Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2015
dokaz da je ovaj FM najnerealniji do sad

tuga pregolema od menadzera .. po meni do sad najgore ikad napravljen menadzer, doduse ne znam kako stvari stoje poslije ova 2 nova patcha ali ovo je katastrofa .. razumijem da su htjeli da naprave koliko toliko realnu igricu, ali su pretjerali
.. odakle poceti, od milion suteva, od toga pola miliona na gol i jedva jedan uguraju, ovi 2 suta, jedan na gol i taj jedan gol .. pada prosjecnom 2000 golova po matchu, igracima pada moral zbog npr malog igrackog kadra, iako ih imam skoro po 2 na svakoj poziciji, onda se ovi sa klupe i sto nisu ni na klupi cak, ljute sto ne igraju, iako ih rotiram koliko mogu, padne moral, izgubim sledecu odmah, onda nastavi da pada zbog izgubljene iiii .. uskoro otkaz
o cijenama za igrace da ne pricam, Cagliari mi trazi 150 miliona evra za nekog prosjecnog igraca ... uprava iako sam bio drugi u ligi, dosao do polufinala lige sampiona, osvojio kup i superkup, nije zadovoljna ... taktiku(e) treba sastavljati 20 godina, i kad ih max uigraju i kad je svima moral superb, dodjem u goste Espanyolu i primim 4 komada lagano, uz naravno omjer suteva 6-38
.. a koliko je realan govore i ovi screenshotovi kako ljudi sa Sarajevom, Zeljom i sl uzimaju City i ostale ekipe, msm dajte ljudi, pa ajd da je nesto 2030 godina, nego kao u 2017 Sarajevo kuci pobjedi City
.. a i ono sto sam zakljucio je da je dosta lakse igrati sa slabijim timovima, desavalo mi se da mi je lakse postizati bolje rezultate sa nekim osrednjim timom protiv ovih jacih, nego kad igram recimo sa Celzijem, Barsom, Bayernom .. sve u svemu, ubili su mi zelju za igranjem nakon nepunih 15ak dana .. katastrofa ...
- franklampard8
- Kontakt:
- franklampard8
- Kontakt:
Chelsea FC 2014/15
Tim: " onclick="window.open(this.href);return false;
EPL: " onclick="window.open(this.href);return false;
Capital One Cup: " onclick="window.open(this.href);return false;
LP: " onclick="window.open(this.href);return false;
FA Cup: " onclick="window.open(this.href);return false;
Tim: " onclick="window.open(this.href);return false;
EPL: " onclick="window.open(this.href);return false;
Capital One Cup: " onclick="window.open(this.href);return false;
LP: " onclick="window.open(this.href);return false;
FA Cup: " onclick="window.open(this.href);return false;
1946
Može li neko staviti one upute za pokretanje i download FMA što je @Joseu bilo u potpisu? Hvala unaprijed 
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Jel bi ja moga ovo igrat na svom laptopu? Nisam igra menager od 2012 pa neam pojma jesu napravili ista novo.
Konfiguracija:
ATI Radeon HD 3200 Graphics
AMD Athlon(tm)X2 DualCore QL-66
2.2 GHz Performance Rated at: 3.63 GHz
2.8 GB ram
Konfiguracija:
2.8 GB ram
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ja igram s 1gb rama i 256 mb graficke mozes onda i tiTritolone je napisao/la:Jel bi ja moga ovo igrat na svom laptopu? Nisam igra menager od 2012 pa neam pojma jesu napravili ista novo.
Konfiguracija:
2.8 GB ram
Ma dzaba tko mi god igrao u odbrani primam kišu golova, još im stavim general training: Defending i ništa.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- franklampard8
- Kontakt:
Moguce je da ti je do taktike i tipa igraca koji igra tu poziciju. Pogledaj roles koje si im zadao.Toxicity je napisao/la:Ma dzaba tko mi god igrao u odbrani primam kišu golova, još im stavim general training: Defending i ništa.
1946
- fanatic1991
- Kontakt:
znaci prvi put da mi da ovako dobre igrace u omladinskom, pogonu (mislim 2 odjednom XD)

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- franklampard8
- Kontakt:
Igram s ovim patchem 15.1.3 i svaki gol primim iz kornera ili nabaca, nema smisla, da ne kazem da maltene prije svake tekme stavim def set pieces, jer izasao mozda novi patch za ovu nosTeam verziju jer sam to skinio?!?!
Malo bolje postavi igrace kod kornera i u generalnom treningu stavi par sedmica defending, imas na fm balkan dobrih info oko postavljanja igraca kod branjenja kornera.ninjacro je napisao/la:Igram s ovim patchem 15.1.3 i svaki gol primim iz kornera ili nabaca, nema smisla, da ne kazem da maltene prije svake tekme stavim def set pieces, jer izasao mozda novi patch za ovu nosTeam verziju jer sam to skinio?!?!
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
koga da dovedem u slobodu na pocetku prve sezone, za sad stefan mihajlovic, jovan svitlica, smigalovic, torlak 
Ima dobar bek Taxi s Jamajke ja ga dovodio u Sloboduahmad_tz je napisao/la:koga da dovedem u slobodu na pocetku prve sezone, za sad stefan mihajlovic, jovan svitlica, smigalovic, torlak
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- fanatic1991
- Kontakt:
ako si ukljucio sve igrace iz bosne u rami ima karavdic amrl/cf znaci lik je zvono ja ga doveo za 1,1k dzaba a razvija se superahmad_tz je napisao/la:koga da dovedem u slobodu na pocetku prve sezone, za sad stefan mihajlovic, jovan svitlica, smigalovic, torlak
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
nemam ni jednog ni drugog
. sad bi ponovo poceo da nisam mlatnuo velez u prvom kolu i to prelaz bio 

do ceg je, radio normalno prije par dana ?
Ista stvar. U sred igre ako odem na ono i info o igracu samo me izbaci grrrr Doduse ne svaki put ali zna.black64 je napisao/la:
do ceg je, radio normalno prije par dana ?
Mi nikada odustati necemo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.