Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Tek sad procitah ovaj Spahicev intervju za Avaz. Dobar intervju, rekao je nekoliko zanimljivih stvari.
Kaze da smo odigrali lose protiv Nigerije, iako smo pokradeni, ali da nas nije islo taj dan iako je bilo velike zelje, sa Susicem ima pravi prijateljski odnos, brani ga ("Nije lako Safetu ako se zna da ima hiljade trenera i drugih pametnjakovića koji bi uvjek uradili „bolje“) i na kraju kaze da nismo ni svjesni sta ime Hasana Salihamidzica znaci u svijetu.
Bogami, Spaha demantova neke od stvari za koje su ga optuzivali.
Trebao je tako cijelo vrijeme, pricati sa medijima a ne bojkotovati, i onda bi bilo mozda manje optuzbi, traceva i ogovaranja.
Kaze da smo odigrali lose protiv Nigerije, iako smo pokradeni, ali da nas nije islo taj dan iako je bilo velike zelje, sa Susicem ima pravi prijateljski odnos, brani ga ("Nije lako Safetu ako se zna da ima hiljade trenera i drugih pametnjakovića koji bi uvjek uradili „bolje“) i na kraju kaze da nismo ni svjesni sta ime Hasana Salihamidzica znaci u svijetu.
Trebao je tako cijelo vrijeme, pricati sa medijima a ne bojkotovati, i onda bi bilo mozda manje optuzbi, traceva i ogovaranja.
calcio je napisao/la:Tek sad procitah ovaj Spahicev intervju za Avaz. Dobar intervju, rekao je nekoliko zanimljivih stvari.

@calcio zaboli me ona stvar sta je rekao za Avaz,on ne daje izjave za domace medije...nek ugasi sve profile i nek suti,dovidjenja,prijatno 

@Ajax, pričamo upravo o tome da je jedan "panj" Altidore, kako ga neki nazivaju, pravio budalu od Spahića jedne Julske večeri. Ako je Altidore "panj" a Spahić alfa i omega odbrambeni igrač, onda da Bog da mi imali na izvoz napadača koji su "panjevi" i igraju u ispodprosjećnom Sunderlandu, odnosno Alkmaaru, kako ti kažeš. Jeli sada jasnije?
fkv123 je napisao/la:@Ajax, pričamo upravo o tome da je jedan "panj" Altidore, kako ga neki nazivaju, pravio budalu od Spahića jedne Julske večeri. Ako je Altidore "panj" a Spahić alfa i omega odbrambeni igrač, onda da Bog da mi imali na izvoz napadača koji su "panjevi" i igraju u ispodprosjećnom Sunderlandu, odnosno Alkmaaru, kako ti kažeš. Jeli sada jasnije?

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Odakle Altidore sada??
Altidorea je jako tesko cuvati...nije neki golgeter ali u duelima je jak kao zemlja..
Nikako ne kontam
...kako je Altidore pravio Spahu budalom....Spaha je izasao na poluvremenu kod 2:0 za nas(mislim da je Sunjic usao umjesto Spahe)...poslije je Altidore zabio tri gola za manje od pola sata...ispravite me ako grijesim.. 
Altidorea je jako tesko cuvati...nije neki golgeter ali u duelima je jak kao zemlja..
Nikako ne kontam

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Džeko kloc, ja mu kroz noge provlačio loptu, ta će on, vidi mu glave, seljak, ljigavac, kabadahija......Juventinisimo je napisao/la:Kad se vec postavljaju GIFovi sa Spahom...vjerujem da ima i onih gdje je Spaha stavio u "dzep" mnoge napadace...gdje je isao glavom gdje drugi nisu nogom...gdje je maltene drzao odbranu sam a pored njega igrali kojekakvi panjevi(znate za one sto su se prodavali)...ipak nije Spaha igrao samo SP...igra covjek godinama..
Imao je greski...naravno da je imao...koji igrac ih nema...dajte barem JEDNOG na cijelom svijetu..
Da bude lakse,dajte barem JEDNOG,za vrijeme Spahe koji je trebao da igra u repki a Spaha ne..
Postajte i argumentujte,ko,kako i zasto..
Spahinu igru protiv Nigerije vidimo kroz greske...tacno tako, ali moramo biti realni i reci da je covjek SAM igrao LCD i LB...znaci i Pape ima svoje "maslo" u toj utakmici...opet da kazem, "taktika-nesto najgore sto sam vidio od kako pratim fudbal"...
Medjutim, to ne opravdava Spahu za katastrofalne pasove na toj utakmici..da je izgubio ritam,prostor i "poziciju" zbog toga...mora se priznati da jeste..on jednostavno nije bio sposoban da pokriva dvije pozicije..a ko jeste? ko to moze?
O njegovoj (ne)disciplini neka kaze nesto vise ko je upoznat sa time...mi samo nagadjamo o tome..ali ipak svi smo svjesni da gdje ima dima ima i vatre...koliko?? Nisam siguran i ne mogu tvrditi..
To mozemo vidjeti i po igracima koji se oglasavaju nakon Spahinog odlaska...njih niko ne sili da napisu bilo sta...tako da prica "nece valjda reci da su jedva docekali" ne pije vode..oni svjesno napisu sta misle..
"Navijaci" su pljuvali i Brazzu(ja Boga mi nisam)...sjecam se dobro..za Bayern "gine"a za repku preko qurca igra
![]()
![]()
...a covjek je bio jedini profesionalac u timu...danas ih imamo,hvala Bogu vise..Begovic,Pjanic,Kolasinac...
Mi brzo zaboravimo neke stvari...Spaha je igrao SRCEM za repku...Dzeko nas ODVEO na SP...Barba istinska LEGENDA...da ne nabrajam vise...
I sve to popljujemo..![]()
![]()
![]()
![]()
i valjda su to ti "najvatreniji navijaci"...
Sve za kafom ili ispred kompjutera, sve inteligentni ljudi, uspjeli u životu koji i sad pitaju mamu i tatu da im da za kafe da mogu tračat po par sati, i platit im internet da mogu 24 sata visit po forumima

Najbolje ih je Damir Nikšić opiso
[youtube][/youtube]
Neka dok djeca pogledaju hajlajtse na youtubeu pa će ti odgovorit.Juventinisimo je napisao/la:Odakle Altidore sada??
Nikako ne kontam...kako je Altidore pravio Spahu budalom....Spaha je izasao na poluvremenu kod 2:0 za nas(mislim da je Sunjic usao umjesto Spahe)...poslije je Altidore zabio tri gola za manje od pola sata...ispravite me ako grijesim..
Dok je Spaha igro nisu mogli prismrdit golu, izašo on i imaš šta vidit.
To nas bojim se čeka i u kvalifikacijama kada ove igračine zamjene ovog levata, kiksera, kabadahiju i klocinu

Drug Mandrax reče "koga boli briga kad nas panjevi kao Altidore budu trpali". Eto kako dodje do priče o tamnoputom Amerikancu i moje konstatacije da bih volio da mi imamo pun napad takvih "panjeva".
ma odsad in sunjic we trust

Ništa on nije demantovao. Shvatio je da su mu svi okrenuli leđa pa opet pokušava da manipuliše, ljigavac spreman na sve. Kakav licemjer jbt.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pojedinci priželjkuju da spusimo EP da kažu zbog Spahica a lik nam oduze EP svojom bahatoscu i gluposti kao i prolaz grupe na SP.
Nevjerovatno koliko raja pada na patetiku. Od kapitena očekujem da se pridruži Barbi na pokeru.
I on nema pravo spominjati Hasu nikad više. Sramota ljigava sad daje intervju a gdje je bio poslije Nigerije i Nasrija.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nevjerovatno koliko raja pada na patetiku. Od kapitena očekujem da se pridruži Barbi na pokeru.
I on nema pravo spominjati Hasu nikad više. Sramota ljigava sad daje intervju a gdje je bio poslije Nigerije i Nasrija.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Može li link tog intervjua?calcio je napisao/la:Tek sad procitah ovaj Spahicev intervju za Avaz. Dobar intervju, rekao je nekoliko zanimljivih stvari.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
ovdje mozete procitati cijeli intervju
Mislim da je @ mandraX spomenuo Altidorea bas iz razloga sto ga je Spahic zaustavio ( po nekima ovdje jedva ali ipak zaustavio ). A onda ulazi Sunjic i taj isti Altidore zabija 3 komada. Nesto zbog licnih greski nesto zbog neuigranosti stoperskog para ali sve se svodi na isto. Izgledali su jako lose i nesigurno kao sto @no rules rece. Kad je tadasnjim stoperima jedan Altidore pravio pometnju sta ce tek da rade Lukaku, Bale ili Hazard i skoro svaki malo brzi igracfkv123 je napisao/la:Drug Mandrax reče "koga boli briga kad nas panjevi kao Altidore budu trpali". Eto kako dodje do priče o tamnoputom Amerikancu i moje konstatacije da bih volio da mi imamo pun napad takvih "panjeva".

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 avg 2014, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
- donniedarko
- Kontakt:
Kakav je to kapiten pa ne moze objektivno procjeniti da Ibricicu vise nije mjesto u reprezentaciji. Mrzim to, budi iskren ako vec trebas pricati o njemu ili jednostavno izbjegni razgovor ali sugerisati da je jos trebao biti u reprezentaciji je smijesno. Predstavlja se kao borac za dobro repke ali zagovara igranje Ibricica, nekako kontradiktorno 

-
- Kontakt:
Popljuvan i otjeran iz reprezentacije, a tek će se sad vidjeti koliko joj je značio i koliko je nenadoknadiv gubitak ovo.
“Mi trenutno nemamo stopera ni približno Spahićevih kvaliteta i zbog ove izjave nema se razloga niko ljutiti”, rekao je na početku razgovora za SportSport.ba selektor Safet Sušić.
Hajde da se i ja u potpunosti slozim sa jednom Papetovom izjavom. Samo da nije sada malo kasno ??
Trebao ga je nagovoriti da ostane ako je to tako, a jeste ??
Hajde da se i ja u potpunosti slozim sa jednom Papetovom izjavom. Samo da nije sada malo kasno ??
Trebao ga je nagovoriti da ostane ako je to tako, a jeste ??
- BeyKopites
- Kontakt:
I Pape je kleknuo ispred Kapitena i rekao da ga ne zaslužuje.
Svaka čast Pape

Svaka čast Pape

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Emir Spahic - Bosnian terminator
[youtube][/youtube]
Mangupski
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Mangupski