FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benko » 07 nov 2014, 11:26

Husejinović je veliki optimista pred najveću utakmicu našeg fudbala. On kaže da se ne boji Željezničara i uvjeren je u trijumf Sarajeva od najmanje dva gola razlike.

"Napuštam fudbal ako ne pobijedimo. "

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: da mi je doživjeti da ga vidim još jednom u našem dresu :(

ado19211

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la ado19211 » 07 nov 2014, 11:48

Benko je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Danas potvrda onoga čega smo se svi bojali, Benko će nastupiti tek na proljeće.
Ovo više ne smijemo raditi, pa da je i Ronaldo u pitanju.
a sto to ne smijemo? Mislis Hilmo da bi Benko dosao kod nas da je imao sve čiste papire? Evo da ti kazem, sa čistim papirima on je mogao igrati u Bundes-Ligi ali ga tamo nisu htjeli čekati. Na kraju je vagao između nas i jednog kluba koji e trenutno dva nivoa iznad nas i odabrao nas zbog vece plate. Nasi su znali da nece odmah zaigrati ali po pravilima UEFA certifika za privremenu registraciju je trebao doci mjesec dana poslije potpisa ugovora. Zasto nije dosao to niko ne zna i problem nije ni u upravi ni u Benku.
Ja bih u aprilu popisao da ga cekamo do marta samo da potpise za nas jer čini se da ovdje raja konta da smo mi neka privlačna sredina za fudbalere pa jedva cekaju da potpisu za nas. Jajalo ni pod kojim uslovima nije htio ostati ovdje. Mi smo nudili tu negdje sa Rijekom lovu ali čovjek nije htio da ostane, ne zbog FKS nego zbog lige gdje je nakon prvog kola i batina koje je dobio od igrača Čelika htio da ode.
Pa se zamislite dobro kad počnete pisati kako nam ne trebaju "Stevanović" "zec" "borjan" i ostala naprđivanja... budite sretni pa imamo čovjeka koji iste može nagovoriti da dođu u ovu ligu da igraju za ne tako velike pare...

Benku ugovor sa nama počinje od trenutka kada zaigra, tj kada dobije certifkat za nastupe tako da FKS finansijski ne gubi, a niti ugovor teče. DVIJE godine od zime počinju njemu.

hhahahahaha, ti si kralj. :clap: :urnebes:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 07 nov 2014, 12:24

Moze se i bez Benke ove dvije tekme ba :) Profesionalac je on, odrzavace formu i biti full spreman na proljece, a tu su i pripreme i pripremne tekme.Ne sikiram se ja za njega.

Što se Stevanovica tice.On bi bio prva postava a za drugo mjesto krila bi se borili Stojcev,Duljevic i Okic.Imali bi širinu ali koji god da ostane klupi - grehota.Dulja je igrač koji svaku tekmu, ALI BAŠ SVAKU, mora imati 30 minuta a da kad ufati baš dobru formu i počne 3-4 utakmice zaredom.Nešto slično kao i dosad.Znači on tu minutazu mora zadrzati ako se misli da on napreduje i uzmu neke pare na njemu ubuduce.
Vjerovatno bi Okic bio taj koji bi najvise ispastao a opet znamo da njega Meho voli :D Fakat ne znam, svaki dobar igrač je dobro došao ali treba razmisljati i kako ih ukomponovati.
Jedan jak igrac na klupi mora biti da unese zivost, kao sto je kod nas Dulja ili Okic, ali vec dvojica igraca na klupi a do jucer igrali prvu postavu... :? vidjećemo

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 07 nov 2014, 13:55

Benko je napisao/la: Benku ugovor sa nama počinje od trenutka kada zaigra, tj kada dobije certifkat za nastupe tako da FKS finansijski ne gubi, a niti ugovor teče. DVIJE godine od zime počinju njemu.
aS_Roma je napisao/la: Sto se tice Stevanovica sve smo dogovorili sa njim jos ranije, al da nebi bilo kao sa Benkom ugovor nije potpisan jer bi dva igraca sa velikim parama djaba placali, uz to izgleda Stevanovic ce jos pokusati jednom naci neki transfer vani, ako to ne uspije potpisuje za nas 100 %.
Ko je sad u pravu?

@Larive
Ja ne crnjacim, samo zelim da radimo pametno i ekonomki isplativo, a i da rezultati budu na nivou.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 nov 2014, 14:00

ja sam u pravu, benki prvo ne daje platu SARAJEVO tako da nemte sta da razmisljate o "isplativosti" a drugo ugovor mu pocinje onog dana kada dobije pravo nastupa :)
platu isto tako ne dobija, mozda dobije nesto love par milja "Onako" kazem mozda, pretpostavljam, ali platu ne dobija dok ne dobije LICENCU za nastup

sto se tice naseg budzeta, imamo tu visak i nema sikiracije za placanje igraca :)

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 07 nov 2014, 14:11

ja sam upravu, jer je Benko potpisao ugovor sa nama i na plantom je spisku , druga stvar je sto nije ni sam znao da nece igrati do proljeca, a da nije tako zasto bi on potpisivao ugovor , zar mu nije onda i bolje imati slobodne papire nikad ne znas ko ti moze izletiti i ponuditi bolji ugovor, (citaj: Stevanovic)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 nov 2014, 14:24

Benko je ekstra klasa, i kad se registruje uvjek je dobro dosao.Znam sigurno da njegova reg.nije u domenu nase Uprave,i tu nema potrebe za kritikom.Sve ce biti rijeseno u zimskom prelaznom roku.Sto se njega tice vrijedi cekati.
Ali je bilo nekih promasaja kao recimo sa Kallasijem,danas ,sutra,iduce sedmice,mjeseca,potpisuje..Pa onda crnac otisao-dosao,potpisao, nije potpisao,i tu je Hilmo sigurno u pravu.Ovo nam se ne smije više dešavati.
I mislim da je Uprava iz ovog izvukla pouke,te sa Stevanovicem nije poptisala ugovor,vec ce se cekati zimski prelazni rok,pa onda se zavrsavati papire.Naravno ukoliko ne nađe Stevanović nesto bolje,u sta cisto sumnjam.

Bilo kako bilo uz par pojacanja, i pravom nastupa Benka, ima cemo sigurno puno jaci tim.Kad uzmemo u obzir dobar raspored,u drugom djelu sezone, i uz jaku ekipu koju ce Kodro sigurno dobro posloziti,mislim da mozemo stici i prestici sve protivnike u Premijer ligi.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 nov 2014, 14:28

aS_Roma je napisao/la:ja sam upravu, jer je Benko potpisao ugovor sa nama i na plantom je spisku , druga stvar je sto nije ni sam znao da nece igrati do proljeca, a da nije tako zasto bi on potpisivao ugovor , zar mu nije onda i bolje imati slobodne papire nikad ne znas ko ti moze izletiti i ponuditi bolji ugovor, (citaj: Stevanovic)

Nisi upravu sto se tice Benka,da je na platnom spisku.Pokusacu naci clanak na kojem Selimovic kaze da je Benko potpisao za nas,i da ce mu se ugovor pikati od dana registracije.Nije na platnom spisku ,ali je trazio neki kes na ruke,kao neki dio od ugovora,sto su nasi prihvatili.Pokusacu naci tu izjavu,a ako neko citao nek postavi.Mislim da je i Benko bio siguran da ce se brzo registrovati,pa je na ovo pristao.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 07 nov 2014, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 nov 2014, 14:31

Nekako mi je logicnije ovo sto @as_roma prica, ali eto ne bitno je.

Nije mi bila namjera da sad nekog okrivljujem za Benka, desilo se sta se desilo, ko je kriv nije ni bitno. Ali isto se desilo i sa Bilbijom i nesto slicno sa Kallasiem i crncem, i ne smije nam se to vise ponavljati. Nepotpisivanje Stevanovica jesenas je korak naprijed, i nada da nam je Benko posljednja "greska" sa papirima.

Uz dobrog golamana i Benku smo definitivno jaci na proljece. I odlazak Todorovica naravno :mrgreen:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 07 nov 2014, 14:33

amypitar je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:ja sam upravu, jer je Benko potpisao ugovor sa nama i na plantom je spisku , druga stvar je sto nije ni sam znao da nece igrati do proljeca, a da nije tako zasto bi on potpisivao ugovor , zar mu nije onda i bolje imati slobodne papire nikad ne znas ko ti moze izletiti i ponuditi bolji ugovor, (citaj: Stevanovic)

Nisi upravu sto se tice Benka,da je na platnom spisku.Pokusacu naci clanak na kojem Selimovic kaze da je Benko potpisao za nas,i da ce mu se ugovor pikati od dana registracije.Nije na platnom spisku ,ali je trazio neki kes na ruke,kao neki dio od ugovora,sto su nasi prihvatili.Pokusacu naci tu izjavu,a ako neko citao nek postavi.Mislim da je i Benko bio siguran da ce se brzo registrovati,pa je na ovo pristao.
Ama to se vodi kao da je na platnom spisku Cardiffa sto se hoce reci, ne mozemo ga mi platiti nego ga mora amidza iskrširati u tome je fol

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 nov 2014, 14:39

aS_Roma je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

Ama to se vodi kao da je na platnom spisku Cardiffa sto se hoce reci, ne mozemo ga mi platiti nego ga mora amidza iskrširati u tome je fol

Da to je logika da ga mi ne mozemo placati.
Znam neke naše igrace koji kazu da je i Benko je nervozan ,jer su ga advokati ubjeđivali da ce sve ubrzo biti gotovo.Zbog toga je poptisao na ovako nesto ,jer je mislio da ce za mjesec dana dobiti papire.Zbog toga je Ibrakovic optimisticno davao izjave, o njegovoj skoroj registraciji. :mrgreen:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 nov 2014, 15:23

Nije taččno, Bneki ugovor pocinje kada dobije certifikat da igra kao i plata smiješ li po što god hoćeš?
Ne kazem da nista ne dobije ali platu ne dobija 100% kao ni ugovor sto mu ne tece..

pitas za postpis
Pa potpises ugovor u kojem kaze "igrac taj i taj potpisuje ugovor koji stupa na snagu pri sticanju nastupa za prvi tim" i rješen problem

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 07 nov 2014, 15:24

Ma hajde sta se brinete jel na platnom spisku ili nije kad ga svakako mi ne placamo :kafa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 07 nov 2014, 15:40

Evolution87 je napisao/la:Ma hajde sta se brinete jel na platnom spisku ili nije kad ga svakako mi ne placamo :kafa:
a i da ga placamo, briga nas, moze nam se :cool:

selfmade
Kontakt:

Post Postao/la selfmade » 07 nov 2014, 17:01

[youtube][/youtube]

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 07 nov 2014, 17:03

Sutra abd istrcat na teren, nikoga ne potcjenivat igrati kao na derbiju tacnije drugo poluvrijeme ponovit sutra i upisat nova tri boda. :)
04.10.2009 !!

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 07 nov 2014, 18:16

Ja bi ovako odigrao protiv Viteza. Šta mislite bili ovo bilo uredu. :)
slika
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 07 nov 2014, 18:59

Sutra s ozbiljnim pristupom koji je Kodro najavio danas na presici očekujem demonstriranje sile od strane FKS. Sa sutrašnja 3 boda smo 2 ili 3 na tabeli.

Ovi iz Viteza dolaze veoma oslabljeni (kartoni i povrede dosta igrača) tako da ne bi trebalo biti problema.
SRETAN BROJ - 1725

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 nov 2014, 20:32

I tog Petrovica sutra da vidimo napokon pa makar i u kontra dresu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 nov 2014, 20:51

miky_hz je napisao/la:I tog Petrovica sutra da vidimo napokon pa makar i u kontra dresu
On je kod nas doveden kao bek, ako se ne varam. Međutim na temi našeg sutrašnjeg protivnika je jedan forumaš postavio formaciju gdje igra malo ofanzivnije. :?

U svakom slučaju će naša struka imati priliku da se na licu mjesta uvjeri u kakvom je "stanju" Petrović.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Burberry46, bvsic, Haksss, KarloIvandic, soe, yayatoure333, zagorski i 110 gostiju.