Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Legea je to druze. Lakse je bermudski trougao objasniti.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
dobraaDonnie Darko je napisao/la:Legea je to druze. Lakse je bermudski trougao objasniti.

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
@mandraX
Wow, zaljubio sam se ovaj dres.
Stvarno odlično odrađeno, a pogotovo mi se sviđaju ovi ljiljani. Extra (Y). ;D
Wow, zaljubio sam se ovaj dres.

ponovo igramo u nekoj tamo lijevoj garnituri, ova je po meni najruznija .Ogromni brojevi, na ogromnom dresu, bez prezimena igraca, stvarno katastrofa.Nama ne trebaju ni stucne i sorcevi, kad nam dres dodje do zglobova jbg
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Nikada nisam komentarisao izgled dresa,svi su mi bili dobri manje-više ali ovo je brate DNO DNA,KATASTROFA,LOŠI,PREGLOMAZNI ,VREĆASTI,NEZGRAPNI..pa zar su u toj legei toliki glupani da ne kontaju da nešto ne valja....boje nisu toliko loše ali sam kroj...pa nemam riječi pogledaj samo jadnog Pjanića u tom dresu..izgubio se ni sam ne zna kako ga je obukao i kako će ga skinuti
To oni svjesno rade u dogovora sa savezom, kako saznajem iz pouzdanih izvora takvi dresovi se prave da bi se protivnik zbunio..aqarius je napisao/la:Nikada nisam komentarisao izgled dresa,svi su mi bili dobri manje-više ali ovo je brate DNO DNA,KATASTROFA,LOŠI,PREGLOMAZNI ,VREĆASTI,NEZGRAPNI..pa zar su u toj legei toliki glupani da ne kontaju da nešto ne valja....boje nisu toliko loše ali sam kroj...pa nemam riječi pogledaj samo jadnog Pjanića u tom dresu..izgubio se ni sam ne zna kako ga je obukao i kako će ga skinuti

Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- deenniiVCF
- Kontakt:
Dobit ces ljiljan kad se nag*zis xD.Realnost je ta da se repka zove Bosna i Hercegovina, a ne Bosna, tako da nikad ljiljan neces vidjet na dresu od repke,naravno lijepo izgleda i ja bi volio da bude tako slican dres ,alAxl je napisao/la:@mandraX
Wow, zaljubio sam se ovaj dres.![]()

.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Ha,ha izgleda da si u pravu vidjet ćemo hoće li to upaliti protiv Grka i Slovaka...ide Pjanke umotan u neke krpe ...lopta odnekud dolazi..šut iz neke sumnjive gomile krpa iiiiii .......ma sve je to dio taktikeh1a2s3o je napisao/la:To oni svjesno rade u dogovora sa savezom, kako saznajem iz pouzdanih izvora takvi dresovi se prave da bi se protivnik zbunio..aqarius je napisao/la:Nikada nisam komentarisao izgled dresa,svi su mi bili dobri manje-više ali ovo je brate DNO DNA,KATASTROFA,LOŠI,PREGLOMAZNI ,VREĆASTI,NEZGRAPNI..pa zar su u toj legei toliki glupani da ne kontaju da nešto ne valja....boje nisu toliko loše ali sam kroj...pa nemam riječi pogledaj samo jadnog Pjanića u tom dresu..izgubio se ni sam ne zna kako ga je obukao i kako će ga skinuti
aqarius je napisao/la:Nikada nisam komentarisao izgled dresa,svi su mi bili dobri manje-više ali ovo je brate DNO DNA,KATASTROFA,LOŠI,PREGLOMAZNI ,VREĆASTI,NEZGRAPNI..pa zar su u toj legei toliki glupani da ne kontaju da nešto ne valja....boje nisu toliko loše ali sam kroj...pa nemam riječi pogledaj samo jadnog Pjanića u tom dresu..izgubio se ni sam ne zna kako ga je obukao i kako će ga skinuti

Grom te jbo ko pioniri Famosa u ovim vrecama
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Jel valja Legea?
A prije 2-3 sedmice, "ma nije toliko lose, dobri su ovi novi dresovi, mozda nam naprave nesto novo"

A prije 2-3 sedmice, "ma nije toliko lose, dobri su ovi novi dresovi, mozda nam naprave nesto novo"

Ili još bolje ''yebo vas dresovi, ne igraju dresovi''.valterboy je napisao/la:Jel valja Legea?![]()
![]()
![]()

- Evolution87
- Kontakt:
Temu preimenovati u ˝vreca reprezentacije BiH˝. Stvarno su nam ˝dresovi˝ veoma losi, sve gore i gore. Pa i Lihtenstein ima bolje dresove od nas 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
L.E.G.E.A

Mala ispravka druže, Lihtenštajn nosi dresove marke Adidas, a mi Legeu, svako po zasluzi i rankingu, te rezultatima nacionalnog timaEvolution87 je napisao/la:Temu preimenovati u ˝vreca reprezentacije BiH˝. Stvarno su nam ˝dresovi˝ veoma losi, sve gore i gore. Pa i Lihtenstein ima bolje dresove od nas

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Dres repke je svetinja! Kvalitet nasih dresova alasalamet,ili ti u prijevodu na naše jezike naroda i narodnosti nedo bog nikom 

::::SAMO ČELIK::::
treba uzeti u obzir i to da firme tipa adidas ,nike gledaju i prodaju svojih artikala prilikom potpisivanja ugovora a s obzirom na pirateriju i svu silu kinesko-turskih proizvoda kod nas teško će se odlučit da sponzoriraju repku dok navijači kupuju plagijate u 95% slučaja,da ne spominjem sportske uspjehe nacije(prisjetimo se olimpijade),
naravno genijalci iz ekipe u sjedećoj odbojci su legende i njima bi dao doživotnu platu u visini najveće koju parlamentarci primaju.
naravno genijalci iz ekipe u sjedećoj odbojci su legende i njima bi dao doživotnu platu u visini najveće koju parlamentarci primaju.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
stampy je napisao/la:umjesto crvene -> zlatna
Ma bilo sta, samo ne Leagea. Moze Nike, moze Puma, moze Adidas, moze Kappa, pa moze i Macron u pm, samo ne one pidzame. Dokle vise?
Legea
" onclick="window.open(this.href);return false;
Eh, kad bi imali opremu ko Englezi. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
pa kakva je ovo kod treba garnitura??? meni je bolja 10 puta

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 21 gost.