljudi u i oko kluba , tako da sve lose stvari koji mi vidimo , sigurno ih i oni vide ... Najbolje oni znaju zasto je neko u klubu a zasto ne.. Sto se mene tice sve je perfektno , licimo na ozbiljan klub a to mi je i najbitnije i najdraze...
Najvjerovatnije bez Wilija i Devedzica u Gracanici.
Danas na treningu Midzic igrao na desnom bocnom, sigurno ce i poceti u subotu.
Ivkovica ce pokupiti u Lukavcu kada krenu na utakmicu, i on moze odmah igrati tj. biti u sastavu, znaci nema nikakve procedure oko papira.
Ne znam za ovog Galesica sta se desava sa njim zna li ko ?
Danas na treningu Midzic igrao na desnom bocnom, sigurno ce i poceti u subotu.
Ivkovica ce pokupiti u Lukavcu kada krenu na utakmicu, i on moze odmah igrati tj. biti u sastavu, znaci nema nikakve procedure oko papira.
Ne znam za ovog Galesica sta se desava sa njim zna li ko ?
Mali Nuhanović otišao u Slaviju.
-
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati zasto odlaze igraci. Jel ih ciste ili sta je problem.
On je jos na početku sezone rekao da je vrijeme za inostrani angažmannebeskasila je napisao/la: ↑21 avg 2020, 11:04Ne mogu vjerovati zasto odlaze igraci. Jel ih ciste ili sta je problem.