amertiger je napisao/la:
Sta reci na ovo osim da je i jedan ovakav kreten kao sto je ovaj na ovoj slici prepoznao veci i bolji a i kvalitetniji klub

udarac ispod pojasa....

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
amertiger je napisao/la:
Sta reci na ovo osim da je i jedan ovakav kreten kao sto je ovaj na ovoj slici prepoznao veci i bolji a i kvalitetniji klub
to je dokaz koliko se vi divite barci.....imate kompleks zvan barca...mozda i nocne more imate,sanjate kako barca redovno melje reala(a najgore je kad san postane java)....sta jos....znaci imate barcofobijuLBJ MVP je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav je to tim barca pola postova na temi napisali navijači Real Madrida
A ti ces jednog dana mozda shvatiti sta sam ja htio reci onim gore postom, ja bih se na tvom mjestu zapitao ali ovo ti iskreno govorimNail for Real je napisao/la: nisi shvatio, ali ne bih da vrijedjam sadvidi se ko navija za barcu
ne razlikujes z.ajebanciju od raspravenidjo_barca je napisao/la:Hajde Barcelonisti budite barem vi ozbiljni i ne raspravljajte se sa ovom cilndrncadi od srealovih navijaca.
ada zezamo se samo, jaca je barca(TRENUTNOT-MAC je napisao/la:e **** sad....![]()
pretjerasmo i jedni i drugi....tema postade slikovnica...![]()
ajmo malo stat na loptu....evo donjecemo zakljucak pa da ko ljudi mozemo na spavanje...
znaci,barca je trenutno najjaca na svijetu a reala treba isstjerat iz lige...msm da je posten zakljucak i nije navijacki...![]()
Normalno da ne mozes nikome reci "ti navijas od tad za taj klub",to su prava cildrncadska posla.Kvalitetne i normalne diskusije ima,ali rijetko jer ovi dolaze i yebu temu redovno.BaDa12 je napisao/la:Nije mi jasno čemu tolika ta prepucavanja i provokacije, a malo pričate o onome o čemu bi se trebalo pričati.
Znam da je to zanimljivo i čak potrebno, i sama imam prijatelje koji navijaju za Real. Kad se nešto desi 'neprijatelju' onda je tebi drago, kad Barcelona pobijedi u El Clasicu, onda je još draže i sl. Ali, to je sve na nekoj normalnoj razini i uz priču o pravom nogometu. O igračima, njihovom učinku, prepričavaju se akcije, galami se na sudiju...
Ovo što vi radite stvarno nema smisla!
Priče od kad ko navija za koga nisu ništa drugo nego dječje igre tipa: "Nisam. -Jesi. -Nisam." i tako u nedogled. Vjerovatno ima navijača, uglavnom mlađe raje, koji se 'šaltaju' kako koji klub osvoji prvenstvo ili LP, ali ne može se tvrditi da smo svi takvi.
Eto, prva ja ne znam reći kad sam počela navijati za Barcu. To je jednostavno tako, kako se prati sport, tako zavoliš jedne boje, i pređe ti u naviku i raste zajedno s tobom. I ja pamtim i kad je Barca osvajala sve, i kad je bila 13. na tabeli, pa se bojali da će se desiti prva sezona bez izlaska u Europu. Pa, tad sam se tješila da ipak ima Intertoto cup!
Eto što ti je navijač, je li? Tako bi se reklo...
Pamtim odlazak Guardiole, Xavi se ustaljuje u prvom timu. Famozne škarice i hat-trick Rivalda. Svoje čudne i neopisive emocije kad je on otišao. Holandsku koloniju, Ronaldov odlazak u Inter, sponzore opreme i sl... da ne spominjem.
Kad su doveli Antića da spasi sezonu, dolazak Rijkaarda i početak te nove ere. Pa, onda ovi novi događaji svima, pa i tim novim navijačima poznati.
I, šta vi imate od toga ko se čega sjeća, šta je ko zapamtio i od kad navija za Barcelonu? Sve ovo fakat nema smisla. Na ovoj temi dugo se ne može vidjet neka normalna diskusija, kvalitetna sa argumentovanim postovima.
Nadam se da će uskoro!
Vako navijacu madrida nagraduju ronaldihaLos*Blancos je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovako to radi Gago..samo se smijucka![]()
kulira
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.