Omerbavarac je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Vucicnic ce potpisati ili za Tottenham ili Arsenal....
SREDINA JE NAS NAVECI PROBLEM!!!
s obrozirom koliko sredina terena grijesi,odbrana ima trodupli posao i zato i djeluje onako lose

Pa sto ste onda svi navaljivali da se proda Melo a evo sad i Sissoko?

Nadji gdje sam napisao da se proda Melo i Sissoko??

ja njih dvojicu nebi dao nizasta ali kako stoje stvari obojica su out,ja bi vise volio da je ostao i Melo i Sissoko,a da nije dosao Prilo ali sta je tu je....Greska Juventusa prosle sezone je Trener i dovodjenje Aqvilanija na posudbu,zato Sissoko nije imao prostora i Melo je lose igrao pod uticajem Dell Seronje,Melo je jedini igrac koji dusu sam sebi vadio svojim zalaganjem u prosloj sezoni,ali nazalost psilogija Del Seronje je unistio dosta igraca ne samo Mela.....
Evo kako bi bilo,al na zalost nece biti....
-------------------------------------------------Buffon----------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----Lihtštajner--------------Bonuči------------------------Chiellini--------------De Ceglie--------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------Mello------------------------Sissoko-----------------------------------
---------------------------------------------------Pirlo-----------------------------------------------------
---------------------------Qaugliarella--------Matri---------Del Piero----------------------------------
De Ceglie i Lihstajner mogu naprijed i nazad igrati...........
-------------------------------------------------Buffon----------------------------------------------------
-----Lihtštajner--------------Bonuči------------------------Chiellini--------------De Ceglie--------
---------------------------------Marchisio----------------Pirlo-------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------Krasic-------------------------------Del piero------------------------------Quagliarella-------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------Matri------------------------------------------------------
Sad bi volio da ovako igramo ali tesk oda ce se to ostvariti......
Da je Rossi-ja dovest,jednog dobrog veznog(Guarin) i jednog stopera(Kaseresa bi vratio,razlog je sto covjek gine na terenu jede zemlju nebi li spasio Aut;)) bio bi zadovoljan........
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi