Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 07 mar 2011, 18:57

Nije nerealno ocekivat nek se dodaju sjevne kontra i gotovi su znamo i mi nesta u vezi
Rođen s tobom da budem

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 mar 2011, 19:00

Barcina odbrana je lošija bez Puyola, kada dodaš još odsustvo Piquea...
Biće interesantno gledati ovu utakmic, samo ću reći Teško se simpatizerima Barce i Arsenala.
Vjerovatno će staviti zabranu gledanja za sve osobe slabijeg srca. :lol:

Rafa Benitez
Kontakt:

Post Postao/la Rafa Benitez » 07 mar 2011, 19:02

Bolje da ispadnete iz LP, ipak Premiership je puno važniji.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 07 mar 2011, 19:05

Rafa Benitez je napisao/la:Bolje da ispadnete iz LP, ipak Premiership je puno važniji.
Isto to si rekao prije nekoliko sati :mrgreen:
A moje misljenje je da oni ispadaju htjeli to ili ne, a tesko da ce im to pomoci da dodju do prvog mjesta u EPL.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 07 mar 2011, 19:07

_karabaja_ je napisao/la: Isto to si rekao prije nekoliko sati :mrgreen:
Da utvrdimo gradivo :D
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 mar 2011, 19:09

Rafa Benitez je napisao/la:Bolje da ispadnete iz LP, ipak Premiership je puno važniji.
Ili sva 3 trofeja ili ni jedan i glavu Webba :evil:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 mar 2011, 19:51

Vidi ovog malo periferca sto je zabrinut, ja nisam, Arsenal ce odigrati dobro, proci ce aBd, a i ako ne prodje, nek se bar potrude..

:lol: :lol:
Celik!3,2,2.

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 07 mar 2011, 20:17

Ja sam optimista.Neki se ocito previše oslanjaju na prošlogodišnju pobjedu barsalone od 4:1,ali racunajte da tad nismo imali pola ekipe i da smo imali smotanog silvestra koji nije ni sjena koscijenlog ili đurua.Ove godine mi odbrana(kako koja utakmica dolazi)djeluje sve sigurnije..Uzmite samo u obzir da smo primili manje golova u ligi od uniteda koji je godinama imao bolju odbranu,ali i scesni ulijeva dodatnu sigurnost u našu odbranu.
Vezni red-po meni dosta ce zavisiti od nasrija,koji jzuzetno dobro zna cuvati loptu i iznenadnim pasom uposliti nekog za gol šansu.Fabregas-ne znam da li mu treba veca motivacija od ove utakmice,đek-ne slažem se da ce on biti kljucni igrac,ali izuzetno važan za povući dobar napad.Ne znam koji me više nervira,ali ipak volio bi dijabija vidjeti u početnih 11 umjesto denilsona,jer ima bolju tehniku,i dodatno će ometati sa svojim dugim nogama mesija da krene naprijed.Aršavin-očekujem od njega dobru tekmu i prodore po lijevoj strani gdje mora iskoristiti svoju brzinu.
Babo-mislim da ce on početi utakmicu,jer je venger svjestan da on može prelomiti svojim potezom utakmicu.

Samo hrabro,bez panike i ne razmišljati o rezultatu iz prve utakmice.Osloniti se na svoju igru i naravno nadam se najboljem

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 mar 2011, 21:06

Ma momci ,nema toga odigrati dobro :D :D ,to nije kljuc uspjeha .. arsenal igra vec godinama dobro ...al nema rezultata ...ne treba pocjenjivat tim iz engleske lige koji je svake godine u top 4 .. Arsenal moze odigrati vecu utakmicu od barcelone (bolje se pokozati)..dobre vijesti stizu ..fabregas je tu ..jack trbosjek je tuu ... jos samo da Van Persie uleti ... medu prvih 11,,ali sta i ako ne bude uce na poluvremenu ako zagusti ..ima chamakh .. bentdner..zeljni igre .. znaci cilj ovog mog IZLAGANJA JE ...(SAMI ZAKLJUCITE MRSKO MI PISAT ..) pa ako bog da finale inter vs arsenal .. :D :D
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 mar 2011, 21:11

Haj ljudi nećemo se sad prepucavat, ostavit ćemo to za sutra u 22:40. :mrgreen: Ozbiljno.
Odlična vijest, s tatom Persijem smo jači za 30%. Nego evo jedan predobar video, ne pamtim kad sam se zadnji put ovoliko ismijao. Uživajte.

[youtube][/youtube]

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 07 mar 2011, 21:20

enobarca je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Kljucan ce biti Jack i bice igrac odluke,covjek koji ce povuci Arsenal kad bude gusto i tesko i odluciti tekmu. ;)
Cesc ce jos jednom dokazati da mu Xavi nije ni do koljena,Szczesny potvrditi atribut najboljeg golmana na svijetu,Djuro zaustaviti sve iole opasnije napade barce a nasri ce ih jos jednom malo izmijesati i potvrditi da je jedini legitimni nasljednik ronaldinha i jedini koji ima pravo ove godne se okitit nagradom najboljeg igraca planete. 8-)
...na kakvim si ti drogama...cesc bolji od xavija???haha,mozda na pes-u ili fifi... :lol:
Nije nista losiji ;) Cak bi rekao da Fabregas duze igra na jacem nivou nego Xavi, koji je recimo tek 2008,9 necu reci sazrio, ali, eto...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 mar 2011, 22:37

Ne znam zasto nekakvu pristrasnost u spanskoj reprezentaciji uzimate kao neki argument.. Pa da Spanija ima jednog spica blizu kvalitete Torresa(bar onog prije povrede) igrali bi vjerovatno villa i taj neko, jer ovaj slucajno igra u engleskoj ligi.. Cesc je statisticki jaci u svim parametrima, osim u dodavanju nazad golmanu, on je u finalu asistirao inijesti za titulu, igra od svoje 17-18 godine na poprilicno visokom nivou i sve je bolji i bolji, sad naravno da statistika nije sve, ali drazi je meni jedan cesc u dresu arsenala nego da imaju 2 xavija... Daleko od toga da je xavi nekvalitetan ili sta vec, ali da je toliko bolji od cesca i nije ..
Celik!3,2,2.

Winston Smith
Kontakt:

Post Postao/la Winston Smith » 08 mar 2011, 09:06

Rizah je napisao/la: No, fudbal je muška igra sa 22 igrača na terenu u kojoj engleski timovi uvijek pobjeđuju. Prolazak Arsenala je neminovnost.
Muska igra? Pa 'ta ce onda djecurlija na Nou Campu? :lol:
Jel se nabrijalo za veceras? :lol:
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 08 mar 2011, 09:44

Winston Smith je napisao/la:
Rizah je napisao/la: No, fudbal je muška igra sa 22 igrača na terenu u kojoj engleski timovi uvijek pobjeđuju. Prolazak Arsenala je neminovnost.
Muska igra? Pa 'ta ce onda djecurlija na Nou Campu? :lol:
Jel se nabrijalo za veceras? :lol:
aha djecurija proziv zena iz barsalone vidjecemo sta ce bit
Rođen s tobom da budem

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 mar 2011, 09:49

Jbt, u dilemi sam da l' da ispoštujem ženu za 8. mart ili sebe? :lol: Jednostavno, ova utakmica se ne bi smjela propustiti(dakako, moguće je dobiti batine zbog toga :mrgreen: ). U prethodne 3 utakmice ovih rivala smo gledali fenomenalan fudbal, tako da će to biti slučaj i večeras. Prednost dajem Barceloni(iako igraju bez Piquea i Puyola, ako sam dobro pročit'o), al' nije Arsenal bez šansi(ipak su svoju snagu volje pokazali u prvom susretu). U svakom slučaju, neka bolji prođe dalje; Arsenal sigurno nije mog'o dobiti jačeg protivnika, a Barcelona ukoliko ispadne, neće biti sramotno, jer ispast će od ekipe koja igra se želi nadigravati i koja napada.

Ne znam sastav Arsenala za večeras, pa me zanima je li RvP zdrav i da l' će početi tekmu. Također me zanima stanje Walcotta, Cesc-a i Wilshere-a(pročitah da su i ova dvojica imala neke povrede, a Walcott je nešto ranije fasov'o istu).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 08 mar 2011, 10:17

Bosco je napisao/la:Haj ljudi nećemo se sad prepucavat, ostavit ćemo to za sutra u 22:40. :mrgreen: Ozbiljno.
Odlična vijest, s tatom Persijem smo jači za 30%. Nego evo jedan predobar video, ne pamtim kad sam se zadnji put ovoliko ismijao. Uživajte.

[youtube][/youtube]
:mrgreen: , predobro..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 mar 2011, 13:27

Cesc i Wilshere će igrat, RvP vjerovatno s klupe. Ljudi šta je ovo ovako mirno još niko nije počeo s provokacijama, garant su "Katalonci" još u školi. :mrgreen: Zezam se, nadam se da će bit podhebavanja ko god da pobijedil, ali u okvirima nekog zdravog razuma. :D

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 08 mar 2011, 13:46

Nadam se da ce veceras Arsenal pobijediti,mislim da ce Barca od prve minute napasti što ce dati više prostora u napadu za Arsenal da eventualno nekom brzom kontrom zabije gol i da prodje dalje....igrali Wallcot?
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 mar 2011, 14:08

Ne igra Walcott, ali su zato Cesc i Wilshere spremni, Robin s klupe vjerovatno.

Nego ljudi pazite se, bparena nas posmatra. :lol:
bparena je napisao/la:U svakom slucaju pratim forum i slabici a ko fol navijaci topnika se usutili pred tekmu hinjski ocekujuci prolaz da nam nasaraju 70 i nesto stranica pakosti. No nisu sami. I oni kojoti i hijene frankovci isto sanjaju da prodzu i oni i Arsenal pa da nocas stignemo na 2000 straniicu na forumu. Ali ima tih 90 min :D Kome Barselona zavlaci 4, 5, 6 - pa nizerazrednim klubovima i nek svak nadze svoje mjesto. Zar ko sumnja u prolaz Barse. Daj ba ljudi jedan gol je dosta a tek kako ce se provest to ce vidjeti....
:lol:

Što se tiče utakmice svi su nas debelo podcijenili večeras i ne očekuju ništa od nas, a mi po pravilu najbolje odigramo kad svi dignu ruke od nas. :)

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 08 mar 2011, 14:46

Svasta ce covjek prociatat...Cesc bolji od Xavija ??? Znaci i od Iniesteje bolji ????
Nasri trenutno najbolji igrac svijeta ??? Znaci bolji od Messija...Aj dobro onda ocekujem totalnu dominaciju Arsenala , sa posjedom oko 65 % i rutinski sa 2-3 gola u mrezi Valdeza....

Sve ce se vidjeti veceras, ko je najbolji a ko je prosjecan ili talentovan

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.