Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Studiranje
Zna li neko od samofinansirajucih studenata, ako plaćam 3000KM faks, a sad je ovim novim brucosima 7000KM, u slucaju da ja obnovim tj stigne me ta generacija jel onda i meni 7000KM il ostaje isto onako kako sam se upisao ? Inace stomatologija je u pitanju.
@Najda ?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Tu smo, ima nas.SiouxLukavac je napisao/la:Ko studira građevinu?

Čudno kako do sada nisam nabasao na ovu temu.Neodoljivo podsjeća na onu o kladioničarskom kukanju.

što nas imaFustang je napisao/la:Tu smo, ima nas.SiouxLukavac je napisao/la:Ko studira građevinu?![]()
Čudno kako do sada nisam nabasao na ovu temu.Neodoljivo podsjeća na onu o kladioničarskom kukanju.

Evo i ja neki dan predo papire na gradjevinu u Tuzli, u cetvrtak me ceka prijemni. Fustang,kobac,Sioux, daka gdje vi studirate, koja ste godina?
Evolution jesi li upiso gradjevinu?
Evolution jesi li upiso gradjevinu?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- hule_barca
- Kontakt:
Ima li ko da je solidan sa matematikom da mi odgovori na jedno pitanje 
Trebam dokazati da je neprekidna funkcija koja je ravnomjerno neprekidna integrabilna. Ja sam našao da je neprekidna funkcija integrabilna, ali me buni ovo ravnomjerno neprekidna

Trebam dokazati da je neprekidna funkcija koja je ravnomjerno neprekidna integrabilna. Ja sam našao da je neprekidna funkcija integrabilna, ali me buni ovo ravnomjerno neprekidna

Mes Que Un Club
Sta nas je ove godine upisalo gradjevinu 

"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
- Evolution87
- Kontakt:
predao papire, cekam prijemni u utorak.meho-medo je napisao/la: Evolution jesi li upiso gradjevinu?

Znas li koliko nas ima?EdoMajka je napisao/la:Sta nas je ove godine upisalo gradjevinu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ja sam iz Krajine tako da ne znam za vas,ali koga god pitas sta si upisao kaze gradjevina
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
odaklena si, i gdje si upisao gradjevinuEdoMajka je napisao/la:Ja sam iz Krajine tako da ne znam za vas,ali koga god pitas sta si upisao kaze gradjevina
-
- Kontakt:
Brate jeste teško i napatiće se ko god upiše ali ja mislim da je jedan od perspektivnijih fakulteta u zadnje vrijeme 

Ma kod nas koga god pitas sta si upiso, kaze saobracajni, jos dosta na budzet poupadali, a vala i kad se sam finansiras nije skupo 440km.
Ja budala nisam na prvi rok isao, na drugi cu, al ima jos 72 mjesta, 128 zauzeto.
Ja budala nisam na prvi rok isao, na drugi cu, al ima jos 72 mjesta, 128 zauzeto.

Je li prije bilo dozvoljeno koristenje digitrona na untz (med) ? 

Na prijemnom? Ja msm da ne bi trebalo moci.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Re: Odg: RE: Re: Studiranje
Kada sam ja upisivao, nisu dali, mada su i zadaci bili poprilicno lagani, da mozes izracunati bez problema. Medjutim, uz svu tu tremu, nervozu, covjek se moze zbuniti i zbog gluposti pogresno uraditi zadatak. Meni su neki govorili da su ponijeli digitrone, bez obzira sto se nisu smjeli i racunali ispod klupe. Pa sad, ti kako hocesSoba je napisao/la:Je li prije bilo dozvoljeno koristenje digitrona na untz (med) ?

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Jel itko bio na FIT-u jucer iz Mostara? Mislim radio prijemni?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: Odg: RE: Re: Studiranje
Zahvljujem na odgovorima.kobe24 je napisao/la:Kada sam ja upisivao, nisu dali, mada su i zadaci bili poprilicno lagani, da mozes izracunati bez problema. Medjutim, uz svu tu tremu, nervozu, covjek se moze zbuniti i zbog gluposti pogresno uraditi zadatak. Meni su neki govorili da su ponijeli digitrone, bez obzira sto se nisu smjeli i racunali ispod klupe. Pa sad, ti kako hocesSoba je napisao/la:Je li prije bilo dozvoljeno koristenje digitrona na untz (med) ?
Nisam ja nikad bio od tog posla, ako ne dozvole može i ručno, još mi samo fali da mislim hoće li me uhvatiti

Vidio sam da su u Sarajevu dozvolili pa reko' da vidim je li bilo nekad u Tz dozvoljeno.
P.S. Koje godine si upisivao ?

Jesam ja.Lillard je napisao/la:Jel itko bio na FIT-u jucer iz Mostara? Mislim radio prijemni?

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Joj i ja, al' nisam briljiraoMaestro^^ je napisao/la:Jesam ja.Lillard je napisao/la:Jel itko bio na FIT-u jucer iz Mostara? Mislim radio prijemni?

Danas bio na filozofskom, to sam rasturio jbga nije tesko

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma nisam ni ja briljirao , ali sreća imao dobar prosjek u srednjoj i to me spasi da uđem u redovne. Bilo je previše gluposti na onom ispitu.Lillard je napisao/la:Joj i ja, al' nisam briljiraoMaestro^^ je napisao/la:Jesam ja.Lillard je napisao/la:Jel itko bio na FIT-u jucer iz Mostara? Mislim radio prijemni?![]()
Danas bio na filozofskom, to sam rasturio jbga nije tesko

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, kraljttbvb i 355 gostiju.