Football Manager 2013

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

neo
Kontakt:

Re: Football Manager 2013

Post Postao/la neo » 15 jan 2013, 11:26

hattab je napisao/la:prvi FM kojeg ne igram od 2005. godine, jbo vam crack mater hakersku, ja bi se ubio kad bi bio lafo neki kompjuterski fantom a nebi mogo krekovati igrice za 5 mjeseci, fuj kerovi
Patch za 2012 koji je izasao u januaru prosle godine nikada nije crackovan :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 16 jan 2013, 19:01

igram sa juventusom,i dosao do januara 2014. samo mi iskoci crash,dump i ugasi se :) sta moze biti razlog.ovo je vec drugi put da se desilo,sa interom mi izbacilo u februaru 2013...igrica je kupljena preko steama

neo ocekujem savjet od tebe :D
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 jan 2013, 18:55

i meni se crash dump desio par puta i to nakon 8-9 sezona kad sam strašne ekipe napravio. :roll: guglao sam, tražio rješenje, ali kad ti se desi crash dump više ništa ne možeš napraviti. samo izbriši save i kreni ispočetka.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 17 jan 2013, 19:18

alan_kardec je napisao/la:i meni se crash dump desio par puta i to nakon 8-9 sezona kad sam strašne ekipe napravio. :roll: guglao sam, tražio rješenje, ali kad ti se desi crash dump više ništa ne možeš napraviti. samo izbriši save i kreni ispočetka.
hvala ti. Primijetio sam da ovaj manager jednostavno za sada nije uredu. Toliko nerealnih stvari ima,pocevsi od toga da izgubim 0-2,oni 2 sutra,ja 35...nekako je mnogo losiji nego 2012
Ti seguiremo anche noi

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 17 jan 2013, 19:21

vlada87 je napisao/la:slika

ja veceg sranja od ovoga nisam vidio.jos lik pise igram godinama manager.pa ja lafe igram od 01/02,sa juventusom sam dosao do 2092 godine,ne moram ti pricati sta sam osvojio. A ti sa sarajevom dobivas liverpool,i nisi bio u editoru.pa ti si cudo. plus ja sa juventusom hladno od spanskih i engleskih klubova gubim,a u ekipi imam falcao,cavanija,hamsika (real me uzme kuci 6-0,man utd 3-0)...a ti liverpoola razvaljujes,i jos se ovdje hvalis :| :|
Ti seguiremo anche noi

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 17 jan 2013, 19:29

paolomontero je napisao/la:igram sa juventusom,i dosao do januara 2014. samo mi iskoci crash,dump i ugasi se :) sta moze biti razlog.ovo je vec drugi put da se desilo,sa interom mi izbacilo u februaru 2013...igrica je kupljena preko steama

Na zalost nista ako je original igra. To je do igre i nema rijesenja, sem da to Sega popravi. Mozes pokusati isti save igrait, meni se desavalo tako da sam sacuvao svaki mjesec a CD mi izlazio svake 3-4 sezone po jednom :D Prihvatljivo :)

adi89r
Kontakt:

Post Postao/la adi89r » 17 jan 2013, 21:31

I meni se desavalo par puta kad duze igram pa izbaci rjesenje ti je spasavaj svake 2 utakmice zavisi ili vise ili autosave.....

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 18 jan 2013, 16:20

neo je napisao/la:
paolomontero je napisao/la:igram sa juventusom,i dosao do januara 2014. samo mi iskoci crash,dump i ugasi se :) sta moze biti razlog.ovo je vec drugi put da se desilo,sa interom mi izbacilo u februaru 2013...igrica je kupljena preko steama

Na zalost nista ako je original igra. To je do igre i nema rijesenja, sem da to Sega popravi. Mozes pokusati isti save igrait, meni se desavalo tako da sam sacuvao svaki mjesec a CD mi izlazio svake 3-4 sezone po jednom :D Prihvatljivo :)
Proizvođač Toshiba
Model Satellite L755-122
Procesor Intel4GB Core i3-2310M
Memorija 4GB DDR3 1333 MHz
Hard disk 500GB SATA 5400rpm
Grafička kartica NVIDIA GeForce 315M / 512 MB DD3
Ekran 15.6" Toshiba TruBrite HD TFT 16:9 LED 1366 x 768
Optički uređaj DVD Super Multi
Mreža 10/100/1000, 802.11b/g/n

ovo mi je laptopt. I imam jednu zvjezdicu computer performance, a 2,5 game speed.FM 2012 mi je sve max bilo..je li moze biti da je to zato sto je steam ili...nije mi jasno
Ti seguiremo anche noi

vlada87
Kontakt:

Post Postao/la vlada87 » 18 jan 2013, 20:35

paolomontero je napisao/la:

ja veceg sranja od ovoga nisam vidio.jos lik pise igram godinama manager.pa ja lafe igram od 01/02,sa juventusom sam dosao do 2092 godine,ne moram ti pricati sta sam osvojio. A ti sa sarajevom dobivas liverpool,i nisi bio u editoru.pa ti si cudo. plus ja sa juventusom hladno od spanskih i engleskih klubova gubim,a u ekipi imam falcao,cavanija,hamsika (real me uzme kuci 6-0,man utd 3-0)...a ti liverpoola razvaljujes,i jos se ovdje hvalis :| :|

boli me **** sto te i real i man utd uzmu , sta te boli sto se hvalim stavi i ti sliku svoje najbolje tekme da se divimo

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 18 jan 2013, 21:49

vlada87 je napisao/la:
paolomontero je napisao/la:

boli me **** sto te i real i man utd uzmu , sta te boli sto se hvalim stavi i ti sliku svoje najbolje tekme da se divimo

lafe ne boli me,ali ovo je nerealno
Ti seguiremo anche noi

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 18 jan 2013, 23:35

neo je napisao/la:
hattab je napisao/la:prvi FM kojeg ne igram od 2005. godine, jbo vam crack mater hakersku, ja bi se ubio kad bi bio lafo neki kompjuterski fantom a nebi mogo krekovati igrice za 5 mjeseci, fuj kerovi
Patch za 2012 koji je izasao u januaru prosle godine nikada nije crackovan :)

je li tebi fm spor nekako :( :( :(
Ti seguiremo anche noi

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 18 jan 2013, 23:43

Gdje tacno, koji dio ? Koliko liga imas ukljucenih ?

plaviii
Kontakt:

Post Postao/la plaviii » 20 jan 2013, 03:26

jel zna neko sta je problem??? s kim god da pocnem Milan, Dortmund, Paris, City, Chelsea, Benfica, ne mozes uvezati koju pobjedu, dobijem jace ekipe, od puno losijih izgubim, FM mi je instaliran preko steam-a, al samo offline mode..eto.. zna li neko do cega je, bugovi, nesto?

adi89r
Kontakt:

Post Postao/la adi89r » 20 jan 2013, 13:54

plaviii je napisao/la:jel zna neko sta je problem??? s kim god da pocnem Milan, Dortmund, Paris, City, Chelsea, Benfica, ne mozes uvezati koju pobjedu, dobijem jace ekipe, od puno losijih izgubim, FM mi je instaliran preko steam-a, al samo offline mode..eto.. zna li neko do cega je, bugovi, nesto?
Taktika,nemoj previse ofanzivno igrati jer mali timovi idu na kontru samo i iako imas 10 suteva u gol nisu konkretni jer igraju bunker i kad vide priliku kontra i 1 sut tokom utakmice gol,to vecinom jer svi podcijenimo slabe ekipe i onda nas pobijede....Probaj drugu formaciju,pojedinacne uloge im namjesti sta najbolje igraju itd

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 20 jan 2013, 15:21

plaviii je napisao/la:jel zna neko sta je problem??? s kim god da pocnem Milan, Dortmund, Paris, City, Chelsea, Benfica, ne mozes uvezati koju pobjedu, dobijem jace ekipe, od puno losijih izgubim, FM mi je instaliran preko steam-a, al samo offline mode..eto.. zna li neko do cega je, bugovi, nesto?
Ja sam radi QPR-a htio batalit novi FM :) ... Pogrijesio sam sto sam prvu ekipu na FM uzeo njih, neuigrani, tek usli u ligu itd itd. Nisam mogao nista, dobio Lpoola i Arsenala ostale 5 izgubio.
Onda Sevilla pa United i tada sam okusio sve cari i sve nove opcije koje ovaj FM nudi.
Ja sam skontao da nema formacije na ovom FM bez krila, znaci pisi propalo. Bar 60 cak i 70% golova ide preko krila bilo da ih primas ili zabijas.
Nije bug kad ne mozes pobijedit i nije do steama, malo procackaj, trazi formaciju, ono match preparation je izuzetno bitno. Kupi par trenera, savjetuj igrace sta da treniraju individualno, toliko je opcija, nemoj samo kupovat i prodavat igrace i igrat utakmice :mrgreen:
Glory Glory Man United!

jugoplastenik
Kontakt:

Post Postao/la jugoplastenik » 20 jan 2013, 20:16

ima li bilo kakav crack za fm 2013?fm igram vec 10 godina i nikad nisam imao problema kupim cd za 5 km i to je to?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 jan 2013, 20:19

ništa burazeru, kako mi se čini moraćeš iskeširati nešto više nego tih 5 maraka. Ko i ja. :roll:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

plaviii
Kontakt:

Post Postao/la plaviii » 20 jan 2013, 21:56

Anderson8 je napisao/la:
Ja sam radi QPR-a htio batalit novi FM :) ... Pogrijesio sam sto sam prvu ekipu na FM uzeo njih, neuigrani, tek usli u ligu itd itd. Nisam mogao nista, dobio Lpoola i Arsenala ostale 5 izgubio.
Onda Sevilla pa United i tada sam okusio sve cari i sve nove opcije koje ovaj FM nudi.
Ja sam skontao da nema formacije na ovom FM bez krila, znaci pisi propalo. Bar 60 cak i 70% golova ide preko krila bilo da ih primas ili zabijas.
Nije bug kad ne mozes pobijedit i nije do steama, malo procackaj, trazi formaciju, ono match preparation je izuzetno bitno. Kupi par trenera, savjetuj igrace sta da treniraju individualno, toliko je opcija, nemoj samo kupovat i prodavat igrace i igrat utakmice :mrgreen:

Hvala drug! Doduse match preparation sam stavio da mi asistent obavlja, mozda je i do toga, a i igrao sam ofanzivno bas 4-4-2 al sa dva krila i poluspicem iza napadaca. Al isto negdje prije sam vidio da je NEO stavio komentar da isto tako igra ja mislim s United-om pobjedjuje i onda protiv Fulham-a izgubi 5:0, pa je rekao da je to neki bug mozda, da se ceka neki veliki update, p asam mislio i da je do toga, jer je dosta jednostavnije na proslim menadzerima bilo. Nista moram se vise potrudit :D :D

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 20 jan 2013, 22:01

Do sada najrealnij fm ;)

plaviii
Kontakt:

Post Postao/la plaviii » 20 jan 2013, 22:16

neo je napisao/la:Do sada najrealnij fm ;)
e drug da te pitam, ono valid takeovers, koja je razlika kad je ukljuceno i kad je iskljuceno? :D

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.