BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

mandraX
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la mandraX » 13 okt 2011, 13:57

Miralem Pjanić: "DOBILI SMO NAJTEŽE, ALI NIJE NAS STRAH!"

Begović: Ako mogu Danci, MOŽEMO I MI

:!: :!: :!:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 okt 2011, 13:58

Kakav defetizam, nevjerovatno.
Nadam se da igrači ne razmišljaju isto.
Hrvati su hebali Engleze usred Londona, Slovenci Ruse, Bugari Francuze i to generaciju koja je bila ako ne jača onda bare-bare s Zidanovom itd.itd...
Šta plačete ko ****, otkud ovakav defetizam i očajavanje, naši preci nisu bili ****. Koji je vama ****?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 okt 2011, 13:58

Ljepoje je napisao/la:" Sve se vraća, sve se plaća! "
8-)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 13 okt 2011, 13:58

*ebat cemo im mater sminkersku, samo hrabro momci !
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 13 okt 2011, 13:58

Ako nam sad bog ne pomogne , ovo nam je 5. sansa da se plasiramo !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 13 okt 2011, 13:59

Kako ce prvenstvo biti dosadno bez Ronalda i Nanija :cry: :mrgreen:
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

CSIBilinoPolje
Kontakt:

Post Postao/la CSIBilinoPolje » 13 okt 2011, 13:59

Takva nam je sreća imali smo 25% šanse da izvučemo Portugal s tim nema veze ni Platini niti Bog.Nebi ni oni 2 puta izareda završili u baražu da su nepobjedivi.Ako ćemo se ovako lahko predavati bolje i neići na EP.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 okt 2011, 13:59

VanBasten je napisao/la:Kakav defetizam, nevjerovatno.
Nadam se da igrači ne razmišljaju isto.
Hrvati su hebali Engleze usred Londona, Slovenci Ruse, Bugari Francuze i to generaciju koja je bila ako ne jača onda bare-bare s Zidanovom itd.itd...
Šta plačete ko ****, otkud ovakav defetizam i očajavanje, naši preci nisu bili ****. Koji je vama ****?
:arrow:
Hayley <3

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 13 okt 2011, 14:00

Svaka reprezentacija se mora borit za svoj ugled u Uefi, Fifi, lobirat. To što je naš savez bio nesposoban je razlog da nas ne hebu nimalo. Pa ne može preko noći. Eno Ircima je čini mi se ovo peti ili šesti baraž, a samo su jednom prošli.

I sve fol naštimano. Pa da se šteli Portugalu, dali bi im Estoniju, il' crnu Goru, a ne nas. Mi smo opet najbolji u ovom drugom pot-u bili, s turcima. To je jednostavno politika, diplomatija, kako se već zove. Toga svugdje ima, pa i u fudbalu. Zato u drugim savezima ljudi rade zato što vole zemlju i hoće da pomognu na sve načine, a nas kad na marakani hoće da masakriraju, munib (pijan naravno) ide u bg i izvinjava se (valjda što smo preživili).
nije sve crno bijelo. al opet kažem, ako smo Bosanci (a ovdje na forumu sve nekakve cmizdrave ckepi), valjda treba da taj inat proradi, a ne da se ser.emo u gace od sile portugala koju danska razbi.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 13 okt 2011, 14:00

mandraX je napisao/la:Miralem Pjanić: "DOBILI SMO NAJTEŽE, ALI NIJE NAS STRAH!"

Begović: Ako mogu Danci, MOŽEMO I MI

:!: :!: :!:
ta ce Miralem pizdek :mrgreen:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 okt 2011, 14:00

Opet masa nebuloza :lol: :lol:

Na EP nas jedino može odvesti Pape i igrači na terenu. Kakvi navijači , teren ..i to . Nismo imali baš sreće izvukošmo najačeg protivnika i to ovako izkartonirani i pogođeni povredama.

Al ne treba žaliti nije EP završnica nikakav mumin sada , mi praktično već igramo utakmice koje su žešće od onih na zavrršnici. Ja zadovoljan poslije Francuske a mislim da će Pape opet izvući jedan maksimum, da je dobio i on malo nekog trenerskog samopouzdanja sa ovom ekipom.

Raduje me činjenica da je Hasaić (mislim) više odpisan sa ovom zadnjom tekmom i da bi u ovim tekmama mogao biti Begović taj koji će nas izvući. Raduje me isto to što će Pape protiv Portugala morati izvesti apsolutno najbržu postavu sa možda nekim i ne provjerenim igračima. Interesuje me kako će to da izgleda.

Lično bi našao najbržeg igrača sa BH pasošem (bez obzira kako i gdje igra) i stavio flastera na Nania u obadvije utakmice.

Imam neki osjećaj da će u baražu Begović da objasni neke stvari !
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 13 okt 2011, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 13 okt 2011, 14:01

Iskusniji smo nego prosli put, jaci smo nego prosli put.
I u proslom barazu nismo imali Papca i Mujdzu, pa su nas jedva uzeli.
Ako nam se opet ukaaze onakva sansa u Portugalu, ovaj put cemo to iskoristiti,
Sve se vraca, sve se placa, plakat ce i **** i Platini i cijela UEFA:
**** cemo im majke. ;)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 okt 2011, 14:01

[youtube][/youtube]
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 okt 2011, 14:01

dinoze je napisao/la:Neko kaze nismo mi vise ekipa kao prije dvije godine. Tacno , ali malo sam pogledao Portugal i oni su napredovali.
Svi igraju u najjacim klubovima u Evropi i svi su standardni.

Mournjo je reaktivirao Carvahla i on i Pepe su standadrni u Realu, Bosigwa se vratio u Celsiju, Coentrao u Realu isto ima soldnu minutazu, to im je odbrana i biti ce veoma tesko samo dzeki proci.

Sredina terena ti im stoji nas krvnik Meireles, u Chesiju standarad, Ouarsema...

O napadu ne treba gubiti previse rijeci.

Mi onu utakmicu iz Pariza nemozemo ponoviti jer nemamo te igrace, koji su tamo igrali.

Sudija ce gledati da nas osakati u Ze da bi u Portugali isli sa jos manje standardnih.

Tako je kako je ne treba biti tuzan, jer vec unaprijed znamo da cemo izgubiti.

Cini mi se da Pepe, Carvalho, Bosingwa... i ne igraju bas za Portugal (nisu standardni igraci)... :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 okt 2011, 14:02

pa govorili su Francuzi da će nas razvaliti, pa šta se desi, jedva gol dali, tj. dao ga sudija uz pomoć UEFA i Platinija, pa zašto ne vjerovati u uspjeh, jer kada je najteže, mi smo najbolji, nek nam to bude uvijek bude zvijezda vodilja,

ŽIVJELA REPUBILKA BiH

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 13 okt 2011, 14:02

scudetto je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/god ... vare/66102
evo ih odma su nasli alibi zato sto ce ispasti.
Sta je izgovor ako Portugal ispadne cinjenica da nam je travnjak ko da je djubrivo po njemu pobacano? Dajte ljudi, malo objektivnosti. Kakve sudije, kakvi bakraci, i prethodni put Portugal nas je bez Ronalda izbacio bez ikakvih problema, sada je ova repka jos jaca od one. Imaju jednu od najboljih obrana u Europi, i od svih reprezentacija vjerovatno najjaci stoperski par, jednog od najboljih lijevih bekova na svijetu i najboljeg igraca na svijetu. Mi problema sa kartonima, kao sto znate kartonirana nam je maltene cijela obrana, tako da su nam sanse svedene na minimum. Nade normalno ima, ali dajte shvatite, igramo protiv jedne od najjacih reprezentacija na svijetu, koja svjetske prvake bez vecih poteskoca satare 4-0, koju predvodi najbolji igrac svijeta. Samo istina, mislim da nam dajem prevelike sanse ako kazem da imamo i 5% sanse proc' dalje. Realno.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 13 okt 2011, 14:02

NEZALAGANJE je napisao/la:Pozdrav naciji teorija zavjere!!!Jedan retard napise da je sve nastimano i onda se hiljadu njih javi koji pisu isto!!!!Sta,znali su po opipu kuglice,sto neko vec napisa,ko je ko??????? :o :o Ljudi jesu kvalitetniji,za ove sto spominju Carvalha,on vise ne igra,ali **** ja nedam nikom reci da je bolji od mene dok mi to ne pokaze NA TERENU!Danima pisete o nekom pobjednickom mentlitetu,a sad ste prvi klonuli!U cemu je tajna vaseg mozga,otkrijte mi je,molim vas!!Igramo,nek nas dobiju,pa tek onda mogu ici na EP....

A u cemu je tajna mozga onih koji su mislili da mi mozemo pobijediti u Francuskoj. Sa najboljim igracima sa kojima raspolazemo nismo uspjeli a sada sa 3-4 manje trebamo uspjeti.
Objektivno Portugal je jaci od Francuza, njihova krila su 5 puta brza od Francuskih, a sa Francuzima smo jedva izasli na kraj.

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 13 okt 2011, 14:02

"IDEMO SE IZBORITI ZA EVROPSKO PRVENSTVO"

Prvotimac rimskog Lazija Senad Lulić, osjetno raspoložen, smatra kako Portugal nije nepremostiva prepreka.
"Čuj izvukli Portugal?", kroz smijeh nam kaže Lulić.

"Da, da čuo sam. A šta da kažem? Možda smo imali sreću ili nesreću, zavisi kako se uzme. Možda je suđeno da smo njih izvukli kako bi im se mogli revanširati za poraz u prošlom baražu. Možda je sad vrijeme da dalje prođemo mi, a ne oni", kaže Lulić za SportSport.ba.

""Da budem iskren, bilo bi bolje da smo izvukli nekog drugog. Dobili smo najjačeg protivnika od ove četiri ekipe koje smo mogli dobiti. Međutim, mi nemamo nikakvog razloga da se plašimo Portugalaca. Mislim da ih možemo dobiti. S obzirom na to kako igramo u zadnje vrijeme, kako smo igrali protiv Francuske, imamo pravo da se nadamo najboljem. Nećemo se skrivati od Portugalaca. Neće biti lako, ali idemo da se borimo i da izborimo plasman na Evropsko prvenstvo", dodao je Lulić za SportSport.ba.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 13 okt 2011, 14:03

Ako je ovo bila TEORIJA ZAVJERE, onda se može objasniti na slijedeći način:

1. Ircima se vraća, krađa Francuza
2. Balkance istjerati sa EURA - jer je vrlo vjerovatno (realno) da Portugal, Turska i Češka idu dalje
3. Ronaldo - svjetska zvijezda igra na EURU
5. Bez Yugovića - manje problema, a više love od susjeda Čeha, fudbalskih fanatika Iraca i mnogobrojnih Turaka, a uz sve to Portugalac Ronaldo će privući masu navijača iz cijele Evrope, pa i Svijeta,

Nadam se da Platini i co. nisu razmišljali o ovim stvarima i vodili su se isključivo sportom.
Pozdrav Evropo!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 13 okt 2011, 14:03

Nije bezveze danas u BiH kišno, tmurno, nikakvo vrijeme još danas trinaesti.. :x

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.