Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Nije naša stvar koliko ce Velež dobit kazne. Sa tim se ne treba zamarati. Sto se mene tiče ne moraju je ni dobiti....
Tko je gledao tekmu sve je vidio.Ja sam napisao poslije utakmice da je onaj dio navijača iza gola bio korektan u odnosu na one bolesnike na centralnoj tribini.Pored ovoga treba istaknuti normalno i više nego korektno ponašanje igrača i službenih osoba oba kluba.A što se tiče kazne to je stvar saveza i organizatora.Meni je također jako zanimljivo izvješće u sportskom pregledu sinoć koje je po mom mišljenju prepuno grešaka i cenzure ,ali dobro to su "naša posla" isto kao što su sa BHT-a i "odlično" popratili veliku feštu novog prvaka u nedjelju navečer1452 je napisao/la:Nije naša stvar koliko ce Velež dobit kazne. Sa tim se ne treba zamarati. Sto se mene tiče ne moraju je ni dobiti....

Što se se tiče same utakmice zaslužena pobjeda domaćina.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
malo malo pa opet ista spika na remi premijer liga BiH OPĆENITO!! 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Šta mislite da li je moguće iskorijeniti vrijeđanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi na našim stadionima ??? U redu je pjevati pjesme posvećene svom narodu,ali mislim na pjevanja kontra određenje etničke grupe ili države ?? Po meni to mora biti rigorozno kažnjeno.U 2014. SMO GODINI I VIŠE NEMA NIKAKVOG SMISLA.
Vrijedjanju na nacionalnoj, vjerskok i rasnoj osnovi se mora stati u kraj. Takodjer, vrijedjanje i psovanje drzave BiH MORA biti najstrozije kaznjeno i to sa oduzimanjem bodova i igranjem bez publike.
mislim da ima vec u pravilniku saveza da svako vrijedanje drzave ili zvizdanje himnomj sto se desavala ide kazna od 20.000 eura i izbacivanje u nizi rang takmicenja... ali svaki put ljudi koji su zaduzeni za kaznjavanje progledaju kroz prste sto se toga tice...
Pa onda pola timova u evropi bi bilo izbačeno iz svojih liga. Od Barcelone pa nadalje...Alleenn je napisao/la:mislim da ima vec u pravilniku saveza da svako vrijedanje drzave ili zvizdanje himnomj sto se desavala ide kazna od 20.000 eura i izbacivanje u nizi rang takmicenja... ali svaki put ljudi koji su zaduzeni za kaznjavanje progledaju kroz prste sto se toga tice...
ono što je meni drago jest da odavno, ali baš odavno, na Pecari od navijača nisam čuo nikakvo vrijeđanje..pogotovo od Škripara..u ovo ne nabrajam ono seljačko psovanje **** ti ovo, **** ti ono itd pojedinaca po tribinama..Realist je napisao/la:Šta mislite da li je moguće iskorijeniti vrijeđanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi na našim stadionima ??? U redu je pjevati pjesme posvećene svom narodu,ali mislim na pjevanja kontra određenje etničke grupe ili države ?? Po meni to mora biti rigorozno kažnjeno.U 2014. SMO GODINI I VIŠE NEMA NIKAKVOG SMISLA.
baš mi drago zbog toga i svaka čast momcima koji su se okrenuli svom klubu i navijaju samo za njega.bilo je provokacija na Pecari kao ono nesto lišticu malenu nesto, nemam pojma ali se nitko obazirao nije...dapače, zavališ 2-3 gola na terenu i boljeg uzvraćanja nema

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
http://postimg.org/image/qqhxe0gqn/" onclick="window.open(this.href);return false;
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Oštećeni za najmanje 10 bodova

Kada razmislis koliko je lako ljudima u savezu, narod ili stoka sitnog zuba se hebe radi nacionalizma, a niko ne spominje zasluzeni preokret Travnika, to ovu ligu cini neprocijenjivom.pitar079 je napisao/la:Vrijedjanju na nacionalnoj, vjerskok i rasnoj osnovi se mora stati u kraj. Takodjer, vrijedjanje i psovanje drzave BiH MORA biti najstrozije kaznjeno i to sa oduzimanjem bodova i igranjem bez publike.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
HercUSrcu je napisao/la:Oštećeni za najmanje 10 bodova![]()
![]()
![]()
nesto smijesno?
Ako ste vi oštećeni za najmanje 10 bodova, za koliko su onda druge momčadi oštećene?jug-onostalgicar je napisao/la:HercUSrcu je napisao/la:Oštećeni za najmanje 10 bodova![]()
![]()
![]()
nesto smijesno?
To je gotovo, nema od takvog razmisljanja nista, al' u prvom derbiju na Kosevu je bilo vrlo tendeciozno sudjenje u korist Sarajeva. Sarajevu se ove godine sudilo vrlo nesportski, u prvoj Zrinjski Sarajevo penal za Zrinjski i crveni bi odredio finalistu.HercUSrcu je napisao/la:Ako ste vi oštećeni za najmanje 10 bodova, za koliko su onda druge momčadi oštećene?jug-onostalgicar je napisao/la:HercUSrcu je napisao/la:Oštećeni za najmanje 10 bodova![]()
![]()
![]()
nesto smijesno?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Kevin je napisao/la:ono što je meni drago jest da odavno, ali baš odavno, na Pecari od navijača nisam čuo nikakvo vrijeđanje..pogotovo od Škripara..u ovo ne nabrajam ono seljačko psovanje **** ti ovo, **** ti ono itd pojedinaca po tribinama..Realist je napisao/la:Šta mislite da li je moguće iskorijeniti vrijeđanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi na našim stadionima ??? U redu je pjevati pjesme posvećene svom narodu,ali mislim na pjevanja kontra određenje etničke grupe ili države ?? Po meni to mora biti rigorozno kažnjeno.U 2014. SMO GODINI I VIŠE NEMA NIKAKVOG SMISLA.
baš mi drago zbog toga i svaka čast momcima koji su se okrenuli svom klubu i navijaju samo za njega.bilo je provokacija na Pecari kao ono nesto lišticu malenu nesto, nemam pojma ali se nitko obazirao nije...dapače, zavališ 2-3 gola na terenu i boljeg uzvraćanja nema
ma slazem se ako je ovako Kevine

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ako ste vi oštećeni za najmanje 10 bodova, za koliko su onda druge momčadi oštećene?[/quote]
To je gotovo, nema od takvog razmisljanja nista, al' u prvom derbiju na Kosevu je bilo vrlo tendeciozno sudjenje u korist Sarajeva. Sarajevu se ove godine sudilo vrlo nesportski, u prvoj Zrinjski Sarajevo penal za Zrinjski i crveni bi odredio finalistu.[/quote]
i penal nad Bilbijom i crveni za Bucana bi davno rijesio dileme u cetvrtfinalu...
To je gotovo, nema od takvog razmisljanja nista, al' u prvom derbiju na Kosevu je bilo vrlo tendeciozno sudjenje u korist Sarajeva. Sarajevu se ove godine sudilo vrlo nesportski, u prvoj Zrinjski Sarajevo penal za Zrinjski i crveni bi odredio finalistu.[/quote]
i penal nad Bilbijom i crveni za Bucana bi davno rijesio dileme u cetvrtfinalu...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Robert Zrilic direktor Borca prizno da je utakmica namjestena
Ima i izjava

Ima i izjava

1946
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/9764 ... a-poligraf" onclick="window.open(this.href);return false;ceze je napisao/la:Gdje si to pročitao ?
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.