I taj Miami je ekipa u stvaranju, takodje. Sta ce biti kad umesto 7 igraca, budu imali 10 koji igraju basket?SaltCityAttack je napisao/la:vec si me citiro, ali sam malo izmjenio taj post i dodao neke stvari... prvo imao je samo 8 ast, a jesi li samo vidjeo koliko je tancih lopti dao, koje smo mi profulali?..kolko mu se lopti unisti to se nikad nece nigdje ni spomenuti.. ma bez obzira na to nema se tu sta vise pricati izgubili smo i to je to, ali pricaj o sudijama slobodno, jer ipak oni su ti koji su najvise uticali na nase poraze, bas kao i Dallas protiv OKC...umjesto da si nam lijepo cestitao na prolazu u finale istoka i da smo bili prvi na istoku,i sto nam niko nije davao sansu da budemo tu, vi dodjete nesto da kazete protiv njih hmmm...Miami nas nadigrao nije , ako nist ami smo njih jendu tekmu i to razvalili, dok su oni se patili u 4 utakmice... pa ebote sinoc smo ih 5 minuta prije kraja imali su 63p, pa zar to nije dovoljno reci, da tri tako ofanzivna igraca u toku jedne utakmice drzis na 63p....polako ebiga ima vremena za nas, jer mi smo ekipa u stvaranju, tako da poraz protiv objektivno bolje ekipe Miamia i ne pogadjaju nas mnogo, izuzev da boli istina, da smo ipak imali velike sanse da sve ovo bude u nasu korist
Ja nemam nista protiv Rose-a. Imam protiv Rosetardsa koji su s.ali mesecima protiv 1 LeBrona, a taj isti LeBron se pokenyao po Chicagu kao retko ko dosada (barem kada su Bullsi imali jaku ekipu, i barem otkada ja pratim NBA).
Bullsi jesu prebacili ocekivanja, ali ne znam da li ce to tek tako ici sa SGom i Howardom kako ti pricas, te da li ce se NBA uopste igrati sledece sezone.