Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Medunjanin je odlican igrac dok je bio u formi...recimo kada je Maccabi igrao protiv Zelje u Sarajevu on je sam rasipo Zelju,ali sad je katastrofa cista.Nadam se da nece igrati.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ogi za sad odlican i od prve minute protiv Zenita,na desnom beku igra.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ogi igra naspram Hulka?
Ne,Rusa Fayzulina.Batko je napisao/la:Ogi igra naspram Hulka?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Znaci gledaš tekmu???
Kako igra Ogy??
Kako igra Ogy??
Kao i u repci na desnom beku,lopta mozda i prodze,igrac za sad nikako.Spreman je ocito i britak kao obicno.Batko je napisao/la:Znaci gledaš tekmu???
Kako igra Ogy??
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Jel ono Ibisevic treba na klupu jel ?
.

-
- Kontakt:
Ništa sa dva napadača, to je se i prije znaloGoalgetter je napisao/la:Jel ono Ibisevic treba na klupu jel ?.

Bez Pjanica tek je sad ocito da ce se igrati sa dva napadaca.Slobodanpad1945 je napisao/la:Ništa sa dva napadača, to je se i prije znaloGoalgetter je napisao/la:Jel ono Ibisevic treba na klupu jel ?.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Naravno sa dva napadaca, bas kao sto @harishp kaze, sad kad ne igra Pjanic, sigurno je da cemo igrati sa dva napadaca. Po krilima Lulic i Stevanovic, sredina Miske i Zahirovic, i to bi bilo to. Vidjecemo kako nam lezi sada ta igra preko krila, jer dosad smo uvijek igrali sa min. 2 ofanzivna vezna, mada mislim da je protiv defanzivnih Grka i dobro igrati sto vise preko krila.
btw. Na sta Ogi ceka kod drugog gola
[youtube][/youtube]
btw. Na sta Ogi ceka kod drugog gola

[youtube][/youtube]
Ulaskom Zyryanova Zenit je dobrano se probudio.Kod tog gola Abreu je veci krivac nego Ogi.Zato je Muslin svu tu stranu izmjenio osim OgijaGoalgetter je napisao/la:Naravno sa dva napadaca, bas kao sto @harishp kaze, sad kad ne igra Pjanic, sigurno je da cemo igrati sa dva napadaca. Po krilima Lulic i Stevanovic, sredina Miske i Zahirovic, i to bi bilo to. Vidjecemo kako nam lezi sada ta igra preko krila, jer dosad smo uvijek igrali sa min. 2 ofanzivna vezna, mada mislim da je protiv defanzivnih Grka i dobro igrati sto vise preko krila.
btw. Na sta Ogi ceka kod drugog gola![]()
[youtube][/youtube]

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ibišević Vedad!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Poceo sam vjerovat u pobjedu u Atini, i onda procitam ovo za Pjanica. Pape je najavio da ce igrat Medunjanin ako ne bude Pjane. Znaci to je kao da Zec zamjeni Dzeku. Nek nam je Bog na pomoci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ako medunjanin bude igrao umjesto pjanica, a stevanovic ostane na klupi, onda fakat susic nije psihicki stabilna licnost...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
daPapastathopoulos je napisao/la:ako medunjanin bude igrao umjesto pjanica, a stevanovic ostane na klupi, onda fakat susic nije psihicki stabilna licnost...

Medunjanin nikad nije bio više od prosječnog igrača. Velika stvar razsuti Željupinoglavi je napisao/la:Medunjanin je odlican igrac dok je bio u formi...recimo kada je Maccabi igrao protiv Zelje u Sarajevu on je sam rasipo Zelju,ali sad je katastrofa cista.Nadam se da nece igrati.

YNWA!
Ne treba medu podcjenit tako lako ...

Pa on je najavio Stevanovica, Medunjanina u slucaju povrede Pjanica i dva napadaca. Eh sad gdje ce tu zaigrat Miske, Boga pitaj. Jedino da stavi Salihovica u vezni umjesto Zahirovica, a Lulica na bek. Ili Lulica direkt na klupu.Papastathopoulos je napisao/la:ako medunjanin bude igrao umjesto pjanica, a stevanovic ostane na klupi, onda fakat susic nije psihicki stabilna licnost...
Ali mozda ga i ne treba previse slusat, ne bi bio prvi put da nesto izjavi i onda uradi totalno suprotno. Gori je od Cire. Ali Ibisevic nas stavlja u situaciju da moramo krenut sa dva napadaca, stvarno je bezveze.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Pa kad se malo dublje skonta.Staviti Stevanovica koji je defanzivno orijentiran i jos dva klasicna napadaca a zadnji vezni red sa samim Zahirovicem je i za Litvaniju riskantno i preofanzivno a kamoli Grcke na njihovom terenu.Ko tako konta, tek mu je onda psihicka stabilnost otisla u qurac.
P.S K'o da Yayu Tourea imamo u repci
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
daj ba hare, calm down...mi se ne znamo braniti i bolje je pokusati odma napasti, pa ako nas i kazne, **** ga...ako nista ne pokusamo i odma se podjemo braniti, e onda smo tek najebali...i onda ce se pokazati koliko je pape pametan ako ubaci nekog defanzivnijeg igraca umjesto stevanovica koji bi svojom brzinom lomio grcke 34-godisnjake ...harishp je napisao/la:Pa kad se malo dublje skonta.Staviti Stevanovica koji je defanzivno orijentiran i jos dva klasicna napadaca a zadnji vezni red sa samim Zahirovicem je i za Litvaniju riskantno i preofanzivno a kamoli Grcke na njihovom terenu.Ko tako konta, tek mu je onda psihicka stabilnost otisla u qurac.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.