Pa nemogu se bas od Amara ni ocekivati cuda kad imao 6 i po minuta iskustva sakupljenih igrajuci po minutu u periodima kad vodimo po 20+ razlike. Tesko je sad bit prezadovoljan njegovom igrom nakon sto je bacen u vatru bez pravih smjernica. Iako se meni svidjalo kako je igrao do sad, pogotovo onih prvih par utakmica. Sa Valdom vjerujem da ce dobro napredovati.blazz je napisao/la:Ako već spominješ tu utakmici po minutaži se da primjetiti da je u Beogradu Ikonić najviše igrao to nisko krilo.Generalno gledajući najviše škripi na centru pa tek onda krilu i pleju.Nažalost Suljagić do sada niti u jednoj utakmici nije pokazao da se na njega može računati u jadranskoj i to najviše zbog nedostatka snage i iskustva.
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
zelio bih postavit jedno pitanje
zasto na utakmicama kk i rk bosna nema pravih navijaca
na svakoj sam utakmici i atmosfera je pozorisna tek na trenutke ljudi ustanu i navijaju citavih 5 sekundi
ajmo da se organizujemo da bosrimo nase klubove
pogotovo rk bosna jer igra najjace takmicenje u svijetu protiv najboljih
zelio mi koji vilomo bosnu da dolazimo cesce na utakmice da navijamo a ne da samo nijemo posmatramo.mislim da takav klub ko sto je bosna treba a ima svoje navijace koji ce citavu utakmicu ih bodrit .protiv ciudada reala njihovih 150 navijaca napravilo je sjajno ATMOSFERU bilo mi je krivo sto oni u sarajevu navijaju jace nego mi kao neki domacini sto bi bilo normalno.
zasto na utakmicama kk i rk bosna nema pravih navijaca
na svakoj sam utakmici i atmosfera je pozorisna tek na trenutke ljudi ustanu i navijaju citavih 5 sekundi
ajmo da se organizujemo da bosrimo nase klubove
pogotovo rk bosna jer igra najjace takmicenje u svijetu protiv najboljih
zelio mi koji vilomo bosnu da dolazimo cesce na utakmice da navijamo a ne da samo nijemo posmatramo.mislim da takav klub ko sto je bosna treba a ima svoje navijace koji ce citavu utakmicu ih bodrit .protiv ciudada reala njihovih 150 navijaca napravilo je sjajno ATMOSFERU bilo mi je krivo sto oni u sarajevu navijaju jace nego mi kao neki domacini sto bi bilo normalno.
jedna si jedina....nasa bosna
ako hajric nebude spreman za olimpiju tesko da imamo sanse
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Zna li se sta je povrijedio i koliko je ozbiljno?nerminh74 je napisao/la:ako hajric nebude spreman za olimpiju tesko da imamo sanse
u avazu pise da mozda nece biti spreman za olimpijubosanac je napisao/la:Zna li se sta je povrijedio i koliko je ozbiljno?nerminh74 je napisao/la:ako hajric nebude spreman za olimpiju tesko da imamo sanse

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Olimpija je apsolutni favorit u Sarajevu! Njihova je klupa bolja od nase prve petorke!
Nama fali dobar centar,nisko krilo i dobar pley... uostalom to i ptice na grani znaju!
Nama fali dobar centar,nisko krilo i dobar pley... uostalom to i ptice na grani znaju!
zato sto su horde zla navijaci sarajeva ne bosne a manijake ne zanima
Evo danas sam citao djelic intervijua u Oslobodjenju sa Vukoicicem gdje je covijek po mom slobodnom misljenju rekao da KK Bosna ovakvom politikom oko igraca ne moze ocekivati vrhunske igrace.
Covijek kaze da je svijestan da mladima treba davati sansu, ali da ce traziti odredjena pojacanja u narednom periodu, jer oni iz uprave moraju biti svijesni da jedan 18-godisnjak ne moze donijeti prevagu protiv jednog Euroligasa.
P.S. Nije ovako rekao bukvalno, izrazio je covijek to malo na politicki nacin, ali ja sam ovdje prenio bukvalno sta covijek misli.
Covijek kaze da je svijestan da mladima treba davati sansu, ali da ce traziti odredjena pojacanja u narednom periodu, jer oni iz uprave moraju biti svijesni da jedan 18-godisnjak ne moze donijeti prevagu protiv jednog Euroligasa.
P.S. Nije ovako rekao bukvalno, izrazio je covijek to malo na politicki nacin, ali ja sam ovdje prenio bukvalno sta covijek misli.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Osim uvida u trenutne potencijale prve ekipe, Vukoičić namjerava obići i omladinski pogon.
„Razgovorao sam sa saradnicima o mladim igračima i znam šta da očekujem. Teško da mladi igrač, koliko on god bio talentovan, može donijeti prevagu u utakmicama sa euroligašima. Ipak, mlade treba motivisati i nagraditi, a s obzirom da je sezona duga, siguran sam da će se prije ili kasnije pronaći upražnjeno mjesto za sprovođenje ovog plana“, istakao je Vukoičić.
Citat iz Oslobodjenja!
Po meni uz 2 kvalitetna pojacanja Bosna moze svakoga pobjediti u NLB ligi! sto prije pojacanja dodju,doce i bolji rezultati,logicno..
„Razgovorao sam sa saradnicima o mladim igračima i znam šta da očekujem. Teško da mladi igrač, koliko on god bio talentovan, može donijeti prevagu u utakmicama sa euroligašima. Ipak, mlade treba motivisati i nagraditi, a s obzirom da je sezona duga, siguran sam da će se prije ili kasnije pronaći upražnjeno mjesto za sprovođenje ovog plana“, istakao je Vukoičić.
Citat iz Oslobodjenja!
Po meni uz 2 kvalitetna pojacanja Bosna moze svakoga pobjediti u NLB ligi! sto prije pojacanja dodju,doce i bolji rezultati,logicno..
Zna li iko zasto nema prijenosa na hayatu u subotu? cak nece biti ni snimak utakmice! Sad ne kontam kakav su to sporazum sklopili ntv hayat i K.K.Bosna!.. mozda radi posjete da bude veca,ko ce ti znati..jer ako je razlog cd sa Senadom,utakmica je mogla biti pomjerena i u nedjelju...
Ma kakav senad pa nije valjda on vazniji ok KK Bosna..bosnas_ je napisao/la:Zna li iko zasto nema prijenosa na hayatu u subotu? cak nece biti ni snimak utakmice! Sad ne kontam kakav su to sporazum sklopili ntv hayat i K.K.Bosna!.. mozda radi posjete da bude veca,ko ce ti znati..jer ako je razlog cd sa Senadom,utakmica je mogla biti pomjerena i u nedjelju...
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Ja kako znam Hayat je ponudio Bosni termin petkom od 20 h, ali i ja sad nekontam sto se utakmica ne igra u petak vec u subotu, mozda je NLB liga odredila da se utakmice mogu igrati samo subotom i nedeljom.
Hvala na odgovoru ja to nisam ni uzimao u obzir.ne, nego Olimpija igra Euroligu danas protiv Fenera i ne može igrati u Sarajevu sutra.
jesu horde zla navijaci sarajevo i manijaci zelje,al to nema veze sa bosnom mislim da bi svi trebali navijat za bosnubenajon je napisao/la:zato sto su horde zla navijaci sarajeva ne bosne a manijake ne zanima
jeb... ako si ti manijak a hz ne znaci da smo neprijatelji(nismo u skotskoj).mozemo svi navijat za bosnu.mislim da bosna zaskuzuje bolje navijace neg sad.bosna je dio ovog grada svih njegovih gradjana i hz i manijaka .TREBA BOSNA DA IMA SVOJE NAVIJACE POSEBNO SAMO NAVIJACI BOSNE.BEZ HZ I MANIJAKA DA POSEBNO NAVIJAJU NEGO NESTO JEDINSTVENO
JER SIGURNO IMAJU BOLJE REZULTATE OD SARAJEVA I ZELJE
U Sarajevu svi navijaju za Bosnu,i navijaci Sarajeva i Zeljeznicara! Primitivno je misljenje da samo navijaci Sarajeva navijaju za Bosnu! Svi koji vole kosarku u ovom gradu navijaju za Bosnu,u to nema sumnje!
stvar je u rezultatima,kada imamo dobru ekipu i kada jurimo trofeje dvorana je puna,kada gubimo sa po 44 razlike dvorana je prazna,sto je slucaj i i svakom dijelu Evrope!sto je normalno!
stvar je u rezultatima,kada imamo dobru ekipu i kada jurimo trofeje dvorana je puna,kada gubimo sa po 44 razlike dvorana je prazna,sto je slucaj i i svakom dijelu Evrope!sto je normalno!
Samo da kazem bice tesko u subotu dana Olimpija porazena tek nakon produzetaka od Ulkera 89-87. Nadam se da ce biti oko 4000 gledaoca i da Vukoicic sa igracima moze napraviti podvig i da dobijemo Olimpiju.
nepricam o toj vrsti navijanja
logicno da idu navijaju ko i svi ostali al nema pravog navijanja ko u vrijeme djineta
logicno da idu navijaju ko i svi ostali al nema pravog navijanja ko u vrijeme djineta
To je apsolutno tacno, ja navijam za zelju, al kad god imam priliku idem na utakmice bosne, isto kao i mnogi moji jarani koji isto za zelju navijaju..bosnas_ je napisao/la:U Sarajevu svi navijaju za Bosnu,i navijaci Sarajeva i Zeljeznicara! Primitivno je misljenje da samo navijaci Sarajeva navijaju za Bosnu! Svi koji vole kosarku u ovom gradu navijaju za Bosnu,u to nema sumnje!
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
To je apsolutno tacno, ja navijam za zelju, al kad god imam priliku idem na utakmice bosne, isto kao i mnogi moji jarani koji isto za zelju navijaju..[/quoBOSNA IMA MLADU AL DOBRU EKIPU I TO TREBA PODRZATI .I BOSNA NIKAD NIJE I ZGUBILA 44 RAZLIKE KAD SMO MI NAVIJACI BILI TU UZ NJIHLovac je napisao/la:bosnas_ je napisao/la:U Sarajevu svi navijaju za Bosnu,i navijaci Sarajeva i Zeljeznicara! Primitivno je misljenje da samo navijaci Sarajeva navijaju za Bosnu! Svi koji vole kosarku u ovom gradu navijaju za Bosnu,u to nema sumnje!
BUDI BOSNA
PA AJDE DA DODJEMO I DA NAVIJAMO AL DA SE ORGANIZUJEMO PRAVOamerosm je napisao/la:Samo da kazem bice tesko u subotu dana Olimpija porazena tek nakon produzetaka od Ulkera 89-87. Nadam se da ce biti oko 4000 gledaoca i da Vukoicic sa igracima moze napraviti podvig i da dobijemo Olimpiju.
MISLIM NA OVOM FORUMU IMA NAVIJACA BOSNE AL NIKO NISTA NE CINI KONKRETNO
JA NE ZNAM KAKO DA TO URADIMO AL NESTO SE MORA UCINITI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.