Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bagrcavi
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la bagrcavi » 10 jun 2013, 00:17

Daj ba banujte više ove kretengose koji kontaju da su interesantni sa ovim glupostima koje pišu o Kolašincu.Svaku temu su usrali.
DRUG NEBI TI PUNCA

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 10 jun 2013, 00:23

bagrcavi je napisao/la:Daj ba banujte više ove kretengose koji kontaju da su interesantni sa ovim glupostima koje pišu o Kolašincu.Svaku temu su usrali.
Šta ti je, što si rušilac k'o šošon. Inače momak je ekstra, legenda prava.

P.S. mislim na Sea
Nama je Željo svetinja jedina.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 10 jun 2013, 00:26

bagrcavi je napisao/la:Daj ba banujte više ove kretengose koji kontaju da su interesantni sa ovim glupostima koje pišu o Kolašincu.Svaku temu su usrali.
Ko ti trese kafez?
Seo rušilac logično.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 10 jun 2013, 01:18

Ljudi, pretejrujete s tim rusilac... Ne kontam zasto rusilac? Momak je odlican igrac i nama ce biti od velike koristi ako bog da al mislim da samu temu kvarite s tim rusilac... Ispada da Sead Kolasinac nema svoje ime i prezime... S moje strane, dobro dosao medju zmajeve. Cim prije, tim bolje......

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 10 jun 2013, 01:57

Niko nema nista protiv nadimka "rusilac", cak sta vise meni se svidja. Ako Džeko moze biti dijamant, moze i Sead rušilac. No ono sto zaista devalvira vrijednost ove teme jeste sto je svaki odgovor u posljednje vrijeme šablonski i dok sam i sam uzivao u postovima ranije koje je Majstor pravio, sada ovo samo prelazi na cisto forsiranje. Ne moram reci da je puno postova samo spam. Ovi postovi bi bili ok kada bi bilo maksimalno jedan po stranici, no 15 od 20 postova po stranici zaista samo pravi kontraefekat na citavu tu "zajebanciju" koja, ponavljam se, zapravo i nije bila losa dok je samo je Majstor forsirao :)

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 10 jun 2013, 01:58

Potpis.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 10 jun 2013, 02:01

AnelZ je napisao/la:Niko nema nista protiv nadimka "rusilac", cak sta vise meni se svidja. Ako Džeko moze biti dijamant, moze i Sead rušilac. No ono sto zaista devalvira vrijednost ove teme jeste sto je svaki odgovor u posljednje vrijeme šablonski i dok sam i sam uzivao u postovima ranije koje je Majstor pravio, sada ovo samo prelazi na cisto forsiranje. Ne moram reci da je puno postova samo spam. Ovi postovi bi bili ok kada bi bilo maksimalno jedan po stranici, no 15 od 20 postova po stranici zaista samo pravi kontraefekat na citavu tu "zajebanciju" koja, ponavljam se, zapravo i nije bila losa dok je samo je Majstor forsirao :)
majstor je bio legenda a nadimak rusilac je uredu jer momak ocito voli da rusi

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 10 jun 2013, 09:00

nove slike

slika
emre od braca turaka

slika
jadni onaj kojeg ga seo vuce

slika
analizuje potencijalne zivotinje za lovu

razlog za ove slike je da dokazem da je momak rusilac a isto legenda za nezaborav to mislim na sea da ne bude nesporazum

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 10 jun 2013, 09:10

Emir000 je napisao/la:
slika
analizuje potencijalne zivotinje za lovu

razlog za ove slike je da dokazem da je momak rusilac a isto legenda za nezaborav to mislim na sea da ne bude nesporazum
:lol: :lol: :lol:

Aferim momciluko.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 10 jun 2013, 09:21

Stvarno su cirkus napravili od momka...ja da ga vidim u dresu reprezentacije umro bi od smijeha, cirkus od igrača napraviste :lol: :lol:

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 10 jun 2013, 09:44

Batistuta je napisao/la:
Stvarno su cirkus napravili od momka...ja da ga vidim u dresu reprezentacije umro bi od smijeha, cirkus od igrača napraviste :lol: :lol:
ocekivao sam transparent protiv latvije "momak je legenda, mislim na sea" ali nazalost nigdje nista :roll:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 jun 2013, 09:56

Na ulazu u stadion Kosevo za vrijeme odigravanja prijateljske utakmice izmedju BIH-USA bice te u prilici da kupite nesto novo na trzistu,nesto sto navijaci BIH cekaju jako dugo :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 10 jun 2013, 09:59

+1
Ufatili se ovog k'o pijan plota. :?
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 10 jun 2013, 14:22

Zato su fore o Bernd Stangeu, interesantne.

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 10 jun 2013, 15:18

bernd stange - trener reprezentacije bosne i hercegovine
sead kolasinac - kapiten .. za majstoriju
senijad ibricic - co-kapiten .. za nedimka

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 10 jun 2013, 16:21

jel taj kolašinac ima uopšte naš pasoš ili je ovo sve šuplja?

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 10 jun 2013, 16:34

jestamaji je napisao/la:jel taj kolašinac ima uopšte naš pasoš ili je ovo sve šuplja?
Pa da ga ima bio bi pozvan dosad vjerovatno. U procesu je dobijanja državljanstva, koče ovi JMBovi proces, ali valjda će biti sređeno to brzo. ;)

Šta se ovo pojavljuju protivnici Sea? :mrgreen: Opušteno momčiluci.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 10 jun 2013, 16:38

Semsudin je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:jel taj kolašinac ima uopšte naš pasoš ili je ovo sve šuplja?
Pa da ga ima bio bi pozvan dosad vjerovatno. U procesu je dobijanja državljanstva, koče ovi JMBovi proces, ali valjda će biti sređeno to brzo. ;)

Šta se ovo pojavljuju protivnici Sea? :mrgreen: Opušteno momčiluci.
Aferim momciluko

inace nasa legenda (mislim na sea :!: ) se oprostio iz u21 takmicenje.. samo ima jos jednu tekmu protiv rusa i onda ide ka kuci ali ne u njemacku nego u duboku sumu sandzaka da bije jednog medvjeda da napravi jaknicu od njega, momak je rusilac a i legenda (na sea mislim :!: )

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 jun 2013, 16:40

Neke banovi nisu opametili. :roll:
Nema veze, ima sljedeća runda. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 10 jun 2013, 16:41

Monolog je napisao/la:Neke banovi nisu opametili. :roll:
Nema veze, ima sljedeća runda. :D

gospodine dialog :D sala sta fali ljudi iznose svoja vidnjena misljenja sta god vec ha ja. :D 8-)
jel forum ili

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Mostarska i 10 gostiju.