Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Da se niko ne povtedi bise a pjanke nek nam ozdravi i dobro je a nas ima uvjek nezadoboljni sto murtu zove a ne zove kurtu itd
Nemojte da kenjate, sada je vrijeme da se Pape pohvali, sjetite se kritika argumentovanih s moje strane.....Za ovo sada sve pohvale....
Sretan sam i sto nista ne prepusta slucaju to jest Talijanima, pa je uputio poziv Pjanicu a ovi ga moraju pustiti....
U zadnje vrijeme jako dobre izjave Susica, takodjer konacno ej pozvao 25 igraca, to smo trazili, od viska glava ne boli.
Sretan sam i sto nista ne prepusta slucaju to jest Talijanima, pa je uputio poziv Pjanicu a ovi ga moraju pustiti....
U zadnje vrijeme jako dobre izjave Susica, takodjer konacno ej pozvao 25 igraca, to smo trazili, od viska glava ne boli.
Spisak je super,to je najbolje sto imamo..Sirok kadar i Susic ce se uvjerit koji su igraci zaista spremni...
Doista Safet prati radi igraca i onih trenutni i onih potencijlani kojih se tek namecu..
Svidja mi se,ja cu ga podrzavat sve dok ima rezultate,kad ne bude imao necu ga previse kudit ali necu ga ni hvalit..
Ovdje mi je Fejzic malo nepoznat,ostalo je sasvim ok i najbolje od Bosne
Doista Safet prati radi igraca i onih trenutni i onih potencijlani kojih se tek namecu..
Svidja mi se,ja cu ga podrzavat sve dok ima rezultate,kad ne bude imao necu ga previse kudit ali necu ga ni hvalit..
Ovdje mi je Fejzic malo nepoznat,ostalo je sasvim ok i najbolje od Bosne

Pratio sam zanjde dvije tekme Elaziga i ovaj Sesar mi se cini dosta dobar, dok je igrao u Sarajevu nismo ga imali skim porediti u nasoj Premier ligi al se u Turskoj do sada pokazao, da sam na Papetovom mjestu ja bih sa njim poceo protiv Grka od pocetka.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Yebi ga, do Slovačke da je kako pridobiti Kolašinca i onog Hadzica i da se nabijamo nogom u guzicu 

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Ovo ti nije trebalo,sad ce ti se javiti dezurni pljuvatori Sesara,Svrake i Vrsajevica.vendeta87 je napisao/la:Pratio sam zanjde dvije tekme Elaziga i ovaj Sesar mi se cini dosta dobar, dok je igrao u Sarajevu nismo ga imali skim porediti u nasoj Premier ligi al se u Turskoj do sada pokazao, da sam na Papetovom mjestu ja bih sa njim poceo protiv Grka od pocetka.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
I da ,ne vidih da ima SALIHOVIC,to mi jedino malo cudno ????
Znači ako je pozvao Misketa trebao je i Muslimovića jer su u istom klubu? Onda je mogao slobodno pozvati i ostale igrače Borca i Želje kad su tu već Avdukić i Svraka, bez obzira što su jedni potrebni reprezentaciji a drugi nejbmilan je napisao/la:Sramota bgm, da zovne misimovica a ne zovne muslimovica, a prodaje mooda pod bubrege kad stavlja viscu ko napadaca.. E moj pape
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Jbt, povrijedi se ne daj Boze vedo ili dzeko, moramo igrati sa jednim spicemRiNo je napisao/la:Znači ako je pozvao Misketa trebao je i Muslimovića jer su u istom klubu? Onda je mogao slobodno pozvati i ostale igrače Borca i Želje kad su tu već Avdukić i Svraka, bez obzira što su jedni potrebni reprezentaciji a drugi nejbmilan je napisao/la:Sramota bgm, da zovne misimovica a ne zovne muslimovica, a prodaje mooda pod bubrege kad stavlja viscu ko napadaca.. E moj pape

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
U Hrvatskoj policija za sedmicu dana oduzela 500 karata, kod nas ni za to nisu sposobni. Preko ovih sajtova se veći broj karata može oduzeti. Nisu problem ljudi koji su kupili 2 karte, i sada je prepodaju, žele nešto i zaraditi. Problem je 50% ostalih ulaznica. Otkut nekome do 500 karti? Pljačka! Sramota je to što će na ovoj utakmici biti 30% onih koji će navijati istinski, jer vole Bosnu, ovi ostali su došli ili da ih kamere zabilježe ili su iz dijaspore pa im je smiješno dati 400-500KM za kartu, da oni pokažu kako su neke patriote.
Ja ću otići sat prije utakmice i probati kupiti kartu, tako sam prošli put, čak sam i deset maraka jeftinije platio nego što je bila prava cijena karte. Morao je, inače će mu propasti karta.
Najveća žalost od svega je to što momci, naši Zmajevi, ispaštaju. Publika je uvijek bila 12. igrač, što ne mogu odgovorno tvrditi i za ovu predstojeću, nama najvažniju.
Neko dobro reče, isplatnije je otići u Grčku u hotel sa 4. zvjezdice i pregledati utakmicu, nego otići u Zenicu i sa tribina bodriti momke. Kazni se čovjek koji je u Savezu bio glavni i odgovorni nazovimo kriminalac, a ništa se ne promjeni. Ostala lica ostala ista, samo malo kozmetike nabacili. Stidite se cigani!
Ja ću otići sat prije utakmice i probati kupiti kartu, tako sam prošli put, čak sam i deset maraka jeftinije platio nego što je bila prava cijena karte. Morao je, inače će mu propasti karta.
Najveća žalost od svega je to što momci, naši Zmajevi, ispaštaju. Publika je uvijek bila 12. igrač, što ne mogu odgovorno tvrditi i za ovu predstojeću, nama najvažniju.
Neko dobro reče, isplatnije je otići u Grčku u hotel sa 4. zvjezdice i pregledati utakmicu, nego otići u Zenicu i sa tribina bodriti momke. Kazni se čovjek koji je u Savezu bio glavni i odgovorni nazovimo kriminalac, a ništa se ne promjeni. Ostala lica ostala ista, samo malo kozmetike nabacili. Stidite se cigani!
- adriano_leite
- Kontakt:
Situacija sa kartama je uvijek ista, a da li je nedostajalo podrske sa tribina?OTNYS_YNWA je napisao/la:U Hrvatskoj policija za sedmicu dana oduzela 500 karata, kod nas ni za to nisu sposobni. Preko ovih sajtova se veći broj karata može oduzeti. Nisu problem ljudi koji su kupili 2 karte, i sada je prepodaju, žele nešto i zaraditi. Problem je 50% ostalih ulaznica. Otkut nekome do 500 karti? Pljačka! Sramota je to što će na ovoj utakmici biti 30% onih koji će navijati istinski, jer vole Bosnu, ovi ostali su došli ili da ih kamere zabilježe ili su iz dijaspore pa im je smiješno dati 400-500KM za kartu, da oni pokažu kako su neke patriote.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Sta se vise handrimo oko tih karti,u svijetu ima svega i taj vid korupcije je zanemariv u oodnosu na sve ostalo..
Ne moram ni ici na utakmicu ,to mi nece umanjiti ljubav prema drzavi i repki..
Spisak je valjda ovo::
Golmani: Asmir Begović, Asmir Avdukić, Fejzić Jasmin (Aalen)
Odbrana: Emir Spahić, Ermin Zukanović, Ognjen Vranješ, Mensur Mujdža, Boris Pandža, Toni Šunjić, Muhamed Bešić i Sejad Salihović
Sredina: Miralem Pjanić, Senad Lulić, Avdija Vršajević, Adnan Zahirović, Muamer Svraka, Haris Medunjanin, Senijad Ibričić, Ivan Sesar, Zvjezdan Misimović, Miroslav Stevanović, Elvir Rahimić
Napadači: Edin Džeko, Vedad Ibišević, Edin Višća
Ne moram ni ici na utakmicu ,to mi nece umanjiti ljubav prema drzavi i repki..
Spisak je valjda ovo::
Golmani: Asmir Begović, Asmir Avdukić, Fejzić Jasmin (Aalen)
Odbrana: Emir Spahić, Ermin Zukanović, Ognjen Vranješ, Mensur Mujdža, Boris Pandža, Toni Šunjić, Muhamed Bešić i Sejad Salihović
Sredina: Miralem Pjanić, Senad Lulić, Avdija Vršajević, Adnan Zahirović, Muamer Svraka, Haris Medunjanin, Senijad Ibričić, Ivan Sesar, Zvjezdan Misimović, Miroslav Stevanović, Elvir Rahimić
Napadači: Edin Džeko, Vedad Ibišević, Edin Višća
Vrlo cudno. Ima Pjanica a nema Seje...ahmic je napisao/la:I da ,ne vidih da ima SALIHOVIC,to mi jedino malo cudno ????
Edit: izhleda greska sportsporta.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 07 mar 2013, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ista je bila samo protiv Danske jarane moj, ali ni tada karte nisu koštale po 400, 500 maraka ( Tada su nam trebala 3 boda da se plasiramo pa nismo uspjeli ). Čak je ova situacija i gora. Otkud to da je samo 6000 karata pušteno u prodaju? Gdje je ostalih 6 hiljada?
PS: Niko reprezentaciju BiH ne može bodriti osim pravih fanatika!
Kaže dečko
"Ne moram ni ici na utakmicu ,to mi nece umanjiti ljubav prema drzavi i repki.."
Aferim,
a šta ćemo sa momcima koji su preko Centotransa putovali u Francusku, u Grčku, itd. pa su sinoć bezveze u redu čekali 12 sati, da bi im rekli da karti više nema?
PS: Niko reprezentaciju BiH ne može bodriti osim pravih fanatika!
Kaže dečko
"Ne moram ni ici na utakmicu ,to mi nece umanjiti ljubav prema drzavi i repki.."
Aferim,
a šta ćemo sa momcima koji su preko Centotransa putovali u Francusku, u Grčku, itd. pa su sinoć bezveze u redu čekali 12 sati, da bi im rekli da karti više nema?
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 07 mar 2013, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma ima slika saastava na prethodnoj stranici, na spisku su i Salihovic i Pjanic.Cartman je napisao/la:Vrlo cudno. Ima Pjanica a nema Seje...ahmic je napisao/la:I da ,ne vidih da ima SALIHOVIC,to mi jedino malo cudno ????
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Evo nek se nadje i ovdje:

Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 07 mar 2013, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Televizor majka 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
pa gdje je Anel Hadzic?
Ovo za Pjanica je lako moguce,ima Safe pravo,provjerit i pregledat...
20 DANA uz takav tretman sumnjam da nece biti ok,nema loma,nategnuce,jbg sta znam,...
Mogo bi ovdje Rahimaga lahko zaigrat
20 DANA uz takav tretman sumnjam da nece biti ok,nema loma,nategnuce,jbg sta znam,...
Mogo bi ovdje Rahimaga lahko zaigrat

Kako god okrenes Grcka pada u Zenici. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.