Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
koliko pises vidim da si se usroo .
-
- Kontakt:
Nema govora
Šta sve ..... neće napravit
Ti do večeras smisli šta bolje od "hu ha, moja grupa jača od tvoje", ako misliš da diskutujemo, a neko mora do tad progovorit koju sa skupštinarima oko Eduarda, eventualnih pojačanja, progovoriti koju sa igračima, trenerima... Jer fudbal nije samo "hu ha, daj mi lokaciju"
Čim ga poklopiš odma se uhvati "ne smiješ, daj lokaciju, hajmo se nać"

Šta sve ..... neće napravit

Ti do večeras smisli šta bolje od "hu ha, moja grupa jača od tvoje", ako misliš da diskutujemo, a neko mora do tad progovorit koju sa skupštinarima oko Eduarda, eventualnih pojačanja, progovoriti koju sa igračima, trenerima... Jer fudbal nije samo "hu ha, daj mi lokaciju"

Čim ga poklopiš odma se uhvati "ne smiješ, daj lokaciju, hajmo se nać"

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
a jesam ti strah u kosti uveo
Za par mjeseci ti pisem kad bude tekma gdje da dodjes
de jos jednom hu ha napisi simaptican si
Za par mjeseci ti pisem kad bude tekma gdje da dodjes
de jos jednom hu ha napisi simaptican si
-
- Kontakt:
Čuj ja njemu da dođem

Ti možeš samo sanjat da se mi nađemo, tvoj nivo su dvoguze ispred granapa, ako ima šta na vrat na nos i hu ha

Ovi navijači Slobode nisu svjesni,ili se hvataju za svaku slamku spasa. Pa u BH zbilju neće niko doći sa časnim namjerama,pa tako ni u sport.
Pa eto gigante inveatiraj ti u Slobodu budi im "investitor" kad toliko zaradzujes raspala fukaro jadna.simonknows je napisao/la: ↑27 jan 2024, 11:35U prevodu, ti sa svoje 3 plate ne možeš doći do ovih ljudi, ne možeš ove brojeve dobiti za 3 svoje plate, a ne nešto više.
Nepismeni, vjerovatno alkoholičar i narkoman će sa mnom da se nalazi![]()
Pa čovječe ti prvo trebaš naučit napisat prosto proširenu rečenicu, završit kakve škole, zaposlit se, od fudbala spoznati malo više od "hu ha, moja grupa jača od tvoje" pa da se nalaziš sa mnom. Plus, ti da se nađeš sa mnom na mjestu na koje bih ja izašao na bilo kakav sastanak treba da počneš štedit sad ovog trenutka samo da te puste unutra.
- RollingPaper
- Kontakt:
Dolazi 100 jakih iz Černobila 

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
-
- Kontakt:
Zaradzujesconvict35 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 12:20Pa eto gigante inveatiraj ti u Slobodu budi im "investitor" kad toliko zaradzujes raspala fukaro jadna.simonknows je napisao/la: ↑27 jan 2024, 11:35U prevodu, ti sa svoje 3 plate ne možeš doći do ovih ljudi, ne možeš ove brojeve dobiti za 3 svoje plate, a ne nešto više.
Pa čovječe ti prvo trebaš naučit napisat prosto proširenu rečenicu, završit kakve škole, zaposlit se, od fudbala spoznati malo više od "hu ha, moja grupa jača od tvoje" pa da se nalaziš sa mnom. Plus, ti da se nađeš sa mnom na mjestu na koje bih ja izašao na bilo kakav sastanak treba da počneš štedit sad ovog trenutka samo da te puste unutra.

Ne sikiraj se ti za mene, druge ja stvari radim za Slobodu

ahahahaha on radi druge stvari joj koji je ovo pavijan. Dobro hajde kazi nam dugorocne ciljeve, broj clanova, odakle ce se finansirat sam klub. Sigurno imas tacne podatke s obzirom da kao sto kazes imas ulogu hocu crno na bijelo izvjestaj aktivnosti za ovu godinu.simonknows je napisao/la: ↑27 jan 2024, 12:34Zaradzujesconvict35 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 12:20Pa eto gigante inveatiraj ti u Slobodu budi im "investitor" kad toliko zaradzujes raspala fukaro jadna.simonknows je napisao/la: ↑27 jan 2024, 11:35
U prevodu, ti sa svoje 3 plate ne možeš doći do ovih ljudi, ne možeš ove brojeve dobiti za 3 svoje plate, a ne nešto više.
Pa čovječe ti prvo trebaš naučit napisat prosto proširenu rečenicu, završit kakve škole, zaposlit se, od fudbala spoznati malo više od "hu ha, moja grupa jača od tvoje" pa da se nalaziš sa mnom. Plus, ti da se nađeš sa mnom na mjestu na koje bih ja izašao na bilo kakav sastanak treba da počneš štedit sad ovog trenutka samo da te puste unutra.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne sikiraj se ti za mene, druge ja stvari radim za Slobodu![]()
Vidim kako radis fukaro raspala ,nabijas dugove kakav bezobrazluk ,hoces li moje plate poklopit sirotinjosimonknows je napisao/la: ↑27 jan 2024, 12:34Zaradzujesconvict35 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 12:20Pa eto gigante inveatiraj ti u Slobodu budi im "investitor" kad toliko zaradzujes raspala fukaro jadna.simonknows je napisao/la: ↑27 jan 2024, 11:35
U prevodu, ti sa svoje 3 plate ne možeš doći do ovih ljudi, ne možeš ove brojeve dobiti za 3 svoje plate, a ne nešto više.
Pa čovječe ti prvo trebaš naučit napisat prosto proširenu rečenicu, završit kakve škole, zaposlit se, od fudbala spoznati malo više od "hu ha, moja grupa jača od tvoje" pa da se nalaziš sa mnom. Plus, ti da se nađeš sa mnom na mjestu na koje bih ja izašao na bilo kakav sastanak treba da počneš štedit sad ovog trenutka samo da te puste unutra.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
radi on nemoj tako, vjerovatno sendvice dijeli na stadionuconvict35 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 12:42Vidim kako radis fukaro raspala ,nabijas dugove kakav bezobrazluk ,hoces li moje plate poklopit sirotinjosimonknows je napisao/la: ↑27 jan 2024, 12:34Zaradzujes![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ko si ti ba da se tebi podnosi bilo šta, tebi se klošaru može samo tacna podnijet da nešto uzmeš s nje, vidiš da te kriza dere.nicaze95 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 12:41ahahahaha on radi druge stvari joj koji je ovo pavijan. Dobro hajde kazi nam dugorocne ciljeve, broj clanova, odakle ce se finansirat sam klub. Sigurno imas tacne podatke s obzirom da kao sto kazes imas ulogu hocu crno na bijelo izvjestaj aktivnosti za ovu godinu.simonknows je napisao/la: ↑27 jan 2024, 12:34Zaradzujes![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa debilu pojma nemas, veze sa vezom. Truhlo ti napise za porez ti se smijes eto koliko znas.simonknows je napisao/la: ↑27 jan 2024, 12:57Ko si ti ba da se tebi podnosi bilo šta, tebi se klošaru može samo tacna podnijet da nešto uzmeš s nje, vidiš da te kriza dere.nicaze95 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 12:41ahahahaha on radi druge stvari joj koji je ovo pavijan. Dobro hajde kazi nam dugorocne ciljeve, broj clanova, odakle ce se finansirat sam klub. Sigurno imas tacne podatke s obzirom da kao sto kazes imas ulogu hocu crno na bijelo izvjestaj aktivnosti za ovu godinu.simonknows je napisao/la: ↑27 jan 2024, 12:34
Zaradzujes![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Druze sta nas boli ku rac za truhlom, porezom ,dugovima.nicaze95 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 13:55pa debilu pojma nemas, veze sa vezom. Truhlo ti napise za porez ti se smijes eto koliko znas.simonknows je napisao/la: ↑27 jan 2024, 12:57Ko si ti ba da se tebi podnosi bilo šta, tebi se klošaru može samo tacna podnijet da nešto uzmeš s nje, vidiš da te kriza dere.nicaze95 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 12:41
ahahahaha on radi druge stvari joj koji je ovo pavijan. Dobro hajde kazi nam dugorocne ciljeve, broj clanova, odakle ce se finansirat sam klub. Sigurno imas tacne podatke s obzirom da kao sto kazes imas ulogu hocu crno na bijelo izvjestaj aktivnosti za ovu godinu.
Vi se ovdje raspravljate kao da eto na forumu se moze nesto promjenit.
I u Celiku je sve kula od karata, ne zna se ko je u vecim **** vi pisete gluposti jbt.
Ja kako znam za sebe i za Slobodu mi smo duzni, kako znam za Celik, on je najzaduzeniji u drzavi. Nista se ne mijenja
-
- Kontakt:
Debil te napravio, invalidu nepismeni. Otkud ti sad porez u čitavoj priči? Ispao si glupan najveći pa sad vadiš nasumično neke stvari. A evo odgovorit ću ti, porez nigdje nisam osporio, situacija je takva kakva je trenutno i tako se radi dugi niz godina, ne može se to promijeniti danas-sutra. A smijem se iz razloga što ste i ti i on paćenici koji više prate Slobodu nego Čelik. A ispali ste glupani i ti i on ne znam koliko puta, od matematičkih i geografskih "lapsusa", insajderskih iz tunela, odluka vlade itd. I ako ne znaš normalno komunicirati bez tih uvreda pavijan, debil i slične forice 6. osnovne, zaoboidji me, ili kući ženi ako i to imaš prosipaj to junaštvo.nicaze95 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 13:55pa debilu pojma nemas, veze sa vezom. Truhlo ti napise za porez ti se smijes eto koliko znas.simonknows je napisao/la: ↑27 jan 2024, 12:57Ko si ti ba da se tebi podnosi bilo šta, tebi se klošaru može samo tacna podnijet da nešto uzmeš s nje, vidiš da te kriza dere.nicaze95 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 12:41
ahahahaha on radi druge stvari joj koji je ovo pavijan. Dobro hajde kazi nam dugorocne ciljeve, broj clanova, odakle ce se finansirat sam klub. Sigurno imas tacne podatke s obzirom da kao sto kazes imas ulogu hocu crno na bijelo izvjestaj aktivnosti za ovu godinu.
hajde idi pregovaraj sa eduardom prva ruka hahahaha smijesan si. Kao neki imenik ima pa majmune tebe izazivam da ti usta razvalim ne smijes rec lokaciju u svom gradu pizdo usrana
Ovo se samo tucom moze rijesiti. Ko izda piz.da 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.