Samo na ovakvim aparatima mozemo biti, dok se kockamo sa slobodom.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Ako misliš da smo slučajno pogodili s kim će biti sastanak, aferim, nemam ti dalje šta objašnjavati. Čim je bio sastanak danas, znači da smo mi tad imali neku ponudu, poziv, dopis ili nešto. Ali vi ste poletili da vjerujete portalu, a svi mi možemo na internetu pisati šta hoćemo. Radić možda i neće, možda stvarno nije ni tražio da uđe, i vi ste se uhvatili njega, a ustvari je Eduardo glavni lik u priči. I to je sva poenta.redbull93 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 20:21Pa tako ispade na kraju..simonknows je napisao/la: ↑26 jan 2024, 20:11Čovječe, jesi dobro? Sastanak se tek održao kako je i najavljeno, krajem mjeseca! Kad je vijest tek izašla, rečeno je, krajem mjeseca! Ispada sad po tvom, da su oni tad bili u pravu da je šuplja, a mi smo slučajno pogodili s kim će biti sastanak, daj ba.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Ako aco zavrsi silvu hocel bit spasitelj kluba ili ?
Sve da i jest tako, ti se ne bi uhvatio toga da je drugacije?simonknows je napisao/la: ↑26 jan 2024, 20:42Ako misliš da smo slučajno pogodili s kim će biti sastanak, aferim, nemam ti dalje šta objašnjavati. Čim je bio sastanak danas, znači da smo mi tad imali neku ponudu, poziv, dopis ili nešto. Ali vi ste poletili da vjerujete portalu, a svi mi možemo na internetu pisati šta hoćemo. Radić možda i neće, možda stvarno nije ni tražio da uđe, i vi ste se uhvatili njega, a ustvari je Eduardo glavni lik u priči. I to je sva poenta.redbull93 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 20:21Pa tako ispade na kraju..simonknows je napisao/la: ↑26 jan 2024, 20:11
Čovječe, jesi dobro? Sastanak se tek održao kako je i najavljeno, krajem mjeseca! Kad je vijest tek izašla, rečeno je, krajem mjeseca! Ispada sad po tvom, da su oni tad bili u pravu da je šuplja, a mi smo slučajno pogodili s kim će biti sastanak, daj ba.
Svi su prenijeli da od toga nema nista, covjek cak i potvrdio. Vasi se pomirili da su opet samo pusti snovi i sad ti kao pametan, znao sve vrijeme, haj ne zajebaji bgt. Kako god, zubato je to sunce, daj Boze da vas ogrije.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Bas pokazujete

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Hajde bicete prosjecan klub u Federaciji, to vama i godi

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- prisonbreak
- Kontakt:
Sta Eduardo donosi u Slobodu?
Invenstitor ili samo zastupa igrace?
Ozbiljno pitanje.
Ozbiljno pitanje.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Tako velik klub bez UO, skupstina preuzima da vodi klub a ne odrzava se...zovite 122 imamo talacku krizu
-
- Kontakt:
Mislim da se to sad zove stručni saradnik, nešto što je Sabrina bila sa Osmanagićem prošle sezone. U principu, traži investitora, sponzore i pojačanja. Isto tako, daje savjete, upute itd.prisonbreak je napisao/la: ↑26 jan 2024, 21:27Sta Eduardo donosi u Slobodu?
Ozbiljno pitanje.
U prevodu, "tuši" svoje igrace.simonknows je napisao/la: ↑26 jan 2024, 21:40Mislim da se to sad zove stručni saradnik, nešto što je Sabrina bila sa Osmanagićem prošle sezone. U principu, traži investitora, sponzore i pojačanja. Isto tako, daje savjete, upute itd.prisonbreak je napisao/la: ↑26 jan 2024, 21:27Sta Eduardo donosi u Slobodu?
Ozbiljno pitanje.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Ja. Vi ste najbolji, najjači, najpošteniji, nemate dugova, odblokirani računi, PSG i City se otimaju za omladince, stadion proglašen najljepšim u Europi, kod nas ništa ne valja, sutra stavljamo ključ u bravu, sad je kasno. Eto, je l' možemo sad prestat sa natezanjem?redbull93 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 21:44U prevodu, "tuši" svoje igrace.simonknows je napisao/la: ↑26 jan 2024, 21:40Mislim da se to sad zove stručni saradnik, nešto što je Sabrina bila sa Osmanagićem prošle sezone. U principu, traži investitora, sponzore i pojačanja. Isto tako, daje savjete, upute itd.prisonbreak je napisao/la: ↑26 jan 2024, 21:27Sta Eduardo donosi u Slobodu?
Ozbiljno pitanje.
Ne, rano je jos.simonknows je napisao/la: ↑26 jan 2024, 21:48Ja. Vi ste najbolji, najjači, najpošteniji, nemate dugova, odblokirani računi, PSG i City se otimaju za omladince, stadion proglašen najljepšim u Europi, kod nas ništa ne valja, sutra stavljamo ključ u bravu, sad je kasno. Eto, je l' možemo sad prestat sa natezanjem?redbull93 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 21:44U prevodu, "tuši" svoje igrace.simonknows je napisao/la: ↑26 jan 2024, 21:40
Mislim da se to sad zove stručni saradnik, nešto što je Sabrina bila sa Osmanagićem prošle sezone. U principu, traži investitora, sponzore i pojačanja. Isto tako, daje savjete, upute itd.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- prisonbreak
- Kontakt:
Eduardo je veliko ime, ali to je za mene sve tanko, treba dosta toga se poklopiti da bude nesto.simonknows je napisao/la: ↑26 jan 2024, 21:40Mislim da se to sad zove stručni saradnik, nešto što je Sabrina bila sa Osmanagićem prošle sezone. U principu, traži investitora, sponzore i pojačanja. Isto tako, daje savjete, upute itd.prisonbreak je napisao/la: ↑26 jan 2024, 21:27Sta Eduardo donosi u Slobodu?
Ozbiljno pitanje.
Za mene Celik i Sloboda imaju velik potencijal, nadam se da ce bar u skorije vrijeme neko napraviti ozbiljan projekat za te klubove. Celik je trenutnim projektom dosta dugovanja vratio, ocistio klub, clanovi znaju gdje ide svaka marka sto je jako vazno za dalje napredovanje.
Klubovi koji mogu imati jako veliku podraku navijaca, klubovi koji su jedini u svojim gradovima sa preko 100 k stanovnika. Podrinjce ne racunam, jer taj projekat je na izdisaju.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Jest se ozračeni upalio

075
oki pizdo ne smijessimonknows je napisao/la: ↑26 jan 2024, 20:14Koga ćeš ti bolan izazvati? Pa moj telefonski imenik je 3 tvoje plate ludo jedna. Ako uopšte i radiš. Daj javi se privatno da ti pošaljem od koga imam pozive i za šta, pa onda idi na tribinu i dreči tamo "hu ha, mi smo najjači!". I ja s tobom da se nalazim? Nisi ti taj nivo da se nađeš sa mnom. A to za utakmicu, mogu ti jedino kartu platit ako ne budeš bio bezobrazan.
zavrsili smo
moj telefonski imenik je 3 tvoje plate ?
jel ima ko strucan za ovu recenicu
jel ima ko strucan za ovu recenicu
-
- Kontakt:
U prevodu, ti sa svoje 3 plate ne možeš doći do ovih ljudi, ne možeš ove brojeve dobiti za 3 svoje plate, a ne nešto više.
Nepismeni, vjerovatno alkoholičar i narkoman će sa mnom da se nalazi

Pa čovječe ti prvo trebaš naučit napisat prosto proširenu rečenicu, završit kakve škole, zaposlit se, od fudbala spoznati malo više od "hu ha, moja grupa jača od tvoje" pa da se nalaziš sa mnom. Plus, ti da se nađeš sa mnom na mjestu na koje bih ja izašao na bilo kakav sastanak treba da počneš štedit sad ovog trenutka samo da te puste unutra.
po ovim recenicama teze do Dodika doc nego do tebe hahahaha
Smiri se balo miran budi
Smiri se balo miran budi
-
- Kontakt:
Kaže komentarišem ih na drugim temama, ja sarkastično navodio njihove izjave ovdje (valjda zna šta znači sarkastično), na našoj temi, što će reći da je on bio gdje? 
I onda mi imamo kompleks

I onda mi imamo kompleks

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.