igraj sporo, ono što znaš i polako gradi napad
Moderator/ica: Pasha
Ne trebamo mi šta stiskati, ovo bi trebalo biti rutinski. Litvanija je puno slabija ekipa od nas (bar bi trebala biti). Kako cemo protiv Rutenke, samo se pitam. Losa forma se natavlja sa SP-a. Gdje je ona ekipa sto je igrala protiv Islanda? Sve se nadam da cemo opet doci na svoje...Otelo je napisao/la:Ma cim malo stisnemo odlijepimo se ali znas ti nas yebo ti nas.
Jesu oni slabiji ali ako u rukometu ne stisnes kad treba da slomis protivnika neces nikog dobiti lako.Vedad87 je napisao/la:Ne trebamo mi šta stiskati, ovo bi trebalo biti rutinski. Litvanija je puno slabija ekipa od nas (bar bi trebala biti). Kako cemo protiv Rutenke, samo se pitam. Losa forma se natavlja sa SP-a. Gdje je ona ekipa sto je igrala protiv Islanda? Sve se nadam da cemo opet doci na svoje...Otelo je napisao/la:Ma cim malo stisnemo odlijepimo se ali znas ti nas yebo ti nas.
Ma ok, malo igra rijeci, ali nisam nikako zadovoljan. Jednostavno, kad se sjetim one nase odbrane protiv Islanda, strasno. Za svaki go su se morali dobro oznojiti. U napadu smo igrali puno bolje, odrganizovanije, pametnije...ovo sve mi lose izgleda. Kao da smo nastavili gdje smo stali na svjetskom.Otelo je napisao/la:Jesu oni slabiji ali ako u rukometu ne stisnes kad treba da slomis protivnika neces nikog dobiti lako.Vedad87 je napisao/la:Ne trebamo mi šta stiskati, ovo bi trebalo biti rutinski. Litvanija je puno slabija ekipa od nas (bar bi trebala biti). Kako cemo protiv Rutenke, samo se pitam. Losa forma se natavlja sa SP-a. Gdje je ona ekipa sto je igrala protiv Islanda? Sve se nadam da cemo opet doci na svoje...Otelo je napisao/la:Ma cim malo stisnemo odlijepimo se ali znas ti nas yebo ti nas.
Al da igramo lose, igramo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.