"Napuštam fudbal ako ne pobijedimo. "

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Benko je napisao/la:a sto to ne smijemo? Mislis Hilmo da bi Benko dosao kod nas da je imao sve čiste papire? Evo da ti kazem, sa čistim papirima on je mogao igrati u Bundes-Ligi ali ga tamo nisu htjeli čekati. Na kraju je vagao između nas i jednog kluba koji e trenutno dva nivoa iznad nas i odabrao nas zbog vece plate. Nasi su znali da nece odmah zaigrati ali po pravilima UEFA certifika za privremenu registraciju je trebao doci mjesec dana poslije potpisa ugovora. Zasto nije dosao to niko ne zna i problem nije ni u upravi ni u Benku.hilmo je napisao/la:Danas potvrda onoga čega smo se svi bojali, Benko će nastupiti tek na proljeće.
Ovo više ne smijemo raditi, pa da je i Ronaldo u pitanju.
Ja bih u aprilu popisao da ga cekamo do marta samo da potpise za nas jer čini se da ovdje raja konta da smo mi neka privlačna sredina za fudbalere pa jedva cekaju da potpisu za nas. Jajalo ni pod kojim uslovima nije htio ostati ovdje. Mi smo nudili tu negdje sa Rijekom lovu ali čovjek nije htio da ostane, ne zbog FKS nego zbog lige gdje je nakon prvog kola i batina koje je dobio od igrača Čelika htio da ode.
Pa se zamislite dobro kad počnete pisati kako nam ne trebaju "Stevanović" "zec" "borjan" i ostala naprđivanja... budite sretni pa imamo čovjeka koji iste može nagovoriti da dođu u ovu ligu da igraju za ne tako velike pare...
Benku ugovor sa nama počinje od trenutka kada zaigra, tj kada dobije certifkat za nastupe tako da FKS finansijski ne gubi, a niti ugovor teče. DVIJE godine od zime počinju njemu.
Benko je napisao/la: Benku ugovor sa nama počinje od trenutka kada zaigra, tj kada dobije certifkat za nastupe tako da FKS finansijski ne gubi, a niti ugovor teče. DVIJE godine od zime počinju njemu.
Ko je sad u pravu?aS_Roma je napisao/la: Sto se tice Stevanovica sve smo dogovorili sa njim jos ranije, al da nebi bilo kao sa Benkom ugovor nije potpisan jer bi dva igraca sa velikim parama djaba placali, uz to izgleda Stevanovic ce jos pokusati jednom naci neki transfer vani, ako to ne uspije potpisuje za nas 100 %.
aS_Roma je napisao/la:ja sam upravu, jer je Benko potpisao ugovor sa nama i na plantom je spisku , druga stvar je sto nije ni sam znao da nece igrati do proljeca, a da nije tako zasto bi on potpisivao ugovor , zar mu nije onda i bolje imati slobodne papire nikad ne znas ko ti moze izletiti i ponuditi bolji ugovor, (citaj: Stevanovic)
Ama to se vodi kao da je na platnom spisku Cardiffa sto se hoce reci, ne mozemo ga mi platiti nego ga mora amidza iskrširati u tome je folamypitar je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:ja sam upravu, jer je Benko potpisao ugovor sa nama i na plantom je spisku , druga stvar je sto nije ni sam znao da nece igrati do proljeca, a da nije tako zasto bi on potpisivao ugovor , zar mu nije onda i bolje imati slobodne papire nikad ne znas ko ti moze izletiti i ponuditi bolji ugovor, (citaj: Stevanovic)
Nisi upravu sto se tice Benka,da je na platnom spisku.Pokusacu naci clanak na kojem Selimovic kaze da je Benko potpisao za nas,i da ce mu se ugovor pikati od dana registracije.Nije na platnom spisku ,ali je trazio neki kes na ruke,kao neki dio od ugovora,sto su nasi prihvatili.Pokusacu naci tu izjavu,a ako neko citao nek postavi.Mislim da je i Benko bio siguran da ce se brzo registrovati,pa je na ovo pristao.
aS_Roma je napisao/la:Ama to se vodi kao da je na platnom spisku Cardiffa sto se hoce reci, ne mozemo ga mi platiti nego ga mora amidza iskrširati u tome je folamypitar je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:ja sam upravu, jer je Benko potpisao ugovor sa nama i na plantom je spisku , druga stvar je sto nije ni sam znao da nece igrati do proljeca, a da nije tako zasto bi on potpisivao ugovor , zar mu nije onda i bolje imati slobodne papire nikad ne znas ko ti moze izletiti i ponuditi bolji ugovor, (citaj: Stevanovic)
Nisi upravu sto se tice Benka,da je na platnom spisku.Pokusacu naci clanak na kojem Selimovic kaze da je Benko potpisao za nas,i da ce mu se ugovor pikati od dana registracije.Nije na platnom spisku ,ali je trazio neki kes na ruke,kao neki dio od ugovora,sto su nasi prihvatili.Pokusacu naci tu izjavu,a ako neko citao nek postavi.Mislim da je i Benko bio siguran da ce se brzo registrovati,pa je na ovo pristao.
Nije taččno, Bneki ugovor pocinje kada dobije certifikat da igra kao i plata smiješ li po što god hoćeš?aS_Roma je napisao/la:ja sam upravu, jer je Benko potpisao ugovor sa nama i na plantom je spisku , druga stvar je sto nije ni sam znao da nece igrati do proljeca, a da nije tako zasto bi on potpisivao ugovor , zar mu nije onda i bolje imati slobodne papire nikad ne znas ko ti moze izletiti i ponuditi bolji ugovor, (citaj: Stevanovic)
a i da ga placamo, briga nas, moze nam seEvolution87 je napisao/la:Ma hajde sta se brinete jel na platnom spisku ili nije kad ga svakako mi ne placamo
On je kod nas doveden kao bek, ako se ne varam. Međutim na temi našeg sutrašnjeg protivnika je jedan forumaš postavio formaciju gdje igra malo ofanzivnije.miky_hz je napisao/la:I tog Petrovica sutra da vidimo napokon pa makar i u kontra dresu
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Burberry46, bvsic, Haksss, KarloIvandic, soe, yayatoure333, zagorski i 110 gostiju.