Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Haris Bukva?sajo10 je napisao/la:Pa zar nije izjavio nekad davno onaj napadac iz Sturma kako bi volio preci u Hajduk da bude sto blize reprezentaciji i na raspologanju Susicu hahahaha. Cak je i preso mescini u Bile ali nista od poziva
pa nije problem samo sto Kramaric sada treba da ide iz HNL-a vani,a ovaj naš se vratio kao slobodan igrac ondje gdje je i poceo_forzamilan_ je napisao/la:Šta je problem, Kramarić igra za Hrvatsku i jedan od najboljih je igrača tamo.
Ja ne omalovazavam HNL niti Rijeku ali Ermin ZEc je bio potencijalni 3ci napadac BiH otisao je iz Sibenika u Tursku 4g vec tamo igrao i onda kada treba napraviti korak naprijed jos kao slobodan igrac se vrati ponovo u HNL zato sam i napisao tipicni naš Bošnjo kupi stan,auto i misija završena..Imali smo takvih još naprimjer IbričićFiume je napisao/la:Neznam čemu to omalovažavanje HNL-a. Mi smo trenutno daleko ispred vas, a i svih ostalih ex-yu liga.
Dobra stvar je napravljena smanjenjem lige na 10 klubova, imamo Rijeku, Dinamo, Hajduk, Split, Lokomotivu i Istru..
Zec je odličan igrač (ako je isti onaj iz Šibenika, u Turskoj ga nisam gledao) i definitivno je pogodio sa Rijekom i u to ćete se sami moći uvjeriti...
Pozdrav iz Rijeke!
Prijatelju Hajduk je prošle sezone imao veći budget od Rijeke. Nije sve u količini novca, treba svaku kunu znat iskoristit na pravi način kao u slučaju Rijeke. Rijeka se ne razbacuje parama, ne nudi brda i doline kao dva kluba bratska pa padnu u dugove i država ih izvlači iz govana.Neutral je napisao/la:HNL je mnogo bolja liga nego što je to Premijer liga. I dalje bi tu bio samo Dinamo da bogati Talijan nije ušao u Rijeku, to je činjenica.
Zec je isto onaj igrač kao u Šibeniku, čak i bolji. Problem u Turskoj kod njega je bila neprirodna pozicija, zato i manji broj golova.
Ermin Zec dobio poziv u reprezentaciju: Možemo se plasirati na EURO
Nije u početnih 11, ne znam da li je ušao.HankMoody je napisao/la:Igra li večeras za Gabalu?
Joj u Azerbejdžanu ne može biti standardan.FaraonTM je napisao/la:Nije u početnih 11, ne znam da li je ušao.HankMoody je napisao/la:Igra li večeras za Gabalu?
Igra u ELFaraonTM je napisao/la:Bio je standardan do sada, pogotovo u EL. Možda ga odmara malo, ne znam stvarno.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, KrajinaKing i 48 gostiju.