FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
SR sto si prico da mi je guzica slana?SRSlavinovici je napisao/la:Izvini na smetnji, hoces mu pricuvati bicikl nakon sto mi duvas ili prije??tuzlak1987 je napisao/la:Sta fali Solinasu, ljudina i po. Tebi ne bi dao ni da mi biciklo pricuvas
Re: FK Sloboda Tuzla
Mislim da je ovo sedam dana kod Kuke. 
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
tuzlak1987 je napisao/la:SR sto si prico da mi je guzica slana? :PSRSlavinovici je napisao/la:Izvini na smetnji, hoces mu pricuvati bicikl nakon sto mi duvas ili prije??
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Zar ne vidite da ste korodirali, vase uvrede vise nista ne znace. Zasto se javljate, zaštitnici ucjene cijelog grada u predizbirne svrhe, zasto? Ja posudio Slobodi i sada uzivam na Bahamima, a ti mi smetas
Hoces doci u subotu na Tusanj da skupa navijamo? 
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- RollingPaper
- Kontakt:
Bolje se navuci na heroin nego biti navijac Slobode. Uvjek nesto ne stima, i kad sve bude u dure traje 2 mjeseca.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo pazi da Denis ne pretvori Bahame u DrvenikSRSlavinovici je napisao/la:Zar ne vidite da ste korodirali, vase uvrede vise nista ne znace. Zasto se javljate, zaštitnici ucjene cijelog grada u predizbirne svrhe, zasto? Ja posudio Slobodi i sada uzivam na Bahamima, a ti mi smetasHoces doci u subotu na Tusanj da skupa navijamo?
Nije ni bitno sta cu ja, nisam bitan. Bitna je Sloboda i da ljudi imaju povjerenje. Sta ja znam gdje ce otici 10KM..
Kad dodju ostali da citaju ima da se najeze od zadnje strane
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ti si nebitan sa takvim stavom. Inace, sinovi Slobode su kao macevi skovanituzlak1987 je napisao/la:Samo pazi da Denis ne pretvori Bahame u DrvenikSRSlavinovici je napisao/la:Zar ne vidite da ste korodirali, vase uvrede vise nista ne znace. Zasto se javljate, zaštitnici ucjene cijelog grada u predizbirne svrhe, zasto? Ja posudio Slobodi i sada uzivam na Bahamima, a ti mi smetasHoces doci u subotu na Tusanj da skupa navijamo?
Nije ni bitno sta cu ja, nisam bitan. Bitna je Sloboda i da ljudi imaju povjerenje. Sta ja znam gdje ce otici 10KM..
Kad dodju ostali da citaju ima da se najeze od zadnje strane
Opet ovaj kompleksas se javlja.
Lijepo je imati kult obozavatelja.Bravo mali, hvala ti.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
glava me zaboli dok predjo dvije stranice...
pa jebote dajte bar sta konkretno ko igra sutra, ko ne igra i zasto.
kad je skupstina i tako to...
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije uopste bitno ko igra. Bitno je da se odrzi skupstina i da se na istoj ukrste koplja. Bice itekako zanimljivo.Sariel je napisao/la:glava me zaboli dok predjo dvije stranice...
Prvo pitanje cu postaviti pred upravni odbor, na koji nacin misle da Sloboda bude finansijki stabilna i ko je ulagac, a ko potrosac kod novog UO.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ma bitno je i jedno i drugo. ovo trenutno a skustina za duze staze.
- Probisvjet
- Kontakt:
Rezultat ove godine uopste nije bitan. Niti cemo se boriti za neki plasman, niti cemo ispasti. Bitno je samo da se vidi struktura koja ce voditi klub. Znaci ide li se po onoj staroj, Jasminovoj, odrzavaj koliko se moze ili se misli na nesto ozbiljnije. Koliko sam upoznat "privrednici" nemaju ama bas nikakve ambicije za nesto drugo osim opstanka. Od nas se na skupstini trazi da ne postavljamo neke visoke ciljeve pred UO. "Poruke" koje nam odasilju neki, u smislu da treba zaboraviti visoke ambicije koje je nametnuo Husic jer nije vakat za to. Znaci minimalno ulaganje dok se ne iskristalise status kluba. Ima li mjesta za vracanje ogromnih dugova ili je bolje razmisliti o nekom drugom rjesenju. U svakom slucaju borit cemo se za opstanak i oporavak Slobode. Moramo znati ko koliko ulaze i sta ulaze u klub da bi dobio podrsku za ulazak u UO. Mnogi to nece pokrenuti ali nas ima dovoljan broj da se to pitanje postavi pred clanove buduceg UO. Oni koji nemaju odgovor na to pitanje nece dobiti podrsku, bar nas koji nismo potkupljeni ili optereceni faraonisanjem. Za nas bi najbolje bilo da se klub pocne privatizovati na nacin, koliko ko ulozi, toliko odlucuje, ista stvar bi bila i sa mogucom zaradom i gubitkom.Sariel je napisao/la:ma bitno je i jedno i drugo. ovo trenutno a skustina za duze staze.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
djelimicno se slazem.
organizacija kluba je najvaznija jer bez nje nema ni rezultata.
ali su i rezultati vazni,kako nisu.
sto onda igramo, ebes vise prosjek.
zato se puno i ne mijesm u vase rasprave dok ne vidim tu famoznu skupstinu i sta ce odlucit.tj.u kom pravcu ce klub ici.
organizacija kluba je najvaznija jer bez nje nema ni rezultata.
ali su i rezultati vazni,kako nisu.
sto onda igramo, ebes vise prosjek.
zato se puno i ne mijesm u vase rasprave dok ne vidim tu famoznu skupstinu i sta ce odlucit.tj.u kom pravcu ce klub ici.
-
costacurta08
- Kontakt:
Nije mi jasno šta se čeka sa održavanjem skupštine?
Mandat ovim VD biznismenima je davno istekao. Kakve veze ima formiranje gradskog vijeća sa održavanjem skupštine, obzirom da se priča da je to jedan od razloga što skupština kasni?
I glede Binga i Bonija,
hajmo realno,
Senadu se **** za Slobodom jer je i on u kreditima. Bingo posluje zahvaljujući novcu koji dobija od EBRDa i RBa i drugih institucija, gradi i izgradjuje se na osnovu toga. Svi ovi objekti i njegov "poslovni uspijeh" nemaju plaho veze sa "dobrim pazarima". Dok je kredita i on će ovako dobro raditi al i više nego očigledno je da on priprema teren za neki od straNJskih trgovačkih lanaca. Kakav SLoboda kakvbi qrci palci,
Boni je opet sušta suprotnost od Binga. On živi i radi od "pazara". On nema pristup svim ovim pogodnostima koje ima Bingo. Tako da i uz veliku želju da pomogne Slobodi i ljubav koju gaji prema klubu on jednostavno nije u mogućnosti financijski da pomogne, osim da kupi garnituru dresova, plati autobus za gostovanje i te crkavice.
Nema toga na kugli zemaljskoj koji će nakon ovog cirkusa sa Jasminom i Azmirom htjeti uložiti feninga u klub, tačka, ende.
Iskreno se radujem svakom neuspijehu Slobode dokle god su ovi ljudi u klubu.
AKo će se neko zadovoljiti borbom za opstanak i baljezgat isprazne floskule "biće Slobode...SLoboda do groba" i slična sranja ja poštujem i ostavljam da uz meze i čokalj rakije bude jedan od 300-400 redovnih posjetilaca utakmice, ne računam u ovih 300-400 i onih 30-40 Fukara sa sjevera. Znači moglo bi se navući tu jedno pola milje, taman.
Mandat ovim VD biznismenima je davno istekao. Kakve veze ima formiranje gradskog vijeća sa održavanjem skupštine, obzirom da se priča da je to jedan od razloga što skupština kasni?
I glede Binga i Bonija,
hajmo realno,
Senadu se **** za Slobodom jer je i on u kreditima. Bingo posluje zahvaljujući novcu koji dobija od EBRDa i RBa i drugih institucija, gradi i izgradjuje se na osnovu toga. Svi ovi objekti i njegov "poslovni uspijeh" nemaju plaho veze sa "dobrim pazarima". Dok je kredita i on će ovako dobro raditi al i više nego očigledno je da on priprema teren za neki od straNJskih trgovačkih lanaca. Kakav SLoboda kakvbi qrci palci,
Boni je opet sušta suprotnost od Binga. On živi i radi od "pazara". On nema pristup svim ovim pogodnostima koje ima Bingo. Tako da i uz veliku želju da pomogne Slobodi i ljubav koju gaji prema klubu on jednostavno nije u mogućnosti financijski da pomogne, osim da kupi garnituru dresova, plati autobus za gostovanje i te crkavice.
Nema toga na kugli zemaljskoj koji će nakon ovog cirkusa sa Jasminom i Azmirom htjeti uložiti feninga u klub, tačka, ende.
Iskreno se radujem svakom neuspijehu Slobode dokle god su ovi ljudi u klubu.
AKo će se neko zadovoljiti borbom za opstanak i baljezgat isprazne floskule "biće Slobode...SLoboda do groba" i slična sranja ja poštujem i ostavljam da uz meze i čokalj rakije bude jedan od 300-400 redovnih posjetilaca utakmice, ne računam u ovih 300-400 i onih 30-40 Fukara sa sjevera. Znači moglo bi se navući tu jedno pola milje, taman.
- JohnCleese
- Kontakt:
Hladno bi potpisao poraz na Pecari u kupu od 2:1 za ligasku pobjedu od 1:0 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
ooo evo nam i lose raspolozenog kurte.
jos te nije proslo od izbora velis?
velis radujes se neusp I jehu?
sloboda do groba sranje?
spoukn lajk a tru bodaslo navijac.
jos te nije proslo od izbora velis?
velis radujes se neusp I jehu?
sloboda do groba sranje?
spoukn lajk a tru bodaslo navijac.
VIDIS hladno bi se moglo desit da se i oni okrenu prvenstvu i oni su u krizi,razvuceni, bolje se borit za ligu za prvaka negoli za kup koji vjerovatno nes osvojit.JohnCleese je napisao/la:Hladno bi potpisao poraz na Pecari u kupu od 2:1 za ligasku pobjedu od 1:0
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ajde ovako, ko se raduje neuspjehu Slobode da vise i ne pise ovdje. Stvarno ste pretjerali sa tim. Bojkotujte, borite se za to sto zelite, ali prestanite sebi govoriti da navijate za Slobodu. Djeca vam se vise smiju 
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Lutko moja nepismena, ko je dirao?solinas je napisao/la:Opet ovaj kompleksas se javlja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.