Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
adointer je napisao/la:pa nece se valjda sad Portsmouth kofrcit jer ima svoj stadion?mislis da mu Inter i Milan zavide?zbog cega?
prvi sto mi je naumpao je Udinese,,juventus 0244 je napisao/la: Nisamo rekli da će igrati bolje, ali će se sa finasijskog aspekta odraziti na ekipu, samim tim više para za transfere i poboljšanje ekipe! Mislim da nema trunutno ni jedan klub u Serija A osim Juventusa da ima vlastiti stadion svi su ostali pod vlasništvom države!
mogu ti reci samo ovo, uci , citaj, ti pojma nemas o finansijama i fudbalu a sve manje i o fudbalu znanja pokazujes, zivciras ljude svojim trolanjem ili neznanjem, nesto od toga jeste, za jedno je ban a za drugo dosta i dosta knjigaadointer je napisao/la:to je isto sto vi pisete samo drugi format,,,sto kazu nije g,ovno nek se pas pos.ro
kako ce Juventus imat veca financijska sredstva kad Inter puni po 65 000(nekad 80.000) a vi to necete nikad u zivotu vidjet,,?
pa nije to Wembley jeb.o ga vi,,
neznanje o bilo cemu sto napises ovdje, ne informisanost, sad je li to namjerno ili ne, to je do tebe, al pocinjes ljudima ici na zivce, sto se vidi iz odgovora clanova foruma, popusti maloadointer je napisao/la:ajd citiraj mi tu provokaciju
I ponovo onadointer je napisao/la:pa nece se valjda sad Portsmouth kofrcit jer ima svoj stadion?mislis da mu Inter i Milan zavide?zbog cega?
prvi sto mi je naumpao je Udinese,,juventus 0244 je napisao/la: Nisamo rekli da će igrati bolje, ali će se sa finasijskog aspekta odraziti na ekipu, samim tim više para za transfere i poboljšanje ekipe! Mislim da nema trunutno ni jedan klub u Serija A osim Juventusa da ima vlastiti stadion svi su ostali pod vlasništvom države!
Pozdrav i tebi i dobro nam doso. Nadamo se da ces biti aktivanAlex je napisao/la:Pozdrav svim forumašima i navijačima Juventusa.
Forza Juve !
Benvenuto, juventino!Alex je napisao/la:Pozdrav svim forumašima i navijačima Juventusa.
Forza Juve !
Pa sto ste onda svi navaljivali da se proda Melo a evo sad i Sissoko?Ponos Torina je napisao/la:Vucicnic ce potpisati ili za Tottenham ili Arsenal....
SREDINA JE NAS NAVECI PROBLEM!!!
s obrozirom koliko sredina terena grijesi,odbrana ima trodupli posao i zato i djeluje onako lose
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.