Begović: Ako mogu Danci, MOŽEMO I MI

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ljepoje je napisao/la:" Sve se vraća, sve se plaća! "
VanBasten je napisao/la:Kakav defetizam, nevjerovatno.
Nadam se da igrači ne razmišljaju isto.
Hrvati su hebali Engleze usred Londona, Slovenci Ruse, Bugari Francuze i to generaciju koja je bila ako ne jača onda bare-bare s Zidanovom itd.itd...
Šta plačete ko ****, otkud ovakav defetizam i očajavanje, naši preci nisu bili ****. Koji je vama ****?
ta ce Miralem pizdekmandraX je napisao/la:Miralem Pjanić: "DOBILI SMO NAJTEŽE, ALI NIJE NAS STRAH!"
Begović: Ako mogu Danci, MOŽEMO I MI
![]()
![]()
dinoze je napisao/la:Neko kaze nismo mi vise ekipa kao prije dvije godine. Tacno , ali malo sam pogledao Portugal i oni su napredovali.
Svi igraju u najjacim klubovima u Evropi i svi su standardni.
Mournjo je reaktivirao Carvahla i on i Pepe su standadrni u Realu, Bosigwa se vratio u Celsiju, Coentrao u Realu isto ima soldnu minutazu, to im je odbrana i biti ce veoma tesko samo dzeki proci.
Sredina terena ti im stoji nas krvnik Meireles, u Chesiju standarad, Ouarsema...
O napadu ne treba gubiti previse rijeci.
Mi onu utakmicu iz Pariza nemozemo ponoviti jer nemamo te igrace, koji su tamo igrali.
Sudija ce gledati da nas osakati u Ze da bi u Portugali isli sa jos manje standardnih.
Tako je kako je ne treba biti tuzan, jer vec unaprijed znamo da cemo izgubiti.
Sta je izgovor ako Portugal ispadne cinjenica da nam je travnjak ko da je djubrivo po njemu pobacano? Dajte ljudi, malo objektivnosti. Kakve sudije, kakvi bakraci, i prethodni put Portugal nas je bez Ronalda izbacio bez ikakvih problema, sada je ova repka jos jaca od one. Imaju jednu od najboljih obrana u Europi, i od svih reprezentacija vjerovatno najjaci stoperski par, jednog od najboljih lijevih bekova na svijetu i najboljeg igraca na svijetu. Mi problema sa kartonima, kao sto znate kartonirana nam je maltene cijela obrana, tako da su nam sanse svedene na minimum. Nade normalno ima, ali dajte shvatite, igramo protiv jedne od najjacih reprezentacija na svijetu, koja svjetske prvake bez vecih poteskoca satare 4-0, koju predvodi najbolji igrac svijeta. Samo istina, mislim da nam dajem prevelike sanse ako kazem da imamo i 5% sanse proc' dalje. Realno.scudetto je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/god ... vare/66102
evo ih odma su nasli alibi zato sto ce ispasti.
NEZALAGANJE je napisao/la:Pozdrav naciji teorija zavjere!!!Jedan retard napise da je sve nastimano i onda se hiljadu njih javi koji pisu isto!!!!Sta,znali su po opipu kuglice,sto neko vec napisa,ko je ko???????![]()
Ljudi jesu kvalitetniji,za ove sto spominju Carvalha,on vise ne igra,ali **** ja nedam nikom reci da je bolji od mene dok mi to ne pokaze NA TERENU!Danima pisete o nekom pobjednickom mentlitetu,a sad ste prvi klonuli!U cemu je tajna vaseg mozga,otkrijte mi je,molim vas!!Igramo,nek nas dobiju,pa tek onda mogu ici na EP....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.