FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 03 nov 2014, 21:37

VanBasten je napisao/la:
Larive je napisao/la:
@miky, zadnji red potpisa. :thumbdown:
to on njemu od milja, ne sekiraj se :D
Nije mu halalio penal iz Bijeljine. :D :D

Ja vjerujem da će struka oprezno raditi na dovođenju igrača, do sada su na nekoliko imena uboli, ne možemo reći da su na nekim fulili jer određeni broj igrača još nije dobio pravu priliku, ja se nadam da će uskoro.
Ne sviđaju mi se određene izjave Ibrakovića ali oko dovođenja igrača je pogodio (Stojčev, Velkoski i Jajalo na zimu, pa onda Duljević, Okić na ljeto). Ovi ostali treba da se dokažu.

Veoma uspješno smo apsolvirali derbi, vrijeme je da se okrenemo narednom izazovu. Ovu pozitivnu atmosferu trebamo iskoristiti i pokušati iz ove naredne dvije utakmice osvojiti šest bodova, mnogo bi nam značilo.

fundament
Kontakt:

Post Postao/la fundament » 03 nov 2014, 21:52

sve je to extra ali kad pogledam bodovni saldo sarajeva odmah pomislim na izgubljene bodove protiv travnika, veleza (sa igracem vise cijelo dr poluvrijeme), mladost onaj penal za pobijedu...to je +6 bodova na ovih 26...ali evo ove pobijede sa strane na neki nacin vracaju te izgubljene bodove..ali gledajuci ove domace tekme kako je meho stigao, to sve sigurne pobijede sa dva ili vise razlike a u drugom djelu nam bas te "rogonje" dolaze na megdan tako da se uz jos par pojacanja odmah pocetkom drugog djela ustolicti na prvom mjestu i tu ostati duzi niz godina aBd... :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 nov 2014, 22:05

VanBasten je napisao/la:
Larive je napisao/la:
@miky, zadnji red potpisa. :thumbdown:
to on njemu od milja, ne sekiraj se :D
Heb se ti malo :lol: mora on jos znoja natopiti krivu Drinu da ispravi :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 03 nov 2014, 22:07

Zar je moguće da sudija nije prekinuo ovo divljanje na Grbavici,pa zaboga dokle će NS BIH tolerirati huliganizam od nazovi tkz.navijača Sarajeva.Ne može se silom do titule,džaba vam novci moji sinovci Široki je prvak jer ima ono što vi nikad nećete imati škutorsko srce. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

selfmade
Kontakt:

Post Postao/la selfmade » 03 nov 2014, 22:07

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 03 nov 2014, 22:09

Idealan scenarij :

Mi dobijemo , Siroki dobije , zrinski x
Mi dobijemo , Siroki x onda i zrinski x jer se sastaju :)
znaci plus 2 za siroki na kraju polusezone , nama svi favoriti dolaze a idemo bezveznjacima :)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 03 nov 2014, 22:16

[youtube][/youtube]
:mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 nov 2014, 22:17

Nama je idealni scenarij da mi dobijemo ove dvije utakmice do kraja. A što se tiče proljetnog djela sezone, tu se još ništa ne zna, treba sačekati i vidjeti kako će drugi klubovi a i mi odraditi prelazni rok. Svi ćemo mi negdje kiksati ali ne treba tu sad nešto računati, igrati svaku utakmicu kao da je odlučujuća.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 03 nov 2014, 22:24

Znaci Siroki, Zrinjski i FKS za sampiona :salut:
borba za Evropu Zeljeznicar, Olimpic i Velez :kafa:

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 nov 2014, 22:26

hz033 je napisao/la:Kako je počeo sukob !

[youtube][/youtube]
ok ti mislis da je ovako krenulo,to je tvoje misljenje.Imam samo da vam postavim pitanje:
zasto ne pokazete snimak od pocetka utakmice i vaseg topovskog udara koji je prvi preletio na nas dio sjeverne i pao pored covjeka sa malim djetetom,to ne govorite nego pokazujete sta vama odgovara...pozzz svim pitarima a pogotovo vasem najboljem momku @hilmi,al jednostavno sam morao nesto napisati na vase pokusaje kako smo mi prvi poceli vas gadjati
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 03 nov 2014, 22:29

super je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Kako je počeo sukob !

[youtube][/youtube]
ok ti mislis da je ovako krenulo,to je tvoje misljenje.Imam samo da vam postavim pitanje:
zasto ne pokazete snimak od pocetka utakmice i vaseg topovskog udara koji je prvi preletio na nas dio sjeverne i pao pored covjeka sa malim djetetom,to ne govorite nego pokazujete sta vama odgovara...pozzz svim pitarima a pogotovo vasem najboljem momku @hilmi,al jednostavno sam morao nesto napisati na vase pokusaje kako smo mi prvi poceli vas gadjati

ma niste vi jarane nista vjeruj , niste :damn:

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 03 nov 2014, 22:34

Sarajevo istina ima jako dobar tim i dugu klupu međutim vaš najveći problem što ste taoci huligana da ne kažem divljaka koji izazivaju nerede gdje god se pojave i sva je sreća pa nije bilo žrtava na Grbavici. I onda se čudite reakcijama navijača i običnih ljudi u Širokom Brijegu,Mostaru,Zenici,Konjicu itd. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz: :tralala: :tralala: :tralala: kuknjava kuknjava kuknjava

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 03 nov 2014, 22:34

Daleko je proljece. Niko pojma nema u ovom trenutku kako ce ekipe izgledati za cetri mjeseca.
Na nasim je da dobiju ove dvije do kraja i da onda imamo realne osnove nadati se necemu.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 03 nov 2014, 22:41

Pa kaze: grbavica baza bez poraza hahahahahahahah :D

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 03 nov 2014, 22:43

@as roma
ne kazem da nismo mi nista,cak sta vise ja bih volio da svak bude pronadjen i s jedne i s druge strane koje gadjao i da mu se zabrani prilaz ijednom fudbalskom stadionu u bih
al vase potenciranje i pravljenje vas kao mi smo se samo branili okaci macku o rep,ponavljam radi ovakvih navijaca i nasih i vasih imamo prosjek od 2000-3000,dok se ne odstrane huligani u komplet bih sa stadiona i budu bili u registru pa moraju doci u policijsku stanicu za vrijeme utakmice nece biti veca posjecenost na nasim stadionima,mislis da ja ne zelim dovesti svoje dijete na najvecu takmicu u bih a da ne gledam hoce li mi kakav kreten pogoditi dijete,buraz sto se mene tice nek dogovore fajt kakav u sumi i nek se sutaju al iskreno nebi mogli naci ni po 50 momaka ni jedni ni drugi al eto nekom odgovara ovakvo stanje pa nece nista da uradi po tom pitanju,pozzz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 03 nov 2014, 22:44

super je napisao/la:@as roma
ne kazem da nismo mi nista,cak sta vise ja bih volio da svak bude pronadjen i s jedne i s druge strane koje gadjao i da mu se zabrani prilaz ijednom fudbalskom stadionu u bih
al vase potenciranje i pravljenje vas kao mi smo se samo branili okaci macku o rep,ponavljam radi ovakvih navijaca i nasih i vasih imamo prosjek od 2000-3000,dok se ne odstrane huligani u komplet bih sa stadiona i budu bili u registru pa moraju doci u policijsku stanicu za vrijeme utakmice nece biti veca posjecenost na nasim stadionima,mislis da ja ne zelim dovesti svoje dijete na najvecu takmicu u bih a da ne gledam hoce li mi kakav kreten pogoditi dijete,buraz sto se mene tice nek dogovore fajt kakav u sumi i nek se sutaju al iskreno nebi mogli naci ni po 50 momaka ni jedni ni drugi al eto nekom odgovara ovakvo stanje pa nece nista da uradi po tom pitanju,pozzz
1:2 pametaru.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 03 nov 2014, 23:04

super je napisao/la:@as roma
ja ti kazem kako je bilo jer se to odvilo 2 m od mene, proletilo mi je vise glave 3-4 puta i to dobro, kazem ti , da smo mi htjeli prvi gadjati , gadjali bi odmah na pocetku tekme kad se palilo, da smo htjeli odgovoriti ko debili zapalili bi ono sve sto imamo , a bilo je tonu baklji jos koje su tek kasnje zapaljenje. A bilo je dosta i cura i neke djece , a kad se oni zalete oni ne gledaju koga udaraju.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 nov 2014, 23:16

Uvijek ćemo imati dvije verzije priče i rijetko kad ćemo saznati pravu istinu, jednostavno je teko kod nas. To što se desilo na tribini je jedan mali incident koji se dešava u svim zemljama samo se kod nas previše potencira ta priča. Svi zajedno trebamo raditi da se ovakve stvari svedu na minimum ako se već ne mogu, a ne mogu, iskorijeniti.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 nov 2014, 00:09

šuti brate, tek' će da nas mrze :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 04 nov 2014, 00:41

VanBasten je napisao/la:šuti brate, tek' će da nas mrze :mrgreen:
:thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, bosnas_, Burberry46, Fouzi1, Google Adsense [Bot], misstianopenaldo, Strahinja i 60 gostiju.