Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dodaj jos levata PAStrmku1922VFC1981 je napisao/la:Standardna tema na PL prepucavanja(Velež) a glavni likovi tuzlaci,a ko drugi majka mu stara ko ce drugi![]()
Hahahaahah skoro milion jel ? Jadna ti majka tvoja..Sunderland je napisao/la:Pisao si tako i ljetos,fola sve dure,a raspadate se.
Velez je bio,duzan 280 000.
Trenutno dugovanja su skoro milion.
Do kraja sezone,boga pitaj.
Za 20 godina napravili 280 milja duga a za pola godine 7001922VFC1981 je napisao/la:Hahahaahah skoro milion jel ? Jadna ti majka tvoja..Sunderland je napisao/la:Pisao si tako i ljetos,fola sve dure,a raspadate se.
Bola nas nije sramota igrat drugu ligu. Sami syebali stvar ali cemo se vratit gospodski kako smo ispali. Necemo kmecat da nas je neko izbacio. Znas ono ponos,razum,gospodski manir. Ma sta ces ti znatHeller je napisao/la:Pa lako je za 20 godina bilo 280 milja, kad su vam suparnici bili Mramor, Rudar Kakanj i Iskra Bugojno, et sad cete opet s njima dijelit ligu, mozete dug cistiti.
Sto spominjes mater.1922VFC1981 je napisao/la:Hahahaahah skoro milion jel ? Jadna ti majka tvoja..Sunderland je napisao/la:Pisao si tako i ljetos,fola sve dure,a raspadate se.
Ne kontam. Imamo 20 godina duzi status u prvoj ligi od vas sto dokazuje npr nas omjer od 130 utakmica sa Sarajevom dok ih vi imate 70-80 . To sve govori koliko kome treba tesko da pada ispadanje. Mi smo tu puno duze od vas. Vi ste jos pilićiHeller je napisao/la:Ja nikad nisam kmečo, al zamjeram prodaju, al **** nama II liga teže pada, nije nam svakodnevnica ko vama.
Autogo ****Cocaine je napisao/la:Ne kontam. Imamo 20 godina duzi status u prvoj ligi od vas sto dokazuje npr nas omjer od 130 utakmica sa Sarajevom dok ih vi imate 70-80 . To sve govori koliko kome treba tesko da pada ispadanje. Mi smo tu puno duze od vas. Vi ste jos pilićiHeller je napisao/la:Ja nikad nisam kmečo, al zamjeram prodaju, al **** nama II liga teže pada, nije nam svakodnevnica ko vama.
Puno je 20 godina ali dobro bar imate gutu utakmica sa Radnickim Buducnosti i Gradinom. Daleko ste vi od najdugovjecnijih utakmica u drzavi je niste davno poceli igrat u drustvu najboljihHeller je napisao/la:Autogo ****Cocaine je napisao/la:Ne kontam. Imamo 20 godina duzi status u prvoj ligi od vas sto dokazuje npr nas omjer od 130 utakmica sa Sarajevom dok ih vi imate 70-80 . To sve govori koliko kome treba tesko da pada ispadanje. Mi smo tu puno duze od vas. Vi ste jos pilićiHeller je napisao/la:Ja nikad nisam kmečo, al zamjeram prodaju, al **** nama II liga teže pada, nije nam svakodnevnica ko vama.al kako ste krenuli izjednacicemo se u najkraćem mogućem roku
Imate svo vrijeme ovog svijeta pocevsi od avgusta 2016 da nabijete omjer sa Radnickim i Buducnosti.Cocaine je napisao/la:Puno je 20 godina ali dobro bar imate gutu utakmica sa Radnickim Buducnosti i Gradinom. Daleko ste vi od najdugovjecnijih utakmica u drzavi je niste davno poceli igrat u drustvu najboljihHeller je napisao/la:Autogo ****Cocaine je napisao/la: Ne kontam. Imamo 20 godina duzi status u prvoj ligi od vas sto dokazuje npr nas omjer od 130 utakmica sa Sarajevom dok ih vi imate 70-80 . To sve govori koliko kome treba tesko da pada ispadanje. Mi smo tu puno duze od vas. Vi ste jos pilićial kako ste krenuli izjednacicemo se u najkraćem mogućem roku
I mi smo 50 godina pa sta plus smo veci klub od vas 16 putatuzlak1987 je napisao/la:Igrali 43 godine bez ispadanja..
Heller je napisao/la: Imate svo vrijeme ovog svijeta pocevsi od avgusta 2016 da nabijete omjer sa Radnickim i Buducnosti.
Po čemu?Cocaine je napisao/la:I mi smo 50 godina pa sta plus smo veci klub od vas 16 putatuzlak1987 je napisao/la:Igrali 43 godine bez ispadanja..
Ma meni svejedno sad sta je bilo, ispali pa sta. Nije sramota, to je sport..Cocaine je napisao/la:I mi smo 50 godina pa sta plus smo veci klub od vas 16 putatuzlak1987 je napisao/la:Igrali 43 godine bez ispadanja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.