a ljudi cudnih, jel ovo tema muslimovica i zeca? NIJE, ovdje govorimo o semiru stilicu igracu LEha i ja ne vidim razlog da spominjem ostale.... istina, muslimovic uzas, svaka lopta mu bjezi, zec se nije cuoo, al stilic isto tako se nije vidio , losi centarsutevi skroz, par netacnih pasova ....... i nije mu ovo prva tekma u repci,,,, i igrao je potpuno slobodno , ne kao krilo , samo sto je bio vise na lijevoj strani , ali krilo nije jigrao jer je tu bio lulicMandrak je napisao/la:Pa slab ucinak i Zeca i Muslimovića - napadaca jedne nacionalne selekcije (mada to niko ne primjetijohnnyHZ je napisao/la:ako je ovo DOLICNO onda daleko mu kuca od repke bila.... ima momak znanje, fali mu samo to da igra u ligi petice (njemacka) , al veceras apsolutno nista nije pokazao, uz to, ne mozete porediti muslimovica zeca,sa stilicem koji je VEZNJAK a ova dvojica NAPADACI, dakle stilic -centarsuteva O, zadnjih pasova O ..... slab ucinak dessetke jedne reprezentacijeneko treći je napisao/la:Štilić večeras odličan.)....ništa ni jedan ni drugi nisu veceras pokazali....ali neki imaju bolesnu potrebu da u svemu jedino vide Štilića kao krivca, a ostali su svi bili na extra nivou
![]()
Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Semir Štilić
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Pa ovo je tema o Stilicu. Normalno da cemo ovdje komentarisati igru Stilica. Sto se tice Zeca i Muslimovica, srecom obojica su rezerva, ali me brine sto nemamo kvalitetnu zamjenu za Vedu i Dzeku. Sumnjam da ce vakav Muslimovic uopste naci klub. Ali, za razliku od Zeca, barem se trudi. Ipak mislim da su obojica na izlaznim vratima repke. Treba pod hitno naci novog napadaca za klupu.
ma realni, znas njih... meni ovo simpaticno...Buu je napisao/la:Kako to da ga samo pitari kritikuju ?
ko je igro lijevog beka?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nije vala ni Salihovic nesto posebno pokazao...po meni mozda njegova najlosija utakmica u reprezentacijiMegamon je napisao/la:Dzeko,Medunjanin,Zahirovic.neko treći je napisao/la:Pa kad krećeš od toga,šta je iko večeras uradio ?Megamon je napisao/la:Sta je Stilic veceras uradio?
Malo losiji bili Zec,Muslimovic,Stilic,Lulic.Realno
A za ovu trojjicu gore stoji...i Spaha standardno
Pa naravno, ko ce drugiBuu je napisao/la:Kako to da ga samo pitari kritikuju ?

Dobar je momak bio, meni je bio ok. Mogao je i bolje, no od njega se previse ocekuje. Nije lako biti vodja na terenu, a nemas ni postenih sat vremena zvanicnih sa igracima s kojima igras... Imao finih prodora, pas igra ce doci na svoje. Centrasuti nisu bili dobri, ali za to imaju drugi ljudi.. Sve u svemu, bio je ok.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
tako jeMandrak je napisao/la:Pa naravno, ko ce drugiBuu je napisao/la:Kako to da ga samo pitari kritikuju ?...a Berberović bi se hvalio ko da je Alves i Maicon u jednom, kako god odigrao

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Megamon
- Kontakt:
Ja samo trazim da mi neko kaze sta je on uradio,nista vise nista manje.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Odmah si potrcao da pljuješ samo po njemu, a ostale reprezentativce ne kometarišeš vec samo je Štila bio katastrofalanjohnnyHZ je napisao/la:tako jeMandrak je napisao/la:Pa naravno, ko ce drugiBuu je napisao/la:Kako to da ga samo pitari kritikuju ?...a Berberović bi se hvalio ko da je Alves i Maicon u jednom, kako god odigrao
mi mrzimo stilica , svi grupno! kako ste vi napaceni , malo je reci

nick je napisao/la:ma realni, znas njih... meni ovo simpaticno...Buu je napisao/la:Kako to da ga samo pitari kritikuju ?
ko je igro lijevog beka?
Salihovic, kasnije ja mislim Lulic preso
NO PYRO NO PARTY
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako je griz'o nakon ulaska, mislio sam da će biti najbolji igrač na kraju meča. No, poslije se počeo gubiti (ruku na srce, igr'o je uz lijevu aut liniju). Ipak, ništa strašno. Ne može se reći da je čovjek prokock'o svoju šansu, kada to nije istina. Sasvim sam siguran da zaslužuje igrati prije Ibričića. Dakle, zaslužuje biti u onih 18, al' realno gledajući, Štila još nije za prve postave. Potajno sam se nad'o da će on danas biti taj koji će eksplodirati i tako pokazati da je nepravedno izostavljan u prijašnjim mečevima, te da se na njega gleda kao na nekog ko ne zna ni igrati lopte. Moguće je da je velik pritisak na njemu, jer su se mediji raspisali o dolascima skauta kako bi se uvjerili u to da l' je on igrač za klubove iz liga petice. Šteta samo što ga taj zadnji pas nije sluš'o (par puta su mu presjekli), al' je primjetno zalaganje. U svakom slučaju, sasvim sam siguran da treba dobiti poziv za dvomeč sa Bjelorusijom. Dakako, Ibričić da opet ostane u Rusiji. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Megamon
- Kontakt:
Ti mora da navijas za Sarajevo kad tako pises.Monolog je napisao/la:Kako je griz'o nakon ulaska, mislio sam da će biti najbolji igrač na kraju meča. No, poslije se počeo gubiti (ruku na srce, igr'o je uz lijevu aut liniju). Ipak, ništa strašno. Ne može se reći da je čovjek prokock'o svoju šansu, kada to nije istina. Sasvim sam siguran da zaslužuje igrati prije Ibričića. Dakle, zaslužuje biti u onih 18, al' realno gledajući, Štila još nije za prve postave. Potajno sam se nad'o da će on danas biti taj koji će eksplodirati i tako pokazati da je nepravedno izostavljan u prijašnjim mečevima, te da se na njega gleda kao na nekog ko ne zna ni igrati lopte. Moguće je da je velik pritisak na njemu, jer su se mediji raspisali o dolascima skauta kako bi se uvjerili u to da l' je on igrač za klubove iz liga petice. Šteta samo što ga taj zadnji pas nije sluš'o (par puta su mu presjekli), al' je primjetno zalaganje. U svakom slučaju, sasvim sam siguran da treba dobiti poziv za dvomeč sa Bjelorusijom. Dakako, Ibričić da opet ostane u Rusiji.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
to je toMonolog je napisao/la:Kako je griz'o nakon ulaska, mislio sam da će biti najbolji igrač na kraju meča. No, poslije se počeo gubiti (ruku na srce, igr'o je uz lijevu aut liniju). Ipak, ništa strašno. Ne može se reći da je čovjek prokock'o svoju šansu, kada to nije istina. Sasvim sam siguran da zaslužuje igrati prije Ibričića. Dakle, zaslužuje biti u onih 18, al' realno gledajući, Štila još nije za prve postave. Potajno sam se nad'o da će on danas biti taj koji će eksplodirati i tako pokazati da je nepravedno izostavljan u prijašnjim mečevima, te da se na njega gleda kao na nekog ko ne zna ni igrati lopte. Moguće je da je velik pritisak na njemu, jer su se mediji raspisali o dolascima skauta kako bi se uvjerili u to da l' je on igrač za klubove iz liga petice. Šteta samo što ga taj zadnji pas nije sluš'o (par puta su mu presjekli), al' je primjetno zalaganje. U svakom slučaju, sasvim sam siguran da treba dobiti poziv za dvomeč sa Bjelorusijom. Dakako, Ibričić da opet ostane u Rusiji.

stavit ce neko snimak na yt pa fino pregledajMegamon je napisao/la:Ja samo trazim da mi neko kaze sta je on uradio,nista vise nista manje.
NO PYRO NO PARTY
Buu je napisao/la:nick je napisao/la:ma realni, znas njih... meni ovo simpaticno...Buu je napisao/la:Kako to da ga samo pitari kritikuju ?
ko je igro lijevog beka?
Salihovic, kasnije ja mislim Lulic preso
lulic je igro krilo sad ti je ova kolega HZ reko

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nick je napisao/la:ma realni, znas njih... meni ovo simpaticno...Buu je napisao/la:]Kako to da ga samo pitari kritikuju ?
ko je igro lijevog beka?
Salihovic, kasnije ja mislim Lulic preso[/quote]
lulic je igro krilo sad ti je ova kolega HZ reko

Ma cim vidim da im se u komentaru nalazi prezime Stilic ja to preskacem, nevolim realne komentare

Ne znam onda ko je igrao

Zadnja izmjena: Buu, dana/u 10 avg 2011, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
Realno gledajući ja mislim da je večeras Torlak prvo ime susreta!!!!Megamon je napisao/la:Sta je Stilic veceras uradio?

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- KB-TM87
- Kontakt:
Odlična partija, vidi se Željina škola. 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Megamon
- Kontakt:
Ipak pitar ima glavnu rijec,ne gine mu klupa.Schwarz je napisao/la:Realno gledajući ja mislim da je večeras Torlak prvo ime susreta!!!!Megamon je napisao/la:Sta je Stilic veceras uradio?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()