BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Neutral
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Neutral » 30 mar 2013, 17:35

Koja je igračina Reus :o

Nije nimalo sebičan, ima dobar pregled igre, tehniku, brzinu, kompletan igrač. Ne sumnjam ni sekunde u prolaz protiv Malage.

Valjda će Schmelzer biti spreman za LP-a.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 mar 2013, 17:43

Ako budu igrali u odbrani kao danas ne piše im se dobro protiv Malage.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 30 mar 2013, 18:02

Najvaznije je sto smo pobjedili danas i uzeli 3 boda . Lewat se nafulo i nafulo sve mu je.bem sebicno, ali onda u stilu pravog golgetra ceka svoju sansu na drugoj stativi gdje lopta uvijek dodje to zna svako koje igro nekad fudbal i donosi nam 3 super bitna boda za samopuzdanje pred super vazan mec ... Leitner mi je izj.ebo zivce danas ko nikad katastrofalno los je momak bruka ... Santana jos jednom potvrdio ono o cemu pricam citavu sezonu da je top stoper . Reus odigro strasno dobar mec ... Slijedi Malaga gdje ocekujem povoljan rezultat za uzvrat ;) ... Svaka njima cast i postujem ih pogotov zbog Pellegrinija ali ako cemo realno imamo ekipu koja je za klasu jaca bolja ! I sve osim prolaza je razocarenje VELIKO !

Inace danas je Malaga pobjedila u gostima sa 3:1 igrali su sa dosta izmjesanim sastavom tako da su na klupi bili Santa Cruz Joaquin, koji su tek posle 70 min usli u igru . Dok je Isco igro do 70 min. Zanimljivo da Duda kapiten ekipe, i Eliseu uopste nisu bili u sastavu ne znam sta je upitanju da li povrede ili ih stari lisac Pellegrini ipak cuva ...
BvB Echte Liebe !!!

1909
Kontakt:

Post Postao/la 1909 » 30 mar 2013, 18:16

Smele rijesi utakmicu svojim izlaskom :P

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 30 mar 2013, 18:19

Damir_BvB je napisao/la:tako da su na klupi bili Santa Cruz Joaquin, koji su tek posle 70 min usli u igru
Te starine i ne mogu igrati duze, nemaju vise kuveta :mrgreen:

Meni je danas tekma bila beton. Ono bas tekma za sladokurce, onaj sladokusce :mrgreen: . Trka, udaranje, lomljenje, guranje, krv, pa se onda odjednom pojavi onaj minijaturni krhki mrco (jel ono bjese Traore), kihnes pored njega on padne :mrgreen: . Ja sam se pola tekme smijao, isto napusen :D

Uglavnom da ne duzim, danasnja tekma je pokazala da za Schiebera i Leitnera nema mjesta u BVB-u u buducnosti...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 30 mar 2013, 18:47

kraljttbvb je napisao/la:pa se onda odjednom pojavi onaj minijaturni krhki mrco (jel ono bjese Traore), kihnes pored njega on padne :mrgreen: . Ja sam se pola tekme smijao, isto napusen :D
Ma gori je onaj niedermaier 5,6 puta odglumio vrhunski :lol: Covjek visok 2 metra a pada koda je u nekom filmu, bacis kikiriki na njega lik pada umire od bolova.. :lol:

Sto se tice utakmice, rutisnki odradjeno i dobra za gledati, samo sto je reus fulo par puta ispred gola, gundo i sahin isto, nadam se da ce u srijedu biti efikasniji i da cemo u odbrani biti stabilniji :)

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 30 mar 2013, 19:02

slika
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 30 mar 2013, 20:10

Dobro je da smo pobijedili ovaj ciganski klub VFB. Koji su tu pacijenti. :roll: Sreća da smo prošli bez težih povreda iako je Schmelle mogao i gore proć'. :mrgreen:

Važna pobjeda pred meč LP-a, jer ne bi bilo isto ići u Španiju s remijem ili porazom kao što je s pobjedom. :)
Izgleda da bi Schmelle mogao bit' spreman baš kao i Kuba što je odlična vijest. :)

Danas Gundo i Sahin nisu bili na nivou iako mi je bilo drago kada sam vidio da igraju obojica. Santana odličan. Mnogo bolje igra lijevog štopera nego desnog. ;)

Idemo sad u Malagu odigrat' kao i u svim mečevima LP-a ove sezone i neće biti problema da prođemo među četiri najbolja tima Evrope. 8-)

P.S. Daj da dovedemo Pizzara. Čovjek je mašina za golove. :)

EDIT:
Ovaj mrkalj Rudiger je odličan štoper. Šteta što su ga naši ispustili iz ruku dok je igrao za BVB II, ali nije kasno da ga vratimo. Nije skup (1,5 mil), a ugovor ima do 2014. Inače on je polubrat još jednog igrača koji je igrao za nas, a zove se Sahr Senesie. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Klare

Post Postao/la Klare » 30 mar 2013, 21:48

Dobro živu glavu izvukošte :o ,
sreća pa nije bilo generala na bojištu Kvista,
a još veća sreća što vam Bruno nije bildere na vrat naćer'o. :lol:

Kad smo mi tamo igrali bilo je i bildera, ovo danas mala maca,
a Stuttgart kupi moje simpatije, protiv ovakvih momenata koje ova igra nosi sumnjam da iko ima išta protiv,
ovo je ono što se nekad prije gledalo, ljepota emocija, a izgleda da je Bruno zadnja nada spasa. :D

Tekma je bila onaj vrh vrhova, ničeg tu nije falilo,
da je Bogdo više ovakvih ekipa, ovakvih utakmica, ali onaj razbljeni nos da zanemarimo, ono naravno niko ne želi. ;)

Vjerujem da će igrati sa maskom,
a bilo je danas svega i svačega, već pomenuti nos, borbeni Vedo, Koljeno Felipea, hladno u prolazi da kaže Reusu ko je domaćin, bezobrazni Harnik, legenda Nidermeier :lol: , kabadahija Traore :mrgreen: ,
Gentner :lol: , ma nemam riječi, odlično, odlično, odlično...

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 30 mar 2013, 22:43

slika

Schmelle izjavio da je OK i da će igrati u srijedu, ali sa maskom. Malo su mu ušivali i namiještali nosić :lol: . Pitali ga da se odluči na koju stranu će nos da naginje, jer neće nikad više stajat' pravo, a izgleda da se ipak odlučio da malo naginje na lijevu stranu. :lol: :)

Eto dobra vijest, još samo da Kuba bude spreman pa da se vratimo našoj provjerenoj postavi. :)
Damir_BvB je napisao/la:slika
Gledaj Lewata mašine :!: :shock: :shock: :shock:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 30 mar 2013, 22:49

Ne znam sto svi spominjete da je izdajnik lose odigrao, meni je Nurko bio jedan od boljih. Trci, uklizava, skace, udara, jednom rijecju - gine 8-)

@Sema
Pusti Lewata, vidi Bendera i ociju. Djecu plasiti sa njim :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 31 mar 2013, 00:02

kraljttbvb je napisao/la:Ne znam sto svi spominjete da je izdajnik lose odigrao, meni je Nurko bio jedan od boljih. Trci, uklizava, skace, udara, jednom rijecju - gine 8-)
Ovako si opis'o Nurija: :lol:
slika
kraljttbvb je napisao/la:@Sema
Pusti Lewata, vidi Bendera i ociju. Djecu plasiti sa njim :mrgreen:
Tačno jbt. Ma ne zovu njega džabe Iron Man(ni). Vidi se da ima neke super moći :!: :)
slika

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 mar 2013, 01:15

Cestitike i od mene na zasluzenoj pobjedi...Drago mi je da prljava igra VfB-a nije nagradjena.
Sada se potrebno kvalitetno pripremiti za utakmicu LP, gdje se nadam da BVB moze izboriti povoljan rezultat.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 31 mar 2013, 09:12

Sreca pa svi nasi puleni zive glave izvukose :? :lol:
Kao sto zborite,bitna tri boda radi samopouzdanja i LP u srijedu!Nadam se da ce Schmelle igrati,kako on tako i da ce Kuba biti spreman,da ostvarimo dobar rez pred revans sto bi bilo odlicno ;)
A Lewe jes se naprego,unjake cr se cojk ili je fakat dizo zeljezo :roll: :lol: Hajd i to al sto je nas Rojsonja nabacio boje,drama,rumeniji se kopaju! :lol:
Nek su oni nama zivi i zdravi :D ;)

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 31 mar 2013, 09:53

Samo neka su pobedjeni ovi tulijani, postalo mi je muka od ovih mesara.Ponovo jedan nas igrac je morao da napusti teren u prvom poluvremenu(prosli put je to bio Kel), ispostavilo se na kraju da je i dobra stvar sto je otisao.Nakon njegove greske zamalo da primimo gol iz kontre, ali nas Groskrojc spasio u poslednjoj sekundi.Pobeda je jos draza kada vidis da je stadion bio pun, a tokom cele sezone stadion im je poluprazan.Mogu samo da ga poduvaju.Mogla je i pobeda da bude ubedljivija s obzirom da su se pojedinci bas ispromasivali.Dva Rojsova suta sam vec video u golu kad u oa slucaja je lopta prosla pored stative.Oba puta sam bio u soku nakon takvih malih promasaja posto mi je u pamcenju urezano da Rojs iz takvih pozicija daje golove.Ali dobro neka smo ih i ovako minimalno pobedili, cisto da ''navijace'' Stutgarta ovaj poraz vise boli.

Piscek je trebao da se odmara, a cim je usao doneo je prevagu na terenu. 8-)
Jos jedan Zoro u akciji, ne mogu docekati sredu i mec sa Malagom. :D

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 31 mar 2013, 19:05

'ta je ovo Džekica s Perišom bio u Wolfsburgu gled'o tekmu :? . Sigurno je navrać'o i do njegovog budućeg kluba iz Dortmunda. 8-) Vjerujem da je i Periša svašta finog rek'o o BVB-u... :mrgreen:

slika

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 01 apr 2013, 00:18

Semir bvb je napisao/la:
kraljttbvb je napisao/la:Ne znam sto svi spominjete da je izdajnik lose odigrao, meni je Nurko bio jedan od boljih. Trci, uklizava, skace, udara, jednom rijecju - gine 8-)
Ovako si opis'o Nurija: :lol:
slika
Ova slika mi je falila, nisam je mogao pronaci, pa sam ja to opisao rijecima :mrgreen:

Semir bvb je napisao/la:Vjerujem da je i Periša svašta finog rek'o o BVB-u... :mrgreen:
Perisa mu je najbolji savjet mogao dati ako mu je rekao da ne kritikuje Klopa po novinama :) . Inace letis iz kluba u prvom prelaznom roku :mrgreen:

Kad ce vise ta srijeda i ta Malaga? Nesto imam neki osjecaj da bi ih mogli maznuti vec sad u srijedu, nadam se da se necu razocarati ;)

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 01 apr 2013, 17:02

Sto @kralj kaze imam neki dobar osjecaj kada je ovaj prvi mec protiv Malage u pitanju! ;)
Prvi razlog-vjerujem u ovu ekipu i kvalitet!
Drugi razlog-prije4-5 dana(bolje reci noci) sanjam da smo ih digli 3-2 u Malagi...E sad,to je san ali isto tako prosle sezone,sad ne mogu da se sjetim s kim smo igrali u BL,i ja 2-3 noci prije tekme sanjam bucamo mi tu ekipu(volio bih da se mogu sjetiti ko je u pitanju) i tako ti i bi.doduse nije bas isti rez bio ali smo "tog-nekog" dobro preslusali! :D ;)

Sve u svemu,ocekujte braco dobar rezultat,ja iskreno ocekujem!!! 8-)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 apr 2013, 19:55

Mario Gotze 'Golden Boy' award for 2011 vs Isco 'Golden Boy' award for 2012. 8-)

[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 apr 2013, 10:16

Dortmudjani :D :D sta kazete na ekspluzivno istrazivanje SS.ba po pitanju Dzeke...

http://sportsport.ba/ino_fudbal/na-pomo ... ity/101789

Naravno da ovo nije istina, jer BVB-u nije problem odsteta vec njegova placa, ali vazno je samo napisati clanak.
Takodjer po meni bi i BVB i Reus bili glupi ukoliko bi na ovo pristali - ovim ne zelim osporiti kvalitet Dzeke.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.