FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Bije talent iz Pedrija, vidi se to odmah. Samo je zelen pa nasjeda i ima potez više.
Igramo utakmicu s pola napadac. Predefanzivno
Kuman kriv za sada vec siguran poraz
Kuman kriv za sada vec siguran poraz
A jbt pa sve im ulazi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pedri crko, i jos izgorio kao mladi igraci, po drugi put u El Clasicu. Alba i Lenglet uz Busquets i Pedrija jednako je defanziva slaba, preko te strane se gol i primio. Zidane koji uopste nije takticki mag, niti postavlja neku veliku taktiku, u dvije utakmici je takticki nadigrao Koemana. Mislim da godinama unazad Real nije dva puta zaredom takticki nadigrao Barcelonu, a to su uradili ove sezone.
Pisao sam u svojim postovima da ce Koeman kostati titule Barcelone i to se upravo dogadja,covjek nije trener za visoki nivo.
Pisao sam u svojim postovima da ce Koeman kostati titule Barcelone i to se upravo dogadja,covjek nije trener za visoki nivo.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 10 apr 2021, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Hahahahahaah kakva bruka, e moj Kumane konjino.
Pune gaće
Naletili na ozbiljan tim i odmah dobijaju po picki, nije da sam ocekivao nesto drugo
Mucno je gledati kako Zinedin takticki urinira po žutom klaunu, po drugi put ove sezone 
- Meraak1921
- Kontakt:
Daj Pjanica pa da primimo jos 3
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Smijesno kuman neznalica to se vidi cim naleti neki bolji trener i ekipa
Pola igrača se krije po terenu je.bem im sve u.srano
Ovo ti je kao da gledas Spartance protiv nekih rudara.Ljudi duplo jaci i brzi.
Kako je takticki mag dobro izmijesao sastav i pripremio iznenadjenje za Zidana, evo 33 minut nemaju suta po golu.
Dobra zuta ubleha, treba dati i iduci sezonu, sevap je. Dokle ce vise Barcini navijaci slaviti i velicati pobjede protiv neki lijevi ekipa i trpiti sramotu protiv veci ekipa sa ovom antitrenerom na klupi u pm?!

@igrajlopte 🐦
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Ubij se osmane idiote sreca sad
Neka ba, ovdje se zagovara da mu se produzi ugovor na klupi Barce
Je.bote šut da te je.bo i d.rkanje lopte
Ljudi igraju brzo i jednostavno. Kod nas dok primi loptu pa dok se okrene pa dok malo razgleda gdje bi mogao dodati i prodje pola minute. Sramotno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
odbrana naivno ne pravi faul nego dopusta da gurnu loptu u for Viniciusu.. ovo bi Alves faulirao u startu
Dobro ljudi mozete malo kritizirati i igrace, a ne samo Kumana jer ovakve idiotske greske ih ne uci ni jedan trener. Stoji sve Kuman je neznalica, ali ovo sto balerine isto pruzaju na terenu je za povracanje, pa ovdje predstavljen kao retardirani Vinicius je svemirski brod protiv ovih nasih, a ovo sto Valverde ide kroz sredinu kao brzi vlak ne treba ni komentarisati..
⚽FK Garaže⚽
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.