Čuj on najbolji strijelac takve fudbalske nacije..

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Nije, ali se snašao u Atleticu. Ovog ide samo u Lyonu.. i išlo ga nekad u PSV-u.GermanyUnderground je napisao/la: ↑08 jul 2024, 20:36Pa ni Griezmann se nije snašao kada je prešao u Barcelonu pa ne možemo reći da nije WC igrač
Julian Naglesmann: "Žao mi je što moramo čekati još dvije godine kako bismo postali svjetski prvaci."
Koliko su stari bekovi bili kontributori u oba pravca?koeficijent je napisao/la: ↑08 jul 2024, 19:18Možda bolji ofanzivno, kompletniji sigurno nisu.Rosicky je napisao/la: ↑08 jul 2024, 18:24Što se tiče bekova tu se ne slažem.Današnji bekovi su puno kompletniji igrači od tadašnjih bekova i mislim da kada bi uopredio "iste" bekove kao Pavard-Sagnol tu današnji bek odnosni pobjedu i jako puno parametara.Tada skoro da nije bilo bekova kao Alves,Alba i co pa je tu usporedba teža.
Za koliko današnjih bekova možeš reći da su pozitivni kontributori u oba pravca?
Alves je bio rupa u obrani, nije se osjetilo jer je igrao za najdominatniju ekipu.
Inflacija broja utakmica, a većina protiv ekipa nižeg kvaliteta.Arvid je napisao/la: ↑08 jul 2024, 18:34Pravi primjer ovoga je Depay, 4 gola mu fale da bude najbolji strijelac Nizozemske ikada. Hej, naciji za koju su igrali Bergkamp, van Persie, van Nistelrooy, Huntelaar, Kluivert i mnogi mnogi drugi golgeteri, da među njima Memphis bude najbolji. A suštinski jako cijenim Depaya, ali opet malo smiješno iskreno.JayCatwright je napisao/la: ↑08 jul 2024, 17:31
Koliko god da je golova zabio nije bolji golgeter od Van Persiea npr ili Ville. Nije ta klasa.
Veća konkurencija je značila manje sigurne minutaže i logično manji broj golova.
Mandzukic je igrao u vecim klubovima samo zato sto hrvatski lobi je jaci od naseg, kao i pasosJayCatwright je napisao/la: ↑08 jul 2024, 17:16Nije sve u golovima, Mandžukić je veći igrač od Edina npr. Klubovi za koje je igrao, trofeji koje je osvojio, bitni golovi, uspjeh sa reprezentacijom. Nije bio klupa u velikim klubovima kao Džeko koji je u klubovima poput Wolfsburga i Rome mogao biti prva postava.
Da ne pričam da Džeko tek ne može u istu rečenicu sa igračima poput Etoa, Suareza, Torresa, Ville, Benzeme, Cavania, RvP i mnogih drugih.
NoDi80 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 21:03Mandzukic je igrao u vecim klubovima samo zato sto hrvatski lobi je jaci od naseg, kao i pasosJayCatwright je napisao/la: ↑08 jul 2024, 17:16Nije sve u golovima, Mandžukić je veći igrač od Edina npr. Klubovi za koje je igrao, trofeji koje je osvojio, bitni golovi, uspjeh sa reprezentacijom. Nije bio klupa u velikim klubovima kao Džeko koji je u klubovima poput Wolfsburga i Rome mogao biti prva postava.
Da ne pričam da Džeko tek ne može u istu rečenicu sa igračima poput Etoa, Suareza, Torresa, Ville, Benzeme, Cavania, RvP i mnogih drugih.
Hrvatska ima direktne veze u vrhu fudbala
Primjer je mali Varesanovic koji je izvadio Hrvatski pasos i koji mu je dosta dao na cijeni i na imenu
A sto se tice kvaliteta ni blizu Mandzukic nije Dzeke
Dzeko ima vise golova u ligi prvaka, europa ligi, u kvalifikacijama za svjetsko i europsko od Mandzukica iako je igrao u slabijoj reprezentaciji i klubovima
Dzeko da je igrao za Hrvatsku sad bi bio najbolji strijelac svih vremena Hrvatske
I meni je smiješno kada za nekog lika koji tako promjeni top klubove neko kaže da nema pojma ili slično. A onda ovamo veličaju Hamule nekakve i transfer Hadžiahmetovića u Bešiktaš, kao da je u Real prešao. Presmiješno ocam.. Depay ne zna lopte, Hamulić zna.. to ti je ovaj forum otprilike!RollingPaper je napisao/la: ↑08 jul 2024, 21:10Zamisli igraš u Lyonu, Man Utd, Barci i yebenom Atletiko Madridu i ljudi kazu da nisi napadac. Pa pitanje je da li ce ijedan nas napadac obuc dres ovih klubova u narednih 50 godina.
Eto glupi stručni štabovi pomenutih klubova sto su ga doveli, pametne su Bosnje sto kad im igrac ode u tursku ligu svršavaju.
TačnoRollingPaper je napisao/la: ↑08 jul 2024, 21:10Zamisli igraš u Lyonu, Man Utd, Barci i yebenom Atletiko Madridu i ljudi kazu da nisi napadac. Pa pitanje je da li ce ijedan nas napadac obuc dres ovih klubova u narednih 50 godina.
Eto glupi stručni štabovi pomenutih klubova sto su ga doveli, pametne su Bosnje sto kad im igrac ode u tursku ligu svršavaju.
Španski turisti napadnuti u Mostaru: Trojica mladića nasrnula na oca i sina, samo zato što je dete nosilo dres BiHInvincibles14 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 18:08Zašto ne bi mogao navijati za BiH u Sirokom Brijegu, jedno je biti normalan i normalno navijati za ekipu, a drugo su provokacije i slično.invincible1921 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 17:52Jel moze drzavljanin BiH navijati za BiH u Sirokom Brijegu koji se nalazi u BiH?
Yebe mi se za tursku ali previse mi sebi dopustamo...mi smo slavili go argentine u jednom pubu u sarajevu dok grupa u dresovima hrvatske nije pocela negodovat...naa svu srecu nakon naseg usmenog i jasnog ""Sta je problem" povukli su se i u tisini nastavili tugovat...
Znaci ja za svoju drzavu ne mogu navijat u svojoj drzavi radi tih Hrvata a njemu nije dosta sto u mojoj drzavi normalno navija za Hrvatsku nego se jos i buni...
Shvatit ćeš valjda razliku izmedju tih pojmova. Xy puta sam se nasao u pubu gdje se gledala BiH I navijalo se normlano za BiH u hrv gradu.
Odrasti već jednom.
Pa igro je i Morata u Atleticu, Realu, Juventusu i Chelseu pa ga nikad ne bi napisao u drustvu tih gore imena ko ni Depaya.GermanyUnderground je napisao/la: ↑08 jul 2024, 21:15TačnoRollingPaper je napisao/la: ↑08 jul 2024, 21:10Zamisli igraš u Lyonu, Man Utd, Barci i yebenom Atletiko Madridu i ljudi kazu da nisi napadac. Pa pitanje je da li ce ijedan nas napadac obuc dres ovih klubova u narednih 50 godina.
Eto glupi stručni štabovi pomenutih klubova sto su ga doveli, pametne su Bosnje sto kad im igrac ode u tursku ligu svršavaju.![]()
![]()
![]()
To je isto kada bi neko rekao da Ibrahimović ne valja jer je eto promjenio 11 klubova, a ono TOP 5 centarfor ikada , unstoppable force
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.