LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Doduse
FO stvarno radi ocajan posao, nadam se da ce jimbo ici prije nego bude imao sansu zeznuti i s Durantom.

Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- Kobe Bryant
- Kontakt:
od visokih FA koji su još ostali: kostas kupus, bismack biyombo, amare stoudemaire, cole aldrich...
jedino se nadat da upshaw poludi u summer leauge, jer bi on vrlo vjerovatno, ako ga potpišemo mogao biti naš startni centar
jedino se nadat da upshaw poludi u summer leauge, jer bi on vrlo vjerovatno, ako ga potpišemo mogao biti naš startni centar
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- majestic24
- Kontakt:
Nema yebene sanse da ikog potpisemo i naredne godine na ovakav nacin. Pa koja ce budala doci u ovakve Lakerse??? Nadati se samo da ce Russel i Randle biti na nekom extra nivou pa da bi zbog njjih mogli doci,ali....
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Na papiru se opet borimo za 1 mjesto sa.Boston-om, Philadelphia-om. Sacramento-m i Denver-om za 1 pick
Samo što imamo top 3 protected koji ide Phill, znači vrlo brzo možemo ostati bez svega. Buss familija još misli da ih štiti cable ugovor ali sve može presusiti ako otjeraju navijače.

Izgleda da smo blizu dovodjenja Hibberta ako je vjerovati americkim novinarima...
Nadam se da IDIOTI iz FO-a mogu angazovati jos jednog SF-a i da ovu predsezonu okoncamo sa prosjecnim uspjehom.
Nadam se da IDIOTI iz FO-a mogu angazovati jos jednog SF-a i da ovu predsezonu okoncamo sa prosjecnim uspjehom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Samo da naši retardi nekim slučajem ne daju Russella, ne bi me iznenadilo 

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Samo je u pitanju pick drugog kruga drafta...
Mike Ortiz Jr.
Word is Lakers will be sending Ater Majok, their unsigned draft pick when they're legally able to trade him in exchange for Hibbert
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jesi siguran da je samo taj rookie za hibberta? Moze li to proci uopste
Ako je istina, ja sam zadovoljan, hibbert koliko god da je soft opet je strvina od 2.18 koja bi nam leglakao budali samar kad je u pitanju odbrana...i taj njrgov veliki ugovor bi istekao ove sezone i onda bi imali cist cap u 2016?
Ako je to sve tako, onda po meni super potez, jer mi je draze gledati hibberta no sacrea kako god
Ako je istina, ja sam zadovoljan, hibbert koliko god da je soft opet je strvina od 2.18 koja bi nam leglakao budali samar kad je u pitanju odbrana...i taj njrgov veliki ugovor bi istekao ove sezone i onda bi imali cist cap u 2016?
Ako je to sve tako, onda po meni super potez, jer mi je draze gledati hibberta no sacrea kako god
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Hibbert je jedan od najboljih čuvara reketa i obruča u ligi, odlično će nam sjest u odbrani tu nema sumnje. Šteta što nismo zadržali Ed Davisa 

- majestic24
- Kontakt:
Sta je sa Hillom??? Hocemo li mu dati onih 9 mill ili??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Hibbert je dobar fit za ovu ekipu, defanzivno orijentisan centar a scorera imamo dosta tako da se poeni od njega nece ni traziti...momak je ne tako davno bio AllStar ali kod njega je psiha problem,citao sam jednom izvjestaj o tome tako da je promjena sredine tacno ono sto mu treba...sretno majstore
a Hill je davno "otpusten" i sada je free agent, kakav on i 9 miliona...
a Hill je davno "otpusten" i sada je free agent, kakav on i 9 miliona...
- adriano_leite
- Kontakt:
Lik je izgleda mentalno totalno propao iz nemam pojma kojeg razloga i ne lici na sebe (onog iz serije sa Heatom, sto mu je u biti i najbitnija dionca u karijeri jer mu odgovarao matchup-jedino gdje je imao prednost). Lici na sve osim na jednog od najboljih cuvara reketa plus ulazi u probleme sa licnim, jako cesto. Svakako da je upgrade u odnosh na Sacrea, ali prosle sezone nije igrao kao jedan od najboljih cuvara reketa, a o napadu ne treba ni pricati. Dobija cini mi se 15 miliona a za jednog od najboljih cuvara reketa je vazio ukupno 2 sezone, prije cega i nakon cega ga nije bilo nigdje (ne znam ko je od saigraca za njega rekao da mu treba psiholog jer nije jasno nikome sta mu se desava). Po mom misljenju bolje da ste uzeli koga mladjeg i razvijali ga u tandemu sa Russellom, jer nema sanse da Hibbert moze pratiti bilo sta u napadu (volio bih da me demantuje jer mi ga je zao sto je propao).Epidaurus je napisao/la:Hibbert je jedan od najboljih čuvara reketa i obruča u ligi, odlično će nam sjest u odbrani tu nema sumnje. Šteta što nismo zadržali Ed Davisa
Imate prostora u capu i mislim da je bilo bolje baciti pare i uzeti Kostasa na 4 godine cca 30 ili 35 miliona, tek mu 26 godina a dobar je i moze se razviti.
Nek vam bude sa srecom sa Hibbertom, jer ja sumnjam da ce od njega biti vise sta. Mozda ga bude Kobe vrijedjao pa proradi

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
On je k.i.t.a kad treba visoko izlazit i preuzimat al u reketu je zvijer samo takva. Kostas će vjerovatno u Clipperse jer mu mogu pponudit borbu za viša mjesta i vjerovatno neće da gubi najbolje godine u rebuildingu. Ako se Hibbert pokaže ko promašaj, uvijek ga možemo trejdat za fin povrat jer ima ugovor od 15 miliona koji ističe na kraju sezone 2015-16adriano_leite je napisao/la:Lik je izgleda mentalno totalno propao iz nemam pojma kojeg razloga i ne lici na sebe (onog iz serije sa Heatom, sto mu je u biti i najbitnija dionca u karijeri jer mu odgovarao matchup-jedino gdje je imao prednost). Lici na sve osim na jednog od najboljih cuvara reketa. Svakako da je upgrade u odnosh na Sacrea, ali prosle sezone nije igrao kao jedan od najboljih cuvara reketa, a o napadu ne treba ni pricati. Dobija cini mi se 15 miliona a za jednog od najboljih cuvara reketa je vazio ukupno 2 sezone, prije cega i nakon cega ga nije bilo nigdje (ne znam ko je od saigraca za njega rekao da mu treba psiholog jer nije jasno nikome sta mu se desava). Po mom misljenju bolje da ste uzeli koga mladjeg i razvijali ga u tandemu sa Russellom, jer nema sanse da Hibbert moze pratiti bilo sta u napadu (volio bih da me demantuje jer mi ga je zao sto je propao).Epidaurus je napisao/la:Hibbert je jedan od najboljih čuvara reketa i obruča u ligi, odlično će nam sjest u odbrani tu nema sumnje. Šteta što nismo zadržali Ed Davisa
Imate prostora u capu i mislim da je bilo bolje baciti pare i uzeti Kostasa na 4 godine cca 30 ili 35 miliona, tek mu 26 godina a dobar je i moze se razviti.
Nek vam bude sa srecom sa Hibbertom, jer ja sumnjam da ce od njega biti vise sta. Mozda ga bude Kobe vrijedjao pa proradi.
- adriano_leite
- Kontakt:
Sto se tice ugovora, to da, moci ce se nesto izvuci, ali vjeruj da je jedna godina od izuzetnog znacaja za razvoj mladog igraca. Ganjala su se velika imena, a sa toliko prostora su se mogli uzeti neki mladi potcijenjeni igraci uz par veterana da drze svlacionicu sa Kobeom, recimo Andre Miller, mada vjerovatno on zeli u contendera otici (on mi je jedna od zelja za Cavse ove sezone na veteranski ugovor). Ako Hibbert bude bar pola onog iz dvije godine protiv Heata, mozda ga mognete ostaviti za normalan ugovor pa da se isplati, jer bar je eto visok sto je dovoljno da ga ostavi u ligi, kakva god taraba bio, mada je totalno neatletican.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- majestic24
- Kontakt:
Ako se dovode Hibert,to je odlican potez. Kao prvo on ce na pocetku sezone imati 29 godina i ima jos vremena sto se tice "kosarkaskog vijeka". Druga stvar je ta sto nece uzimati mjesto mladim igracima (prije svega Randleu) a trece,ima jos jednu godinu ugovora pa ako neopravda ovu cijenu,nikakav problem. Ako bude dobar iduce sezone mu ponuditi 52/4 i to je to.
Ajd mozda ce mu ova promjeniti srediti dobro doci pa ce vratiti samopouzdanje.
Ajd mozda ce mu ova promjeniti srediti dobro doci pa ce vratiti samopouzdanje.
**** od poteza, kao i čitav ovaj "prelazni rok". Šta raditi narednu sezonu uopšte? Contenderi nismo, tankiranje se ne isplati...
Ne dovedu li ozbiljnog igrača naredne godine treba ih zapalit'!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne treba se zavaravati, niko ti nece pasti sa neba. Najbolji FA idu u jace ekipe igracki, u najmanju ruku timove kojo su PO spremni.Steph je napisao/la:**** od poteza, kao i čitav ovaj "prelazni rok". Šta raditi narednu sezonu uopšte? Contenderi nismo, tankiranje se ne isplati...
Howard je dosao u trejdu, Odom, Gasol. Svi bolji igraci.. A za to treba imati materijala, ali Lakersi nemaju sta ponuditi.
Znaci star igrac ce ti doci samo u trejdu ili onda kada Russell i Randle potencijalno postanu atar igraci oa odluci da im se pridruzi..
Mah, generalno se slažem s tobom, ali da je kvalitetan FO tu na samo ime franšize bi doveo koga hoće.
Moralo se ići agresivnije na to da Kobe uzme još jedan prsten... Ali **** ga, pogrešni potezi su povučeni prije par sezona, ovo sada je samo kulminacija.
Moralo se ići agresivnije na to da Kobe uzme još jedan prsten... Ali **** ga, pogrešni potezi su povučeni prije par sezona, ovo sada je samo kulminacija.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.