Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanic
ono je bio faul bogte j
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta 5:5. Pu hebem ti pamet ludu. Kad odo ono golovi padose. Jao, sta cu sad. Valja ganjat you tube.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Principatus
- Kontakt:
Kakva utakmica, kakav goal i kakva asistencija Pjanica, luuuddilo. Kako sam se derao ovdje. Nisam dugo, dugo vidio ovakvu utakmicu. 5:5. Za sve koji nisu gledali: Propustili ste nesto. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
fakat jest! kakav prejaka asistencija pa i dodavanje prije toga! u tome i jeste problem covjek igra ofanzivno i tepko da može mijenati muratovica na toj poziciji ali maaaaaaaaaaaajstooooooooor je to!LeBronJamesKing je napisao/la:džakailibu je napisao/la:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
doktor pjanic najbolji je na svijetu.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Aj lude utakmice :O 5:5
Pjanič mađioničar, kako taj momak dodaje pa to je nešta što se nemože opisat. Svaka čast
Pjanič mađioničar, kako taj momak dodaje pa to je nešta što se nemože opisat. Svaka čast
****Principatus je napisao/la:Kakva utakmica, kakav goal i kakva asistencija Pjanica, luuuddilo. Kako sam se derao ovdje. Nisam dugo, dugo vidio ovakvu utakmicu. 5:5. Za sve koji nisu gledali: Propustili ste nesto.

Yebote gledo sam samo zadnjih 10 minuta a opet sam vidio vise golova nego u dvije citave sto sam gledo danas (United-Chelsea i Inter-Roma)
Mora Ciro nac mjesta i za Pjanica i Misketa a da nas ne razbiju u veznom. Moze se Pjana vracat i u odbranu, to je pokazo u prvoj tekmi protiv Liverpoola.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- fahrenheit
- Kontakt:
stvarno odavno nije bilo ovakve utakmice, a zavrsnica bolja od one Manchestar-Bayern 99 god.Principatus je napisao/la:Kakva utakmica, kakav goal i kakva asistencija Pjanica, luuuddilo. Kako sam se derao ovdje. Nisam dugo, dugo vidio ovakvu utakmicu. 5:5. Za sve koji nisu gledali: Propustili ste nesto.

"Like a krme in Teheran."
Gringo daj tu asistenciju carobnu da vidimo 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Odoh sad plakatiPrincipatus je napisao/la:Kakva utakmica, kakav goal i kakva asistencija Pjanica, luuuddilo. Kako sam se derao ovdje. Nisam dugo, dugo vidio ovakvu utakmicu. 5:5. Za sve koji nisu gledali: Propustili ste nesto.

Po svemu sudeci, historijska utakmica...nek' je i Pjanka tu ucestovao

Vom Jäger zum Gejagten
Pa sve tri Francuska kluba imaju sansu da idu dalje u LS.geronimo je napisao/la:Odoh sad plakatiPrincipatus je napisao/la:Kakva utakmica, kakav goal i kakva asistencija Pjanica, luuuddilo. Kako sam se derao ovdje. Nisam dugo, dugo vidio ovakvu utakmicu. 5:5. Za sve koji nisu gledali: Propustili ste nesto.Nisam mogao vjerovati da se u Francuskoj ovako cesto mreze tresu
![]()
Po svemu sudeci, historijska utakmica...nek' je i Pjanka tu ucestovao
Dok je to za Njemacke klubove vec odavno naucna fantastika.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- TheManiacs
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koliko je Pjana imao asistencija????
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
u 11-12 godina kolikio pratim lige petice ovo je daleko najbolja tekma 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- Principatus
- Kontakt:
Geronimo mozes stvarno da places, tek sad mi se malo spusta tlak.
Pjanic mora igrati, kako god da Ciro to namjesti, ali u ovakvoj formi. On i Misimovic iza Dzeke i Ibisevica, da sam Portugalac upiskio bih se. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
Tarik14 je online, moze li on pomoci?

Ovo se viđa mozda jednom u sezoni.. Tekma je bila mrak!

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
fenomenalna tekma...pjanic asistencija za 5. gol lyona...kaže komentator: grejt tać end bjutifl vižn of pjanić 

Semper Fidelis
Upiso bi se i Hasagic jadnikPrincipatus je napisao/la:Geronimo mozes stvarno da places, tek sad mi se malo spusta tlak.Pjanic mora igrati, kako god da Ciro to namjesti, ali u ovakvoj formi. On i Misimovic iza Dzeke i Ibisevica, da sam Portugalac upiskio bih se.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
allllllooooooooooooooooooooooooooooooo bre ima ko linka na you tube da vidim golove.........
OMG tekme.......
OMG tekme.......
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ