dobra, dobraSchlager je napisao/la:pa zato je i borac izgubio,igraci gledali u nju,yebes olimpik

Moderator/ica: vlakanje
dobra, dobraSchlager je napisao/la:pa zato je i borac izgubio,igraci gledali u nju,yebes olimpik
Znamo mi koja je koja tribina na Gradskom u Banja LuciSchlager je napisao/la:Pa vidis na slici da stoji na Zapadu.
wizard90 je napisao/la:nzm kako se zove, ali riba je do jajaSchlager je napisao/la:Zove se Anja.danas bila u Laktasima, i mi igrali fudbala a ona dosla i sjela na klupicu a sise ispale, minjak lize sladoled, joooj nikom do fudbala nije bilo!
da ona ga lize a on se topi, ajoj tu scenu nikad necu zaboravitiNeutral je napisao/la:wizard90 je napisao/la:nzm kako se zove, ali riba je do jajaSchlager je napisao/la:Zove se Anja.danas bila u Laktasima, i mi igrali fudbala a ona dosla i sjela na klupicu a sise ispale, minjak lize sladoled, joooj nikom do fudbala nije bilo!
Sladoled lizala
haha al bas, koliko je poznata krenula na turneju po RS, iz BLuke dosla u Laktase, sutra u Gradisku itd.Neutral je napisao/la:Oplakah![]()
![]()
![]()
![]()
Što je nije niko slikao haha, jbz izazvala više pažnje od Angeline kada je dolazila u BiH.
па ? је ? " $ на "Neutral je napisao/la:Ima li išta od Zenice![]()
Dobro, ako neki kažu da nije to vezano za Borac, jeste. Ona je prisustvovala utakmici Borac-Olimpik, navijačica Borca, tako da pričamo malo o njoj. Možda nađe neki angažman u Borcu.
Gledao sam sve to već haha
Edit:
Je li ova plavuša ona ista što je na utakmici bila
" je napisao/la:па ? је ? " $ на "Neutral je napisao/la:Ima li išta od Zenice![]()
Dobro, ako neki kažu da nije to vezano za Borac, jeste. Ona je prisustvovala utakmici Borac-Olimpik, navijačica Borca, tako da pričamo malo o njoj. Možda nađe neki angažman u Borcu.
Gledao sam sve to već haha
Edit:
Je li ova plavuša ona ista što je na utakmici bila$ ? $ $
![]()
" $ то је " ?
? је $ се " не ?Barney Stinson je napisao/la:da netko tko nije bio na forumu i udje na vasu temu rekao bi nije ovo sportski forum, nego hot girl forum![]()
odlicna,gledo sam bio neki dan na pregledu i bas su je fino prikazali i bas je upala u oko,respect from grbavica,cestitam na kupu" je napisao/la:
ako ona bude svku utakmicu hostesa kod vas, imacete najveci prosjek gledaoca" je napisao/la:? је $ се " не ?Barney Stinson je napisao/la:da netko tko nije bio na forumu i udje na vasu temu rekao bi nije ovo sportski forum, nego hot girl forum![]()
![]()
$ " $, % " & ' ' $ " $![]()
& ? % " ? $ ју ангажују за & " & & хостесу
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.