Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Champions League 2015/16
Gigieve odbrane u školske klupe.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Gabon
- Kontakt:
invincible1921 je napisao/la:Rec za Juve da je izdominiro City je isto ko da kazes da je PSV izdominiro united....ko je gledo pregled nek prpocjeni sam

Juve se branio ali pobjedio

Pobjede se racunaju

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
koji je ono mesar bio??rio_Ferdy88 je napisao/la:A što je najgore, krivac za to bude nagrađen golom kasnije, umjesto direktnog crvenog kartona i penala za United.let3 je napisao/la:"Shaw has a double fracture, club confirm," tweeted Jamie Jackson of the Guardian. "Will have an operation in Manchester."
strašno, katastrofa![]()
da Bog sacuva
decko tek poceo karijeru i onda mu se desi ovakav horor
Moreno, cini mi se , uglavnom neki stoper
žao mi momka pravo

Muka mi bilo kad se vidio klip loma noge, eto

Zadnja izmjena: andro234, dana/u 16 sep 2015, 00:39, ukupno mijenjano 2 puta.
- invincible1921
- Kontakt:
Gabon je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Rec za Juve da je izdominiro City je isto ko da kazes da je PSV izdominiro united....ko je gledo pregled nek prpocjeni sam![]()
Juve se branio ali pobjediorealno.
Pobjede se racunaju

=\_1921_/=
Velika očekivanja i ponovo jedno veliko ništa od Citya. Juve apsolutno zasluženo, taktički neuporedivo jača ekipa.
Španci 3/3, Penaldo podebljava statistiku iz nepostojećih penala, dakle sve prema očekivanjima.
Ovog majmuna što je polomio Shawa trea u gulag.
Španci 3/3, Penaldo podebljava statistiku iz nepostojećih penala, dakle sve prema očekivanjima.
Ovog majmuna što je polomio Shawa trea u gulag.
Najbolji golman svih vremena, hladno.L'Avvocato je napisao/la:Gigieve odbrane u školske klupe.
- MysticAladin
- Kontakt:
Pa eto ti kažeš da bi City rutinski dobio Juventusa. Kad je neko rutinski dobio Juventusa?! Da napomenem, ovom Juventusu fali glavni veznjak Marchisio i još jedan vrlo važan veznjak Khedira što je otprilike ekvivalentno izostanku Aguera. City pomete Chelsea sa 3-0 i da nije bilo Begovića uvalili bi još 3 gola. Koliko su šansi napravili večeras?!invincible1921 je napisao/la:Rec za Juve da je izdominiro City je isto ko da kazes da je PSV izdominiro united....ko je gledo pregled nek prpocjeni sam
Juventus ima Buffona da ga održi u momentima kad protivnik pritisne, uredno su ga platili 52 miliona na početku ovog stoljeća i vratio je višestruko to svojim predstavama. Ko je kriv šeicima što izvale 200 miliona za Sterlinga, De Bruynea i tamo nekog Otamendija?!
Neko ima Sterlinga i komplet flotu igrača plaćenih 40+ miliona, neko ima Ronalda i Bejla od po 100 miliona, neko MSN od 200, a neko ima Buffona. Sve su to igrači od kojih se očekuje da prave razliku. Zato su dovedeni. To što neki ne prave, nije problem Juventusa.
Juventus ne može da prati trend sa ostrva, šeike, španskog kralja i Kataloniju iz više razloga. Jedna od glavnih je porez od 100% na platu, pa kad Aguero u City-u dobije 10 miliona (+30% na porez), to šeike izađe 13 miliona bruto. U Italiji bi to bilo 20 (10 plate +100% poreza na platu, znači još 10). Kad je Hollande postao predsjednik u Francuskoj taj je porez digao sa 30% na 70%. U Španiji je i dalje na 30%. I zamisli ti sad koliko jedna italijanska ekipa mora da izdvoji para za platu igrača od 10 miliona? Danas, pola igrača u City-ju imaju 10 miliona platu.
Juventusu ostaje da gradi tim, timski duh i da iz igrača izvlači 120%. Da ih natjera da za klub igraju srcem i da izgaraju na terenu, da za klub igraju zato što ga vole, a ne zbog para. Zato ćeš uvijek (dobro, u 90% utakmica) na kraju utakmice da vidiš da je Juventus pretrčao više (danas 6 kilometara). Osim te borbenosti, u Italiji se mnogo pažnje posvećuje taktici i taktičkom nadmudrivanju. Toure je u Engleskoj dosad dao čini se 5 golova, City redao šanse kao na traci. Večeras?! Tourea vidio jednom. I nije to zato što mu je bilo mrsko, već zato što je neutralisan. E to je ona priča o taktici. Odsiječeš protivniku krila, Tourea i Silvu, i mogu gledat odakle je vedro. Ne bi ga City dao do sutra da Kompaniju nisu gledali kroz prste.
I na kraju, ni na utakmici ni na pregledu, ja nisam vidio da je City nešto bio bolji i da je dominirao. To što su oni imali loptu 56% i što su mlatili praznu slamu, to mene ne interesuje. Koliko su to oni šansi napravili?! Kao i Juventus, jednu više...u 5 deka
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
@MysticAladin
ne fali Juventusu ni Marchisio, koliko fali otac Pirlo....ne mogu neki Sturaro ili Hernanes zamjeniti i nadomjestiti takvu kvalitetu
nema šanse
Sturaro je davio i peglao onu jadnu loptu, da je bio zreo za dobrog šamaranja na poluvremenu....malo je kasnije skontao i brže se oslobađao
ne fali Juventusu ni Marchisio, koliko fali otac Pirlo....ne mogu neki Sturaro ili Hernanes zamjeniti i nadomjestiti takvu kvalitetu

Sturaro je davio i peglao onu jadnu loptu, da je bio zreo za dobrog šamaranja na poluvremenu....malo je kasnije skontao i brže se oslobađao
- IlCapitano
- Kontakt:
Pirlo može faliti samo kao autoritet u svlačionici, na terenu je odavno počeo smetati.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- MysticAladin
- Kontakt:
let3 je napisao/la:@MysticAladin
ne fali Juventusu ni Marchisio, koliko fali otac Pirlo....ne mogu neki Sturaro ili Hernanes zamjeniti i nadomjestiti takvu kvalitetunema šanse
Ma Sturaro je realno tu samo da zakrpi kad treba i defanzivno je pravo dobar, ali da su svi zdravi, on bi bio čvrsto na klupi. Nije nam Pirlo puno falio prošle godine kad ga nije bilo. Marchisio je strašno odigrao svaki put na registi (zadnjem veznom pleju) i naša igra je izgledala dosta brže sa njim (Dortmund u Njemačkoj, Real). Ne znam, prošlogodišnje partije kažu da Marchisio igra odlično na registi i da nam u tim mečevima Pirlo nije falio. Otud i moja tvrdnja.
ma jasno da su falili Marchisio i Khedira, sa njima - to bi izgledalo dosta jace i kompaktnije na sredini...ali realno, lani je sredina Juventusa sa Pogbom, Vidalom, Marchisiom i Pirlom bila brutalno jaka....falit ce vam i Vidal ove sezone u LP.MysticAladin je napisao/la:let3 je napisao/la:@MysticAladin
ne fali Juventusu ni Marchisio, koliko fali otac Pirlo....ne mogu neki Sturaro ili Hernanes zamjeniti i nadomjestiti takvu kvalitetunema šanse
Ma Sturaro je realno tu samo da zakrpi kad treba i defanzivno je pravo dobar, ali da su svi zdravi, on bi bio čvrsto na klupi. Nije nam Pirlo puno falio prošle godine kad ga nije bilo. Marchisio je strašno odigrao svaki put na registi (zadnjem veznom pleju) i naša igra je izgledala dosta brže sa njim (Dortmund u Njemačkoj, Real). Ne znam, prošlogodišnje partije kažu da Marchisio igra odlično na registi i da nam u tim mečevima Pirlo nije falio. Otud i moja tvrdnja.
Sturaro me je veceras najviše nervirao i zato mi je "zapao za oko"...garant ga je i Allegri naribao na poluvremenu u stilu Dečko nemoj pametovati jer nisi ta klasa i oslobađaj se lopte brže.
- sagitarius
- Kontakt:
Slabo si skroz upucen drug, protestuju jer su stavili da se moze samo kupit "paket za sve tri utakmice" a cijene prevelike!Drasticno povecane cijene u odnosu na prije tri godine kada je Valencia igrala ligu prvakalet3 je napisao/la:pa valjda nezadovoljstvo navijaca šefom strucnog štabaGefufna je napisao/la:Nisam upratio, razlog protesta je...?

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sramota sta su veceras "sudili" Bebek i Skomina. 

Don't believe the hype.
let3 je napisao/la:ma jasno da su falili Marchisio i Khedira, sa njima - to bi izgledalo dosta jace i kompaktnije na sredini...ali realno, lani je sredina Juventusa sa Pogbom, Vidalom, Marchisiom i Pirlom bila brutalno jaka....falit ce vam i Vidal ove sezone u LP.MysticAladin je napisao/la:let3 je napisao/la:@MysticAladin
Sturaro me je veceras najviše nervirao i zato mi je "zapao za oko"...garant ga je i Allegri naribao na poluvremenu u stilu Dečko nemoj pametovati jer nisi ta klasa i oslobađaj se lopte brže.
Obrati paznju na njegov defanzivni ucinak.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- MysticAladin
- Kontakt:
Defanzivno je dobar, ali sve preko dva dodira sa loptom i neki pokušaji dodavanja od 15+ metara su rizični jer će izgubiti loptu. Sinoć je u prvom bio katastrofalan jer je pokušavao nešto i on da odigra, sad, da li je do Allegrija na pauzi ili nečeg drugog, trećeg, ali je u drugom znatno manje komplikovao i orjentisao se samo na defanzivu i to je izgledalo poprilično dobro. Prvom do sebe i kvari napade (protivničke).
Fenjeraš mlatnu prvog iz nba... 

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A tek debil Rizzoliakisarajevo92 je napisao/la:Sramota sta su veceras "sudili" Bebek i Skomina.

I onda ovdje ljudi dođu i napišu da boli poraz od PSV-a, poraz i tekma sinoć je bila u potpuno drugom planu (volio sam da smo izgubili i 10-1 samo da se ono nije desilo Shawu), bio sam ljut i popizdio jer je naš najbolji igrač ove sezone, momak od 19-20 god doživio tako strašnu povredu, koju ne bih poželio ni najgorem dušmanu, a debil koji je skrivio tako nešto prošao je nekažnjeno zbog tog istog Rizzolia i još se cereka na kraju tekme kao da se ništa nije desilo

Strašno, još me ljutnja nije prošla, ne mogu vjerovati da neko može polomiti nogu protivniku i proći potpuno nekažnjeno, zbog ovog bih oduzeo licencu Rizzoliu i nikad ga više ne bih pustio na fudbalski teren.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
U ovoj grupi gdje je Juventus do zadnjeg kola se neće znat ko ide u 1/8 sa prvog , a pogotovo sa drugog mjesta .
- 1946
Očekujemo golijadu na maksimirskom logoru i trpanje GNK prcije.Prvi od 6 ulazaka u pare ove jeseni.messilla je napisao/la:Nadam se da će i sutra biti ovako raspoloženi napadači
Izbori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.