NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: N.K Jedinstvo Bihac
Razocaran sam samo sto su ljudi i igraci kao sto su Macak bili otjerani i sad nam je klupska polika dovedi sa strane igrace .
Nemoj da se nervirate bezveze,pa nismo mi mala guzva u ovoj ligi 
Prosle godine drugi,ove cetvrti. Ipak smo iz vrha tabele

Prosle godine drugi,ove cetvrti. Ipak smo iz vrha tabele

Slike iz Bihaća: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 899&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
znam da su Bišćanke lijepe ko slika, al da vole fudbal ovako, nisam znao 

-
- Kontakt:
Malo je ljudi koji su ostali uz Jedinstvo. Prvi moj otac koji nikad u životu nije propustio utakmice. Koji je bio uz Jedinstvo čitav svoj život. I nakon ispadanja iz Premier Lige nije pogledao ni jedne utakmice , ne zato što ne voli Jedisntvo već zato što ljudi samo kradu pare. Zato što tu nisu ljudi koji vole klub kao i prije.
Ali eto nam u Petak promjena velikih , nadam se svim srcem. SJEDNICA JE U KOJOJ KRIZNI ŠTAB BIRA UPRAVU KLUBA
Nadam se da će izabrati ljude koji to hoće da rade. Koji će od Jedinstva vratiti ono staro ime i ono staro Jedinstvo. Ove igrače bi ja linčovao , ali opet hvala im i za ovo. Izborili su nam pošteno opstanak.
Ali eto nam u Petak promjena velikih , nadam se svim srcem. SJEDNICA JE U KOJOJ KRIZNI ŠTAB BIRA UPRAVU KLUBA
Nadam se da će izabrati ljude koji to hoće da rade. Koji će od Jedinstva vratiti ono staro ime i ono staro Jedinstvo. Ove igrače bi ja linčovao , ali opet hvala im i za ovo. Izborili su nam pošteno opstanak.
SilaNebeska96 je napisao/la:Malo je ljudi koji su ostali uz Jedinstvo. Prvi moj otac koji nikad u životu nije propustio utakmice. Koji je bio uz Jedinstvo čitav svoj život. I nakon ispadanja iz Premier Lige nije pogledao ni jedne utakmice , ne zato što ne voli Jedisntvo već zato što ljudi samo kradu pare. Zato što tu nisu ljudi koji vole klub kao i prije.

Salim se

-
- Kontakt:
Slomic i Brckalic uzeli ispisnice i napustili Jedinstvo . Steta . Enes se uvijek trudio a Slomic zna probiti i ubaciti sa strane . 15 juna skupstina NK Jedinstvo , nova uprava se bira i volio bi da vec tad saznamo planove za iducu sezonu i koga bi trebali dovesti od igraca .
-
- Kontakt:
Mislim da je pošteno , pa sada , ako griješim nek' ide na moju dušu.
A nek' su otišli. Nek' svi idu sada , pa sve ispočetka. Ali samo da se vidi ko će doću u Upravu.
A nek' su otišli. Nek' svi idu sada , pa sve ispočetka. Ali samo da se vidi ko će doću u Upravu.
sutra je skupština u Jedinstvu pa cemo da vidimo kakva nas sezona ocekuje 
ne treba se tu nicem nadati po svemu sudeci ali vidjecemo ....

ne treba se tu nicem nadati po svemu sudeci ali vidjecemo ....
Veceras je Skupstina kluba i barem po pricama i prognozama nista se posebno nece desiti, jer oni koji mogu pomoci Jedinstvu ne zele uci u Upravu kluba, tako da cemo opet po svemu sudeci dobiti nakaradnu Upravu koja nece moci odgovoriti zadatku, kamo srece da grijesim, ali ostaje nam da vidimo.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Neka nam je Bog na pomoci :/
a cuo sam i ja po meni je to najgore sto se moglo desiti,jer ova sezona citava je samo tome bila podredjena,znaci samo da se ostane u ovom isprdku od lige ,ali da konacno dodju u klub ljudi koji mogu i hoce da pomognu klubu,ali vidim da od toga nece nista biti,znaci sve isto ostaje...status:jos je i liga dobra kakvi smo mi,zalosno
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
-
- Kontakt:
Mulic nije htio glasati za nove ljude kao oni nemaju veze o nogometu i Jedinstvu . Nova skupstina i novo sve . Nekih par dugova ima , nisam bio na pocetku pa ne znam . Predsjednik Adem Ibrahimpasic je rekao : nasi igraci i samo nasi igraci . Stranac samo kad je potrebno . Dotakao se je i igraca u Krajini i Krajisniku pa su se svi pitali ZASTO JE TO TAKO . Ako Bog da .. bolje sutra
-
- Kontakt:
Ništa ja u to ne vjerujem. Ne vjerujem da će baš ići bolji dani za Jedinstvo. Nadam se da ćemo bar ove sezone biti negdje u vrhu tabele,ali slava Jedinstva je prosla
-
- Kontakt:
Kako je Adem beg rekao trenutno imamo para za sredinu tabele , a onda iducu sezonu cemo svim snagama napasti Premier ligu . U ovu sezonu ulazimo sa cistim racunima tj bez dugovanja
-
- Kontakt:
http://****/vijesti/527-foto ... nstvo.html
E sad ce valjda da pocnu promjene,imamo upravu nakon 3-4 godine
E sad ce valjda da pocnu promjene,imamo upravu nakon 3-4 godine
ja se nadam da cemo svim snagama napasti na premijer ligu sljedece sezone 

-
- Kontakt:
Bogami svi su izgledali ozbiljno po tom pitanju
ama ne treba nista napadati jos,tek kad klub stane na zdrave noge u svakom mogucem smislu onda mozemo o tome diskutovati a do tad tesko-U svakom slucaju idemo lagano prema napred,jer su na celo klub dosli sposobni ljudi-barem vecina,a one ostale(svoje baksaiske komsije)nebih komentarisao
.

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Uglavnom kako je recenemo ove sezone se mora stvarati ekipa koja ce tek u sezoni 2013/2014. ici na Premier ligu.
Izabrana su neka nova imena u Skupstini kluba, a predsjedavajuci Skupstine kluba je Adem Ibrahimpašić, Skupstina kluba broji 23. clana.
Usvojen je novi statut NK Jedinstvo Bihać, te je izabran novi Upravni odbor koji broji 9. clanova, a koliko sam shvatio jos nije izabran predsjednik. Od ovih 9. clanova mislim da 5. moze pomoci Jedinstvu, a ostali i nisu nesto previse dobar izbor, ali ako se Adem Ibrahimpašić bude drzao svojih rijeci, a to je da ce sazivati Skupstinu ako treba svaki mjesec, samo da bi smjenio clana Upravnog odbora koji ne radi nista za dobrobit kluba.
Nazalost oni koji imaju pare u ovaj zao vakat ne zele uopce da ulaze u klub i da ulazu svoj novac. Iskreno puno vise sam ocekivao od Skupstine, ali vrijeme ce pokazati, ja se samo nadam da necemo dozvoliti da strahujemo do posljednjeg kola, ako nista da ne budemo kanta za nabijanje.
Nadam se da ce u ovo koji dan biti i informacija o pocetku priprema i mogucim pojacanjima, iskreno rado bih da to budi momci iz USK-a.
Izabrana su neka nova imena u Skupstini kluba, a predsjedavajuci Skupstine kluba je Adem Ibrahimpašić, Skupstina kluba broji 23. clana.
Usvojen je novi statut NK Jedinstvo Bihać, te je izabran novi Upravni odbor koji broji 9. clanova, a koliko sam shvatio jos nije izabran predsjednik. Od ovih 9. clanova mislim da 5. moze pomoci Jedinstvu, a ostali i nisu nesto previse dobar izbor, ali ako se Adem Ibrahimpašić bude drzao svojih rijeci, a to je da ce sazivati Skupstinu ako treba svaki mjesec, samo da bi smjenio clana Upravnog odbora koji ne radi nista za dobrobit kluba.
Nazalost oni koji imaju pare u ovaj zao vakat ne zele uopce da ulaze u klub i da ulazu svoj novac. Iskreno puno vise sam ocekivao od Skupstine, ali vrijeme ce pokazati, ja se samo nadam da necemo dozvoliti da strahujemo do posljednjeg kola, ako nista da ne budemo kanta za nabijanje.
Nadam se da ce u ovo koji dan biti i informacija o pocetku priprema i mogucim pojacanjima, iskreno rado bih da to budi momci iz USK-a.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Rimes87, schalke i 7 gostiju.