FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

T-MAC
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la T-MAC » 05 okt 2010, 23:23

amertiger je napisao/la:
Sta reci na ovo osim da je i jedan ovakav kreten kao sto je ovaj na ovoj slici prepoznao veci i bolji a i kvalitetniji klub :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
udarac ispod pojasa.... :lol: :lol:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 okt 2010, 23:29

dosta ne svađajte se više .

Los Blancos nemoj stavljati te slike ,nema vrijeđanja ,ko prati fudbal zna da barsa nije imala neke velike uspjehe 1998-2004 i da nije imala jaku školu do 2005 ,pa Fabregasa su prodali 2004 sve je jasno kasnije su tek počeli ubacivati svoju mlade igrače do tada nisu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 05 okt 2010, 23:29

LBJ MVP je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kakav je to tim barca pola postova na temi napisali navijači Real Madrida :mrgreen:
to je dokaz koliko se vi divite barci.....imate kompleks zvan barca...mozda i nocne more imate,sanjate kako barca redovno melje reala(a najgore je kad san postane java)....sta jos....znaci imate barcofobiju :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 05 okt 2010, 23:33

Nail for Real je napisao/la: nisi shvatio, ali ne bih da vrijedjam sad :mrgreen: vidi se ko navija za barcu :mrgreen:
A ti ces jednog dana mozda shvatiti sta sam ja htio reci onim gore postom, ja bih se na tvom mjestu zapitao ali ovo ti iskreno govorim :mrgreen:
Mes Que Un Club

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 05 okt 2010, 23:36

Kad su igraci RM docekali igrace Barce na Nou Campu za aplauzom jos 3,4 kola prije kraja Lige :mrgreen:
Evo kad su igraci Barce na Santiago Bernabeu ;) zato zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

slika
20 tak poena razlike a El Clasico :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 05 okt 2010, 23:40

Hajde Barcelonisti budite barem vi ozbiljni i ne raspravljajte se sa ovom cilndrncadi od srealovih navijaca.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 okt 2010, 23:41

nidjo_barca je napisao/la:Hajde Barcelonisti budite barem vi ozbiljni i ne raspravljajte se sa ovom cilndrncadi od srealovih navijaca.
ne razlikujes z.ajebanciju od rasprave :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 okt 2010, 23:41

jeL' te dosta vise?

slika

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 05 okt 2010, 23:42

[youtube][/youtube]
Ovako to radi Gago..samo se smijucka :mrgreen: :mrgreen: kulira :)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 05 okt 2010, 23:45

eo ga realovci maksuz za vas.... :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 okt 2010, 23:47

[youtube][/youtube]
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 okt 2010, 23:48

[youtube][/youtube]

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 05 okt 2010, 23:48

Nije mi jasno čemu tolika ta prepucavanja i provokacije, a malo pričate o onome o čemu bi se trebalo pričati.

Znam da je to zanimljivo i čak potrebno, i sama imam prijatelje koji navijaju za Real. Kad se nešto desi 'neprijatelju' onda je tebi drago, kad Barcelona pobijedi u El Clasicu, onda je još draže i sl. Ali, to je sve na nekoj normalnoj razini i uz priču o pravom nogometu. O igračima, njihovom učinku, prepričavaju se akcije, galami se na sudiju...

Ovo što vi radite stvarno nema smisla!

Priče od kad ko navija za koga nisu ništa drugo nego dječje igre tipa: "Nisam. -Jesi. -Nisam." i tako u nedogled. Vjerovatno ima navijača, uglavnom mlađe raje, koji se 'šaltaju' kako koji klub osvoji prvenstvo ili LP, ali ne može se tvrditi da smo svi takvi.
Eto, prva ja ne znam reći kad sam počela navijati za Barcu. To je jednostavno tako, kako se prati sport, tako zavoliš jedne boje, i pređe ti u naviku i raste zajedno s tobom. I ja pamtim i kad je Barca osvajala sve, i kad je bila 13. na tabeli, pa se bojali da će se desiti prva sezona bez izlaska u Europu. Pa, tad sam se tješila da ipak ima Intertoto cup!
Eto što ti je navijač, je li? Tako bi se reklo...
Pamtim odlazak Guardiole, Xavi se ustaljuje u prvom timu. Famozne škarice i hat-trick Rivalda. Svoje čudne i neopisive emocije kad je on otišao. Holandsku koloniju, Ronaldov odlazak u Inter, sponzore opreme i sl... da ne spominjem.
Kad su doveli Antića da spasi sezonu, dolazak Rijkaarda i početak te nove ere. Pa, onda ovi novi događaji svima, pa i tim novim navijačima poznati.
I, šta vi imate od toga ko se čega sjeća, šta je ko zapamtio i od kad navija za Barcelonu? Sve ovo fakat nema smisla. Na ovoj temi dugo se ne može vidjet neka normalna diskusija, kvalitetna sa argumentovanim postovima.

Nadam se da će uskoro!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 05 okt 2010, 23:50

e **** sad.... :lol:
pretjerasmo i jedni i drugi....tema postade slikovnica... :lol:
ajmo malo stat na loptu....evo donjecemo zakljucak pa da ko ljudi mozemo na spavanje...
znaci,barca je trenutno najjaca na svijetu a reala treba isstjerat iz lige...msm da je posten zakljucak i nije navijacki... :mrgreen: :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 okt 2010, 23:51

Barcelona nudi Krkiću ugovor do 2015!

Prema informacija koje je iznijela ONA FM radio stanica Barcelona želi produžiti već postojeći ugovor Bojanu Krkiću za još dvije godine tj. do 2015.

Barca je već kontaktirala igrača i ponudila mu prijedlog novog ugovora.Namjera kluba jeste da se produži njegov ugovor nakon što su završeni usmeni pregovori s Daniel Alvesom i Busquetsom, koji bi trebali obnoviti svoje ugovore uskoro.Bojanu je ovo trenutno četvrta sezona s prvim timom. Prošle sezone Krkić je postigao osam golova u 23 utakmice.

****.com

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 okt 2010, 23:53

T-MAC je napisao/la:e **** sad.... :lol:
pretjerasmo i jedni i drugi....tema postade slikovnica... :lol:
ajmo malo stat na loptu....evo donjecemo zakljucak pa da ko ljudi mozemo na spavanje...
znaci,barca je trenutno najjaca na svijetu a reala treba isstjerat iz lige...msm da je posten zakljucak i nije navijacki... :mrgreen: :mrgreen:
ada zezamo se samo, jaca je barca(TRENUTNO :D)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 05 okt 2010, 23:59

BaDa12 je napisao/la:Nije mi jasno čemu tolika ta prepucavanja i provokacije, a malo pričate o onome o čemu bi se trebalo pričati.

Znam da je to zanimljivo i čak potrebno, i sama imam prijatelje koji navijaju za Real. Kad se nešto desi 'neprijatelju' onda je tebi drago, kad Barcelona pobijedi u El Clasicu, onda je još draže i sl. Ali, to je sve na nekoj normalnoj razini i uz priču o pravom nogometu. O igračima, njihovom učinku, prepričavaju se akcije, galami se na sudiju...

Ovo što vi radite stvarno nema smisla!

Priče od kad ko navija za koga nisu ništa drugo nego dječje igre tipa: "Nisam. -Jesi. -Nisam." i tako u nedogled. Vjerovatno ima navijača, uglavnom mlađe raje, koji se 'šaltaju' kako koji klub osvoji prvenstvo ili LP, ali ne može se tvrditi da smo svi takvi.
Eto, prva ja ne znam reći kad sam počela navijati za Barcu. To je jednostavno tako, kako se prati sport, tako zavoliš jedne boje, i pređe ti u naviku i raste zajedno s tobom. I ja pamtim i kad je Barca osvajala sve, i kad je bila 13. na tabeli, pa se bojali da će se desiti prva sezona bez izlaska u Europu. Pa, tad sam se tješila da ipak ima Intertoto cup!
Eto što ti je navijač, je li? Tako bi se reklo...
Pamtim odlazak Guardiole, Xavi se ustaljuje u prvom timu. Famozne škarice i hat-trick Rivalda. Svoje čudne i neopisive emocije kad je on otišao. Holandsku koloniju, Ronaldov odlazak u Inter, sponzore opreme i sl... da ne spominjem.
Kad su doveli Antića da spasi sezonu, dolazak Rijkaarda i početak te nove ere. Pa, onda ovi novi događaji svima, pa i tim novim navijačima poznati.
I, šta vi imate od toga ko se čega sjeća, šta je ko zapamtio i od kad navija za Barcelonu? Sve ovo fakat nema smisla. Na ovoj temi dugo se ne može vidjet neka normalna diskusija, kvalitetna sa argumentovanim postovima.

Nadam se da će uskoro!
Normalno da ne mozes nikome reci "ti navijas od tad za taj klub",to su prava cildrncadska posla.Kvalitetne i normalne diskusije ima,ali rijetko jer ovi dolaze i yebu temu redovno.

Sad slijedi pauza zbog reprezentativnih obaveza,pa onda protiv Valencije.Samo da ne bude belaja sto se tice povreda,a za utakmicu cemo vidjeti.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 06 okt 2010, 00:12

Bojan je prosle sezone igrao odlicno,asistirao je cesto,golove postizao.Ali,ove sezone kad god je igrao,los je bio.Vjerujem da je to samo neki pad forme,a pod hitno je mora podici na najvisi nivo.

Teren je bio stvarno los,zato se i Pedro povrijedio,pa se pocelo to mjenjati i bit ce sve bolje.Odigrat ce se i utakmica izmedju Lakersa i Regal Barcelone,pa je Kobe Bryant iskoristio vrijeme da kaze nesto i o FC Barcelona.Poznato je vec da je fan Barce i da uziva gledati njihove utakmice.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 okt 2010, 15:59

Maloprije sam na sportklubu gledao tekmu protiv Majorke, i sto se tice Bojana, ne znam vise ni sta reci. Momak se trudi, to niko ne moze osporiti, al jednostavno ga nece pa nece. Nema one golgeterske rutine i intuicije nikako, ponekad zna dobro odigrati (Kao na kraju prosle sezone), al ja opet mislim da nam treba spic jedan svjetska klasa, jer Bojan bi nas mogao kostat. Sad evo kad je i Pedro povrijedjen Bojan ce imati jos i vise prostora za dokazivanje, ako se drasticno ne popravi do janura , sigurno ce Pep traziti nekoga, ubijedjen sam.

Sto se tice rasprave s ovih gnjidama blancosima, hebat ih, toliko smo ih derali proteklih sezona, a i dalje se nesto javljaju i motaju po nasim temama. Mrze nas zato sto nam zavide i to je tako. Najgluplje su rasprave o tome otkad ko navija za klub. Svako je nekad morao poceti, ja kazem da sam zavolio Barcu zbog Romaria i vjerovatno sam jedan od onih sa najduzim stazom navijackim. Zapamtio sam taj legendarni trio Stoickov - Hagi - Romario, kasnije i Ronalda, Mehagu naseg, itd, ali ne pada mi na pamet da potcjenjujem i zezam nesto mladje momke koji su poceli navijati od ere Ronaldinja, kao i sto nemam nista protiv ovih koji navijaju ta Real od onih prvih galacticosa, a ja pamtim Real iz vremena Laudrupa, Zamorana, sjecam se utakmica kad je Raul bio maksum itd.

Kad sam poceo navijati za Barcu klub je u to vrijeme bio dream team predvodjen Krojfom, uzeli su 4 titule u domacoj ligi zaredom, kao i Ligu prvaka, sjecam se i kako sam kao djecacic proplakao kad nas je Milan satrao u finalu sledece sezone. Volio sam klub i kad smo bili rezultatski losi, nemaju tu veze rezultati ako istinski volis klub. Pravi navijaci ne mogu zamrziti klub koji vole bez obzira, recimo sad evo nijedan istinski navijac nece zamrziti Liverpool ili Bayer bez obzira sto redaju lose rezultate, nego se onako nadas uvijek da ce to procepiti, da ce biti bolje.

Ima ovdje dosta forumasa koji mrze Barcu iz dna duse, a sve je to zavist, svi bi htjeli da igraju najljepse i da budu najbolji, al to je u danasnjem svijetu fudbala privilegija iskljucivo nama navijacima Barce.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 06 okt 2010, 16:20

Los*Blancos je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovako to radi Gago..samo se smijucka :mrgreen: :mrgreen: kulira :)
Vako navijacu madrida nagraduju ronaldiha
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.