FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 14 sep 2021, 20:16

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
14 sep 2021, 20:07
Vracamo se na temu prosle sezone ko da je pocetak juna, a ne septembar.
Sto se tice ove, ne treba suditi. Da je lijepo cuti cija je, Boga mi nije, isto tako nije valjda ni Mirvić budala.
Doduše ne znam sta zalite za Lemešom, i on se spominjao u kontekstu SDA koliko znam, ispravite me ako grijesim
Nisam vala vidio iko da je obracao paznju na Lemeša nit sam vidio da neko zali za njim,a i svakako je bio tu zbog stadiona i radova,sad kad isti nismo preuzeli covjek je svakako nepotreban.

I da Mirvic nije budala,isti je ko i ovi sa kojim ce suradjivati.Pa eto nazovi to kako hoces.

Ako nista necemo cekati vise na papire i registracije ,sad Asima "mala" nek okrene vidjet ces kako preko noci se sredjuje sve.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 sep 2021, 20:21

miky_hz je napisao/la:
14 sep 2021, 20:16
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
14 sep 2021, 20:07
Vracamo se na temu prosle sezone ko da je pocetak juna, a ne septembar.
Sto se tice ove, ne treba suditi. Da je lijepo cuti cija je, Boga mi nije, isto tako nije valjda ni Mirvić budala.
Doduše ne znam sta zalite za Lemešom, i on se spominjao u kontekstu SDA koliko znam, ispravite me ako grijesim
Nisam vala vidio iko da je obracao paznju na Lemeša nit sam vidio da neko zali za njim,a i svakako je bio tu zbog stadiona i radova,sad kad isti nismo preuzeli covjek je svakako nepotreban.

I da Mirvic nije budala,isti je ko i ovi sa kojim ce suradjivati.Pa eto nazovi to kako hoces.
Pa Lemes se zajedno sa Kapetanovicem ubrajao, vidim niko nije izuzeo Lemesa. Helem nebitno.
Ne mozes puno Ismira kriviti, covjek jos nije ni usao u klub. Nadgledati ce njihov rad sigurno, ne sumnjam da ako ne budu radili kako treba da će dobiti nogu
Mahala se da hoce na skupstini da nogiraju barem jednog od "udarnog dvojca"
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 14 sep 2021, 20:23

Sead Sušić

Ni sada nije želio da izlazi u javnost, a komentar na nedavnu završenu epizodu za **** portal dao je njegov otac Sead. Nekada odlični fudbaler.

– Sarajevo? Ne interesuje me više to, pogotovo ljudi koji su u klubu. To je završena priča, kaže nam Sead u telefonskom razgovoru.

I dalje je pod velikim upitnikom gdje će mlađi Sušić nastaviti svoju karijeru.

– Nije Tino na odmoru već trenira, u Splitu je, bit će nešto. Mora se pojaviti kakva opcija zanimljiva, polako…

Pitali smo Seada i kako se Tino osjeća nakon epizode u Sarajevu. Činjenica je da posljednji mjeseci nisu bili lagani za njega.

– A hej, naravno da je tužan zbog njihove nekorektnosti. Napravili su ga izdajnikom, dezerterom, a sve je počelo od direktorice… Jadno je šta se radilo. Kada je bio povrijeđen išao je da se liječi svojim parama. Ko god poznaje Tinu, zna da je dobar dečko, da nije pokvaren…

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 sep 2021, 20:25

Zukanovic je napisao/la:
14 sep 2021, 20:23
Sead Sušić

Ni sada nije želio da izlazi u javnost, a komentar na nedavnu završenu epizodu za **** portal dao je njegov otac Sead. Nekada odlični fudbaler.

– Sarajevo? Ne interesuje me više to, pogotovo ljudi koji su u klubu. To je završena priča, kaže nam Sead u telefonskom razgovoru.

– Nije Tino na odmoru već trenira, u Splitu je, bit će nešto. Mora se pojaviti kakva opcija zanimljiva, polako…

Pitali smo Seada i kako se Tino osjeća nakon epizode u Sarajevu. Činjenica je da posljednji mjeseci nisu bili lagani za njega.

– A hej, naravno da je tužan zbog njihove nekorektnosti. Napravili su ga izdajnikom, dezerterom, a sve je počelo od direktorice… Jadno je šta se radilo. Kada je bio povrijeđen išao je da se liječi svojim parama. Ko god poznaje Tinu, zna da je dobar dečko, da nije pokvaren…
Ja i ? Zato sto je dobar "decko" trebao je ostati u klubu :mrgreen: ?
Zivio Rifet Kapić, igracina za ovog pokusaja od igraca.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 14 sep 2021, 20:30

Ovo za placanje lijecenja mozda jeste tacno jer je i Salcin sebi finansirao, a prije toga su ga skoro dva mjeseca zavlacili.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 14 sep 2021, 20:38

Treba cestitat onome ko nije htio platit lijecenje tom neradniku. Toliko je dao klubu da bi bilo tesko bacanje para ista mu platiti

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 14 sep 2021, 20:39

Zukanovic je napisao/la:
Sead Sušić

ne dočekala utakmice više
NEMA NAZAD

Devetomjesto
Kontakt:

Post Postao/la Devetomjesto » 14 sep 2021, 20:43

Zukanovic je napisao/la:
Sead Sušić

Za ovo direktorici treba dati trinestu platu. Zasluzila je

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 14 sep 2021, 22:00

Zukanovic je napisao/la:
Sead Sušić

Najgore je što nije jedini.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 14 sep 2021, 22:20

Lik svaki mjesec neka povreda pa nismo Eurofarm sunce ti poljubim.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Devetomjesto
Kontakt:

Post Postao/la Devetomjesto » 14 sep 2021, 22:51

Al dobar je decko :rol:

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 14 sep 2021, 22:59

Gmaz i pusikurac ko i direktorica.
- FKS -

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 15 sep 2021, 00:08

Kad ga vidim da se vuče kao zadnja lešina i kao da ima Wagnerove godine, mrak mi na oči padne.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 15 sep 2021, 00:11

Nema potrebe stavljati se na nečiju stranu, ali bilo bi lijepo vratiti se unazad i vidjeti koliko vas je koji ga ovdje pišate zakivalo u zvijezde kad je potpisivao. Ali nejse, nebitno je sad, neću se baviti time, no ljudi moraju shvatiti jednu stvar.

Sarajevo ako želi da potpisuje takve igrače, onda im mora davati i vode na dlanu, što bi se reklo. Meni je bilo presmiješno proljetos, tada sam uglavnom samo čitao, kada se pljuvalo po igračima, uz objašnjenja u fazonu: "Što ne idu na Grbavicu, tamo se ne sjećaju kad je bila posljednja plata" ili "Ko nije zadovoljan bujrum u ostatak lige, nek vide kako se tamo živi".

To je apsolutno ograničen princip razmišljanja i posmatranja stvari, glup zapravo. Kad Radnik dovodi nekakvog Aleksu Uroševića, daje mu platu od 500 maraka i obećanje da će dobiti šansu da igra i promoviše se, pa da, ako u tome uspije, ode negdje gdje će zaraditi pare. Tom Aleksi Uroševiću se vjerovatno odmah kaže, vidi situacija je teška, možda te nećemo redovno plaćati, može zakasniti i šest mjeseci, pa je on toga svjestan od starta. Na to je pristao i normalno da njegov odnos prema kašnjenju plate nije isti kao odnos nekog drugog.

S druge strane, Sarajevo direktno, a i indirektno preko navijača, prosipa druge klubove da u njima nema para, da su uslovi katastrofalni i slično. To samo po sebi nije problem, ali takve stvari dolaze do igrača. I svi imaju određena očekivanja od kluba, koja nisu ista kao od većine drugih klubova u ligi. Naravno, i čelnici kluba kad ih dovedu na pregovore izlaze sa pričom da je u pitanju najveći klub, da im neće ništa faliti, da će biti bolje plaćeni i promovisani nego bi bili igdje drugo u ligi. I onda ti ne dolazi nedokazani Aleksa Urošević, nego ti dolazi Tino-Sven Sušić. Samo, kad ne ispuniš njemu ono što si obećao, uvijek ulaziš u rizik da ti on postane gori od Alekse Uroševića, jer je očekivao puno više.

Tino nije profesionalac i to se moglo vidjeti iz njegove kompletne ranije karijere, ko je htio da vidi. Ali opet ne može na njemu biti kompletna krivica, ove priče za liječenje jesu istinite i govore prilično puno o klubu i načinu na koji se ljudi u njemu ponašaju. Nije korektno ni uzdizati se na pijedestal, ispaljivati razne gluposti o najvećem klubu, a ne biti u stanju da isplatiš igrače. Njima šuplja nikako ne sjeda, zamisli da slušaš direktoricu kako u random izjavi govori da je Sarajevo najveći klub u državi, a ti nisi dobio platu pet mjeseci. Pa ne ide brate dragi.

Ja nikad ne bih dovodio igrače poput Sušića, ako ne bih bio milion posto siguran da mogu ispoštovati sve prema njima. Samo bih i tad gledao da to budu prilični profesionalci, a čak i ako bih imao sa njima neki konflikt, nastojao bih da ga riješim što bezbolnije. Mi smo općenito kretenska sredina, 99% tih superzvijezda koje smo doveli izvana smo tretirali kao magarad. Od Stepanova, Benke, Ikandea, Alispahića, a evo sad i Sušića. I nije stvar u tome da li su oni profesionalci, naravno da nisu svi bili. Ali kad ih već dovedeš, u interesu kluba je da učiniš sve da sa njima stvari funkcionišu. Sušića optuživali da laže za povrede, pa je privatno obavljao preglede. Zamisli gluposti. Dakle, prije nego njega popišamo za neprofesionalizam, imamo puno većeg neprofesionalca kojeg se očito atomskom bombom ne može maknuti iz kluba. Da, govorim o Sabrini. Možda da prvo o njoj razmislimo.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 15 sep 2021, 00:17

izdzezveubrazil je napisao/la:
15 sep 2021, 00:11
Nema potrebe stavljati se na nečiju stranu, ali bilo bi lijepo vratiti se unazad i vidjeti koliko vas je koji ga ovdje pišate zakivalo u zvijezde kad je potpisivao. Ali nejse, nebitno je sad, neću se baviti time, no ljudi moraju shvatiti jednu stvar.

Sarajevo ako želi da potpisuje takve igrače, onda im mora davati i vode na dlanu, što bi se reklo. Meni je bilo presmiješno proljetos, tada sam uglavnom samo čitao, kada se pljuvalo po igračima, uz objašnjenja u fazonu: "Što ne idu na Grbavicu, tamo se ne sjećaju kad je bila posljednja plata" ili "Ko nije zadovoljan bujrum u ostatak lige, nek vide kako se tamo živi".

To je apsolutno ograničen princip razmišljanja i posmatranja stvari, glup zapravo. Kad Radnik dovodi nekakvog Aleksu Uroševića, daje mu platu od 500 maraka i obećanje da će dobiti šansu da igra i promoviše se, pa da, ako u tome uspije, ode negdje gdje će zaraditi pare. Tom Aleksi Uroševiću se vjerovatno odmah kaže, vidi situacija je teška, možda te nećemo redovno plaćati, može zakasniti i šest mjeseci, pa je on toga svjestan od starta. Na to je pristao i normalno da njegov odnos prema kašnjenju plate nije isti kao odnos nekog drugog.

S druge strane, Sarajevo direktno, a i indirektno preko navijača, prosipa druge klubove da u njima nema para, da su uslovi katastrofalni i slično. To samo po sebi nije problem, ali takve stvari dolaze do igrača. I svi imaju određena očekivanja od kluba, koja nisu ista kao od većine drugih klubova u ligi. Naravno, i čelnici kluba kad ih dovedu na pregovore izlaze sa pričom da je u pitanju najveći klub, da im neće ništa faliti, da će biti bolje plaćeni i promovisani nego bi bili igdje drugo u ligi. I onda ti ne dolazi nedokazani Aleksa Urošević, nego ti dolazi Tino-Sven Sušić. Samo, kad ne ispuniš njemu ono što si obećao, uvijek ulaziš u rizik da ti on postane gori od Alekse Uroševića, jer je očekivao puno više.

Tino nije profesionalac i to se moglo vidjeti iz njegove kompletne ranije karijere, ko je htio da vidi. Ali opet ne može na njemu biti kompletna krivica, ove priče za liječenje jesu istinite i govore prilično puno o klubu i načinu na koji se ljudi u njemu ponašaju. Nije korektno ni uzdizati se na pijedestal, ispaljivati razne gluposti o najvećem klubu, a ne biti u stanju da isplatiš igrače. Njima šuplja nikako ne sjeda, zamisli da slušaš direktoricu kako u random izjavi govori da je Sarajevo najveći klub u državi, a ti nisi dobio platu pet mjeseci. Pa ne ide brate dragi.

Ja nikad ne bih dovodio igrače poput Sušića, ako ne bih bio milion posto siguran da mogu ispoštovati sve prema njima. Samo bih i tad gledao da to budu prilični profesionalci, a čak i ako bih imao sa njima neki konflikt, nastojao bih da ga riješim što bezbolnije. Mi smo općenito kretenska sredina, 99% tih superzvijezda koje smo doveli izvana smo tretirali kao magarad. Od Stepanova, Benke, Ikandea, Alispahića, a evo sad i Sušića. I nije stvar u tome da li su oni profesionalci, naravno da nisu svi bili. Ali kad ih već dovedeš, u interesu kluba je da učiniš sve da sa njima stvari funkcionišu. Sušića optuživali da laže za povrede, pa je privatno obavljao preglede. Zamisli gluposti. Dakle, prije nego njega popišamo za neprofesionalizam, imamo puno većeg neprofesionalca kojeg se očito atomskom bombom ne može maknuti iz kluba. Da, govorim o Sabrini. Možda da prvo o njoj razmislimo.
Upravo tako. :tokralju:
.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 15 sep 2021, 08:19

Bas cudno sto NisamInsajder staje na stranu Susica :rol: :rol: :rol:

Tino je ljiga i smrad koji ne moze ni u Stupcanici igrat.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 15 sep 2021, 08:30

keli je napisao/la:
14 sep 2021, 14:39
dugo nije bila tegobnija tema za citati na forumu
Kada vidim ove kako pišu, jedino je što mogu reći LIJEPI MAJLKL.
A otjeraše ga a bio manje naporan od sadašnjih okupatora teme. :crazy:

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 15 sep 2021, 09:40

Devetomjesto je napisao/la:
14 sep 2021, 22:51
Al dobar je decko :rol:

Sve pare salje kevi
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 sep 2021, 09:41

Sabra ko Čaušesku mete sve oko sebe.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 15 sep 2021, 09:47

napoleon72 je napisao/la:
15 sep 2021, 08:19
Bas cudno sto NisamInsajder staje na stranu Susica :rol: :rol: :rol:

Tino je ljiga i smrad koji ne moze ni u Stupcanici igrat.
Dobro te kasume
NEMA NAZAD

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.