Nije nimalo sebičan, ima dobar pregled igre, tehniku, brzinu, kompletan igrač. Ne sumnjam ni sekunde u prolaz protiv Malage.
Valjda će Schmelzer biti spreman za LP-a.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Te starine i ne mogu igrati duze, nemaju vise kuvetaDamir_BvB je napisao/la:tako da su na klupi bili Santa Cruz Joaquin, koji su tek posle 70 min usli u igru
Ma gori je onaj niedermaier 5,6 puta odglumio vrhunskikraljttbvb je napisao/la:pa se onda odjednom pojavi onaj minijaturni krhki mrco (jel ono bjese Traore), kihnes pored njega on padne. Ja sam se pola tekme smijao, isto napusen
![]()

Gledaj Lewata mašineDamir_BvB je napisao/la:
Ovako si opis'o Nurija:kraljttbvb je napisao/la:Ne znam sto svi spominjete da je izdajnik lose odigrao, meni je Nurko bio jedan od boljih. Trci, uklizava, skace, udara, jednom rijecju - gine![]()
Tačno jbt. Ma ne zovu njega džabe Iron Man(ni). Vidi se da ima neke super moćikraljttbvb je napisao/la:@Sema
Pusti Lewata, vidi Bendera i ociju. Djecu plasiti sa njim

Ova slika mi je falila, nisam je mogao pronaci, pa sam ja to opisao rijecimaSemir bvb je napisao/la:Ovako si opis'o Nurija:kraljttbvb je napisao/la:Ne znam sto svi spominjete da je izdajnik lose odigrao, meni je Nurko bio jedan od boljih. Trci, uklizava, skace, udara, jednom rijecju - gine![]()
![]()
Perisa mu je najbolji savjet mogao dati ako mu je rekao da ne kritikuje Klopa po novinamaSemir bvb je napisao/la:Vjerujem da je i Periša svašta finog rek'o o BVB-u...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.