Marseille - Guingamp 1 1.60
Celta - Atl.Madrid GG (oba daju) 2.05
Boavista - Porto 2 1.30
Nacional - Benfica 2 1.60
Aris Limassol - APOEL N. 2 1.40
Ferrol - Arandina 1 1.50
KTP - Kataja 2 1.40 (košarka)
28.08
Mišljenja?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Cibola jest u problemu, al imaju niz pobjeda za razliku od Partizana i mislim da ih mogu dobit, osim ako se ne uplašeBlueBosnian je napisao/la:Partizan - Cibona 1 1.40 (košarka)
Boavista - Porto 2 1.30
Ferrol - Arandina 1 1.50
28.08
Mišljenja?
Ma nek' bude šta bude jbg, ne pratim ABA ligu, ovo je čisto na 'osjećaj'..ChaosX je napisao/la:Cibola jest u problemu, al imaju niz pobjeda i mislim da mogu dobit Partizan, osim ako se ne uplašeBlueBosnian je napisao/la:Partizan - Cibona 1 1.40 (košarka)
Boavista - Porto 2 1.30
Ferrol - Arandina 1 1.50
28.08
Mišljenja?
Ako si vec uplatio jbg.BlueBosnian je napisao/la:
Ma nek' bude šta bude jbg, ne pratim ABA ligu, ovo je čisto na 'osjećaj'..
Inter primio u 95-ojexorciiist je napisao/la:chelsea-scounthorpe 1 1.20 gledao sam chelsea protiv crystal palacea i stvarno sam bio iznenađen kako su dobro odigrali tu utakmicu. danas fa cup protiv trećeligaša, mislim da bi na svom terenu trebali riješit sve jer ako odigraju x morat će igrat revanš u gostima a to sigurno ne žele, svi igrači su zdravi.
villareal-sporting gijon 1 1.55 villareal je ekipa u velikom naletu, trenutno su tim s najboljom formom u la ligi. gijon je zadnjih 5 gostujućih utakmica izgubio, mislim da bi danas villareal trebao to rutinski riješiti. costa, bonera i adrian će biti odsutni u ekipi villareala ali mislim da im to neće previše značiti protiv veoma slabog gijona.
inter-sassuolo 1x inter drži prvo mjesto u italijanskoj ligi i danas će morati ići na pobjedu ako žele zadržati tu poziciju, jer napoliu bježe samo 1 bod uz isto odigranih utakmica. u interu nema odsutnih tako da mislim da će danas uspjet ostvarit pobjedu protiv sassuola koji igra dosta promjenjivo.
wwin 2.18![]()
premier 1.83
U Zmajevima ima igrajte dok nisu blokiraliViper je napisao/la:Ko god ima ova dva igraca iz Sutjeske odma manje VRanjes 13.5 i Spasojevic 11.5 iz vecine kladionica je izbaceno ko ima nek roka pa se cujemo poslije meca
U Premieru spustili granicu na 10,5 i 9,5 .Viper je napisao/la:U Zmajevima ima igrajte dok nisu blokiraliViper je napisao/la:Ko god ima ova dva igraca iz Sutjeske odma manje VRanjes 13.5 i Spasojevic 11.5 iz vecine kladionica je izbaceno ko ima nek roka pa se cujemo poslije meca
slj.gol bragareha87 je napisao/la:Sporting - Braga DNB 1 q4.5 70min
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.