Da onda ne dolazimo nikako? Možda je bolje da odmah predamo utakmicuplavobijeli je napisao/la:RADNIČKOG ĆEMO PODERAT U SUBOTU DA ĆE IM SE SMRKNUT PTRD OČIMA I DA ĆE SE SPUSTITI NA ZEMLJU I DA ĆE REĆI FALA TI BOŽE MI OVE GODINE OSTAJEMO U LIGI.

Da onda ne dolazimo nikako? Možda je bolje da odmah predamo utakmicuplavobijeli je napisao/la:RADNIČKOG ĆEMO PODERAT U SUBOTU DA ĆE IM SE SMRKNUT PTRD OČIMA I DA ĆE SE SPUSTITI NA ZEMLJU I DA ĆE REĆI FALA TI BOŽE MI OVE GODINE OSTAJEMO U LIGI.
JA MU I GOVORIM U PREDHODNOM, ALI ZOOM NEĆE SLUŠA!!plavobijeli je napisao/la:EVO VIDIO SI U PREDHODNOM KOLU AKO SU NA SLOBODI,ILI ONOG SVIRCA IZ ZENICE AKO NIJE U ZATVORU.
Casp3r je napisao/la:JA MU I GOVORIM U PREDHODNOM, ALI ZOOM NEĆE SLUŠA!!plavobijeli je napisao/la:EVO VIDIO SI U PREDHODNOM KOLU AKO SU NA SLOBODI,ILI ONOG SVIRCA IZ ZENICE AKO NIJE U ZATVORU.
Još ako su pale neke akcije...MakeTZ je napisao/la:Kolko je meni ovo smijesno vi niste ni svjesni
Idemo Manchesteru uuuuu......Zoom088 je napisao/la:Da onda ne dolazimo nikako? Možda je bolje da odmah predamo utakmicuplavobijeli je napisao/la:RADNIČKOG ĆEMO PODERAT U SUBOTU DA ĆE IM SE SMRKNUT PTRD OČIMA I DA ĆE SE SPUSTITI NA ZEMLJU I DA ĆE REĆI FALA TI BOŽE MI OVE GODINE OSTAJEMO U LIGI.
Predajemo se, previše ste jaki za nas....badblueboylivno je napisao/la:Kako ću uživati, skupa s dosta forumaša navijača drugih klubova, kad te taj Manchester istriska u subotu![]()
![]()
Dolazimo.xvid je napisao/la:Možemo li očekivati Siouxe u Livnu, mislim s obzirom na udaljenost (oko 230 km u jednom smjeru)?
Dolaze siouxi... nego kakvo vrijeme prognoziraju za vikend u Livnuxvid je napisao/la:@1989, ne ulazim u vaše privatne stvari nego onako me zanimalo, budući da su naši igrači nahvalili Siouxe, hoće li dolaziti. To je to.
Prognoziraju slabiju kišu i temperaturu oko 12 stupnjeva.benzz je napisao/la:Dolaze siouxi... nego kakvo vrijeme prognoziraju za vikend u Livnu
Danas je teren bio dosta dobar,ne treniraju momci na njemu nikako,trenira se na pomocnom igralistu,cak su i radi subotnje utakmice,radi obilne kiše odgodili i dvije utakmice mladjih uzrasta koje su se trebale igrati u utorak,ergo nije se na njemu igralo 10-ak dana.Dakle,pazi se na njega.Zgona imaju odlicnu drenazu i dovoljno je da jedan dan ne pada kiša i uvjeti za igru postanu odlicni.Koliko sam upratio prognozu,mislim da u subotu ne bi trebalo biti kise,sto znaci da bi teren trebao biti u odlicnom stanjuZoom088 je napisao/la:Da se hoce proljepsat' vrijeme pa da idemo i na kupanje prije i poslije tekme.
Kako teren na stadionu podnosi te obilne padavine? U kakvom je stanju? Znam da imate najbolji teren u ligi i mislio sam da cemo gledati finu i leprsavu igru s obje strane, ali ako je ovakva situacija s Livanjskim poljem onda...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.