Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Samo da mi pobjedimo ove 2 jer ako odemo kao 3 ci nemamo sanse idemo na spaniju ili swe...
-
- Kontakt:
Grupa A jeste grupa smrti jer nema slabih selekcija, izuzev Angole, ali cak i ta Angola je jaca od Konga ili Cilea npr.
Od Francuza sam vise ocekivao, (imaju fantasticno lijevo krilo iz Kreteja - Deska, koji je poslije ovog kola na prvom mjestu liste strijelaca) mada imaju jos vremena i utakmica da pokazu sta znaju. Protiv Srbije su podlegli atmosferi, Danci od kojih su takodje izgubili su zaista mocni a Ruse su danas glatko dobili. Vidjecemo sta ce i oni i Rusi napraviti protiv Tunisa koji me prijatno iznenadio. Tunis ima odlicne bekove i pivota, golman veoma dobar, fino igraju, usudjujem se reci i bolje od Srbije i RUsije, sa Dancima su igrali egal do 45. minute i sasvim je sigurno da ce biti neizvjesno u grupi A do samoga kraja. Mada mislim da ce pored Danske i Srbije, Tunis i Francuska u drugi krug, ali vidjecemo, svasta moze da se desi.
Danci ubjedljivo najbolji u A grupi, igraju odlicno, lako stvaraju prilike, imaju Kristensena na lijevom krilu koji je odlican, a koji danas protiv Angole nije ni igrao. Sto se tice Srbije, kljuc njihovih pobjeda su publika i atmosfera u Boriku, a zatim dobra odbrana!
Srbija UZASNO sporo igra, nijedan napad ne pocinje od krila, bekovi spori, ne mogu da stvore bukvalno nijedan visak za krilo na utakmici, nemaju nijednog igraca koji moze uvijek da zabije gol sa bekovske pozicije. Djekic srednji bek je brz i fino igra ali lijevi i desni bekovi su dosta spori. Isticu se pivot Pesic, koji igra u Vespremu i koji je stvarno dobar, u 3 utakmice samo 2 suta je promasio, gradi se dobro, hvata lopte jednom rukom, nijedna mu nije ispala, stvarno dobar, desno krilo, Bogdan Radivojevic, koji je potpisao za Flensburg i koji igra za A reprezentaciju Srbije. On je ljubimac publike i kada on dadne gol bas "zapali" dvoranu, Vanja Ilic iz Partizana, lijevo krilo, u odbrani 5-1 nekoliko lopti je ukrao, i u napadu je sasvim solidan ali sutevi sa krila u Srbiji usljed lose organizacije igre su iz teskih pozicija, ali treba ih svakako pohvaliti. U odbrani Marsenic iz Partizana dominira i on je najbolji bloker prvenstva trenutno.Ocekivano ili ne, ali u grupi A ove utakmice sto sam gledao zaista su se krila najbolje pokazala. Kod Francuza Deska, kod Danaca Kristensen, kod Srbije Radivojevic.
Daleko od toga da je Srbija losa, nedostatke nadoknadjuju borbenoscu i uz pomoc publike ali mislim da im je cetvrtfinale maksimum. Danska prema prikazanom svakako jedan od favorita za medalju.
Ostale grupe nisam gledao ali ocekivano u najuzi krug ulaze Hrvatska, Njemacka, Spanija, Svedska i Slovenija, a u njihovim medjusobnim mecevima saznacemo jos pravi odnos snaga.
BiH nisam gledao nijedan mec, ali dosta poznajem te igrace, Peric i Malinovic svakako najbolji. Malinovic da je potpuno zdrav mogao je igrati u svakoj od ovih selekcija u prvoj postavi, a Perica samo visina nedostaje, ali u svemu ostalom je odlican. Neko ocigledno "gura" Milasa, i u Borcu, i u A selekciji i evo na ovom turniru. On je ok u odbrani ali u napadu je ogranicen, spor je, nema fintu, ne moze ni asistirati, samo zna skociti i sutnuti i to je sve. Tako ga ja bar vidim. Mislim da bi Jankovic trebao vise igrati jer je dobar igrac.
Mislim da je pun pogodak sto se igra prvenstvo u Banjaluci, i kada ne igra Srbija je sasvim dobra posjeta, pogotovo u drugom terminu od 18:30 prije Srbije, tu se vec skupi oko 1000 ljudi, manje vise. Kada Srbija igra Borik bude prepun, tribine, stepenice, balkoni. U prve dvije utakmice je vise od 1000 ljudi ostalo ispred dvorane, a danas vrlo moguce i vise od 2000, s obzirom da je dvorana zatvorena 40 minuta prije pocetka utakmice jer su organizatori smatrali da nema vise mjesta.
PS ovaj moderator sto dijeli banove ocigledno misli da treba da banuje svakoga ko napise post koji mu se ne svidja
Od Francuza sam vise ocekivao, (imaju fantasticno lijevo krilo iz Kreteja - Deska, koji je poslije ovog kola na prvom mjestu liste strijelaca) mada imaju jos vremena i utakmica da pokazu sta znaju. Protiv Srbije su podlegli atmosferi, Danci od kojih su takodje izgubili su zaista mocni a Ruse su danas glatko dobili. Vidjecemo sta ce i oni i Rusi napraviti protiv Tunisa koji me prijatno iznenadio. Tunis ima odlicne bekove i pivota, golman veoma dobar, fino igraju, usudjujem se reci i bolje od Srbije i RUsije, sa Dancima su igrali egal do 45. minute i sasvim je sigurno da ce biti neizvjesno u grupi A do samoga kraja. Mada mislim da ce pored Danske i Srbije, Tunis i Francuska u drugi krug, ali vidjecemo, svasta moze da se desi.
Danci ubjedljivo najbolji u A grupi, igraju odlicno, lako stvaraju prilike, imaju Kristensena na lijevom krilu koji je odlican, a koji danas protiv Angole nije ni igrao. Sto se tice Srbije, kljuc njihovih pobjeda su publika i atmosfera u Boriku, a zatim dobra odbrana!
Srbija UZASNO sporo igra, nijedan napad ne pocinje od krila, bekovi spori, ne mogu da stvore bukvalno nijedan visak za krilo na utakmici, nemaju nijednog igraca koji moze uvijek da zabije gol sa bekovske pozicije. Djekic srednji bek je brz i fino igra ali lijevi i desni bekovi su dosta spori. Isticu se pivot Pesic, koji igra u Vespremu i koji je stvarno dobar, u 3 utakmice samo 2 suta je promasio, gradi se dobro, hvata lopte jednom rukom, nijedna mu nije ispala, stvarno dobar, desno krilo, Bogdan Radivojevic, koji je potpisao za Flensburg i koji igra za A reprezentaciju Srbije. On je ljubimac publike i kada on dadne gol bas "zapali" dvoranu, Vanja Ilic iz Partizana, lijevo krilo, u odbrani 5-1 nekoliko lopti je ukrao, i u napadu je sasvim solidan ali sutevi sa krila u Srbiji usljed lose organizacije igre su iz teskih pozicija, ali treba ih svakako pohvaliti. U odbrani Marsenic iz Partizana dominira i on je najbolji bloker prvenstva trenutno.Ocekivano ili ne, ali u grupi A ove utakmice sto sam gledao zaista su se krila najbolje pokazala. Kod Francuza Deska, kod Danaca Kristensen, kod Srbije Radivojevic.
Daleko od toga da je Srbija losa, nedostatke nadoknadjuju borbenoscu i uz pomoc publike ali mislim da im je cetvrtfinale maksimum. Danska prema prikazanom svakako jedan od favorita za medalju.
Ostale grupe nisam gledao ali ocekivano u najuzi krug ulaze Hrvatska, Njemacka, Spanija, Svedska i Slovenija, a u njihovim medjusobnim mecevima saznacemo jos pravi odnos snaga.
BiH nisam gledao nijedan mec, ali dosta poznajem te igrace, Peric i Malinovic svakako najbolji. Malinovic da je potpuno zdrav mogao je igrati u svakoj od ovih selekcija u prvoj postavi, a Perica samo visina nedostaje, ali u svemu ostalom je odlican. Neko ocigledno "gura" Milasa, i u Borcu, i u A selekciji i evo na ovom turniru. On je ok u odbrani ali u napadu je ogranicen, spor je, nema fintu, ne moze ni asistirati, samo zna skociti i sutnuti i to je sve. Tako ga ja bar vidim. Mislim da bi Jankovic trebao vise igrati jer je dobar igrac.
Mislim da je pun pogodak sto se igra prvenstvo u Banjaluci, i kada ne igra Srbija je sasvim dobra posjeta, pogotovo u drugom terminu od 18:30 prije Srbije, tu se vec skupi oko 1000 ljudi, manje vise. Kada Srbija igra Borik bude prepun, tribine, stepenice, balkoni. U prve dvije utakmice je vise od 1000 ljudi ostalo ispred dvorane, a danas vrlo moguce i vise od 2000, s obzirom da je dvorana zatvorena 40 minuta prije pocetka utakmice jer su organizatori smatrali da nema vise mjesta.
PS ovaj moderator sto dijeli banove ocigledno misli da treba da banuje svakoga ko napise post koji mu se ne svidja

A nebi pogodio da si pitaBegAx je napisao/la:Uhh samo sam umjesto sesnaestfinala pisao cetvrtfinale.legenda reala je napisao/la:Napisao si da nije nimalo nerealno se nadati plasmanu u polufinale, ako sve u grupi bude kako treba tj. ako nas ne zajebe naš pogani mentalitet, sve je mogućeBegAx je napisao/la:Mozda je jos rano, al' ukoliko zavrsimo drugi, te prodjemo cetvrtfinale(sto uz podrsku navijaca nije nemoguce), onda bi isli na Hrvate(racunam da ce biti prvi u grupi, te da ce proci cetvrtfinale sto im ne bi trebao biti tezak zadatak jer igraju protiv cetvrtoplasirane ekipe iz grupe A), sa kojima se mozemo AKO NISTA nadigravati. Vec ne znam kakva je Njemacka koja takodjer ima sansu da zavrsi prva u grupi B. Uzeo sam u obzir prijateljske koje smo odigrali sa komsijama.
I na kraju da kazem, ni sam vise ne znam sta sam napis'o. Iskomplikovao sam u pm.![]()
U grotlu Skenderije svi mogu pasti

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Slovenija je ovdje jedna od 3, 4 najbolje ekipe, tako da nikakav njihov rezultat ne moze biti pozitivno iznenadjenje, cak ni titula.Razbojnik je napisao/la:
Najvece razocaranje ce biti Hrvatska, a slazem se da bi Slovenija mogla biti najvece iznenađenje.
Stvarno mi je nesanica mozak pomutila. U ova 2 dana nisam 4 sata ukupno spavao.LloriS je napisao/la:A nebi pogodio da si pitaBegAx je napisao/la:Uhh samo sam umjesto sesnaestfinala pisao cetvrtfinale.legenda reala je napisao/la:
Napisao si da nije nimalo nerealno se nadati plasmanu u polufinale, ako sve u grupi bude kako treba tj. ako nas ne zajebe naš pogani mentalitet, sve je moguće![]()
U grotlu Skenderije svi mogu pastisad si umjesto osminefinala pisao sesnestinafinala hahahhaha

-
- Kontakt:
neka bravo za moderatora! a ti tipicni "srbin" cim se jedan od vas na bilo koji nacin napadne, kao sad u smislu banovanja, vi ulijecete da ga branite, nevazno bio on u pravu ili ne, nego brani ga ipak "samo sloga srbina spasava"...e moji ljudi kad ce te doci sebi, brani onog ko je u pravu a ne onog ko je iz mog naroda pa taman da je najgori, to kad naucis ili naucite bice vam lakse.
PS: ista situacija je i na jednom drugom sportskom forumu (da nespominjem ime) gdje onaj ... albiongate vrijedja DANIMA drzavu BiH i sve sta ima veze sa njom i kad su neno i jos par uzvratitli (verbalni) udarac odmah ulijecu neki drugi srbi koji do tad nikad nisu pisali po tom threadu i brane ga "sve razumijem ali kako samo mozete naoadati tog covjeka (albiona)" itd itd i glume advokate i "patriote". imam ja par prijatelja srba koji ove simptome pokazuju kad god misle da to treba i uvijek im kazem ovo sto sam i tebi ovdje napisao.
i zapamti jos nesto, pred Bogom neces biti upitan da li si branio srbina, hrvata, bosnjaka, kineza,... nego da li si branio neduznog ili si branio tj bio na strani krivca!!
PS: ista situacija je i na jednom drugom sportskom forumu (da nespominjem ime) gdje onaj ... albiongate vrijedja DANIMA drzavu BiH i sve sta ima veze sa njom i kad su neno i jos par uzvratitli (verbalni) udarac odmah ulijecu neki drugi srbi koji do tad nikad nisu pisali po tom threadu i brane ga "sve razumijem ali kako samo mozete naoadati tog covjeka (albiona)" itd itd i glume advokate i "patriote". imam ja par prijatelja srba koji ove simptome pokazuju kad god misle da to treba i uvijek im kazem ovo sto sam i tebi ovdje napisao.
i zapamti jos nesto, pred Bogom neces biti upitan da li si branio srbina, hrvata, bosnjaka, kineza,... nego da li si branio neduznog ili si branio tj bio na strani krivca!!
Imamo dobrog selektora za razliku od seniorske reprezentacije i vidi se da dobro radi s ovim momcima. E sad, nije njegova krivica sto nekad cine tako glupe i nepromisljene poteze, losa dodavanja i sve sto ide s igrom. Kod 22:20 veceras mi amaterski gubimo 2 lopte, i umjesto 22:22 mi idemo na minus 3 i tu se utakmica zavrsila. Al dobro, mladi su ipak, razumljivo je...
S obzirom na sve, bio bi veliki uspjeh plasman u cetvrtfinale mada bi uz malo srece i svega mogli i do medalje... Nije nemoguce, jedna dobra suterska noc noseni atmosferom sa tribina i mozemo dobiti svakog al isto tako jedna losa noc i mozemo izgubiti 10 razlike...
Treba iskoristiti ovo domacinstvo na najbolji moguci nacin i popularizirati ovaj sport kako bi odrzali neku konstantu. Dok je RK Bosna igrala u LP i kad smo reprezentativno bili dosta dobri, rukomet je bio jako popularan i siguran sam da je bas to razlog zasto su ovi momci , u to vrijeme jos djeca, odabrali rukomet umjesto fudbala recimo. Zato imas veliki broj kvalitetnih juniora u hrvatskim klubovima.. Djeca gledaju Hrvatsku na prvenstvima, gledali su Balica istim ocima kao sto u fudbalu gledaju Mesija i normalno je da ce se poceti baviti rukometom
S obzirom na sve, bio bi veliki uspjeh plasman u cetvrtfinale mada bi uz malo srece i svega mogli i do medalje... Nije nemoguce, jedna dobra suterska noc noseni atmosferom sa tribina i mozemo dobiti svakog al isto tako jedna losa noc i mozemo izgubiti 10 razlike...
Treba iskoristiti ovo domacinstvo na najbolji moguci nacin i popularizirati ovaj sport kako bi odrzali neku konstantu. Dok je RK Bosna igrala u LP i kad smo reprezentativno bili dosta dobri, rukomet je bio jako popularan i siguran sam da je bas to razlog zasto su ovi momci , u to vrijeme jos djeca, odabrali rukomet umjesto fudbala recimo. Zato imas veliki broj kvalitetnih juniora u hrvatskim klubovima.. Djeca gledaju Hrvatsku na prvenstvima, gledali su Balica istim ocima kao sto u fudbalu gledaju Mesija i normalno je da ce se poceti baviti rukometom
Banja Luka, nista drugo nisam ni ocekivao, oni svaki poligon iskorisste da pokazu svoju primitivnost i dice se svojim zlocincima koji su toliko neduznog stanovnistva pobili...
Toliko prozivani Milicevic sinoc bio medju boljim.
Nasa bekovska linija se nije snasla protiv visokih srednih igraca u slovenackoj odbrani..
Poraz zasluzen, ne mora mnogo da znaci ako dobijemo Argentinu i Kongo.

Toliko prozivani Milicevic sinoc bio medju boljim.
Nasa bekovska linija se nije snasla protiv visokih srednih igraca u slovenackoj odbrani..
Poraz zasluzen, ne mora mnogo da znaci ako dobijemo Argentinu i Kongo.
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 18 jul 2013, 08:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba zaliti za sinocnjim porazom od Slovenaca, citavu tekmu nasi momci nisu imali ama bas nimalo srece, pogtovo Milas i Bezbradica koji su se umorili u odbrani nisu zabili ni jedan pogodak tako da je to ta razlika od 5 golova. Ovim momcima se nema sta zamjeriti jer su borbenost i zalaganje na terenu uvijek na visokom nivou, tako da sad treba samo nastaviti doiti Kongo i Argentinu i zavrsiti kao drugi te u 8-finalu proci (Brazil ili Egipat) i onda smo medju najboljih osam sto je vec uspjeh.
http://radios.arajevo...ba/novost/119347/nocache" onclick="window.open(this.href);return false;
Na rukometnoj utakmici između reprezentacija Srbije i Tunisa, koja je jučer odigrana u dvorani Borik u Banjoj Luci u okviru Svjetskog juniorskog prvenstva, tokom prvog poluvremena na tribini iza gola istaknuta je zastava Ravnogorskog četničkog pokreta i slika ratnog zločinca Ratka Mladića.
Na ovakvo skandalozno ponašanje dijela navijača u Boriku oštro je reagirao generalni sekretar Rukometnog saveza BiH Smajo Karačić, koji je za **** kazao:
''Dobili smo tu informaciju, a osiguranje nam je javilo da su zastavu odmah uklonili. Daljnje korake ćemo preduzeti nakon konsultacija sa Međunarodnom rukometnom federacijom (IHF) bez koje ne možemo ništa uraditi. Što se tiče RSBiH naš će prijedlog biti da se preostale utakmice u Boriku igraju bez prisustva publike.
ETO VAM SAD PA IGRAJTE MAMI!!!!
Na rukometnoj utakmici između reprezentacija Srbije i Tunisa, koja je jučer odigrana u dvorani Borik u Banjoj Luci u okviru Svjetskog juniorskog prvenstva, tokom prvog poluvremena na tribini iza gola istaknuta je zastava Ravnogorskog četničkog pokreta i slika ratnog zločinca Ratka Mladića.
Na ovakvo skandalozno ponašanje dijela navijača u Boriku oštro je reagirao generalni sekretar Rukometnog saveza BiH Smajo Karačić, koji je za **** kazao:
''Dobili smo tu informaciju, a osiguranje nam je javilo da su zastavu odmah uklonili. Daljnje korake ćemo preduzeti nakon konsultacija sa Međunarodnom rukometnom federacijom (IHF) bez koje ne možemo ništa uraditi. Što se tiče RSBiH naš će prijedlog biti da se preostale utakmice u Boriku igraju bez prisustva publike.
ETO VAM SAD PA IGRAJTE MAMI!!!!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Ovo je forum svetskog juniorskog prvenstva....Batko je napisao/la:markomarko je napisao/la:Grupa A jeste grupa smrti jer nema slabih selekcija, izuzev Angole, ali cak i ta Angola je jaca od Konga ili Cilea npr.
Nisi gledao nijednu???I koji si racku onda dosao ovdje? Ovo je BH forum reprezentacije BIH, da nam pises o Srbiji jeli, ima sirok je internet vjerujem da ima mnogo foruma gdje mozes da pises ono sto zelis, molim te postedi nas...
Ne forum, nego tema svjetskog juniorskog prvenstva a inace je BH forum i bh reprezentacije.....Aleksa9 je napisao/la:
Ovo je forum svetskog juniorskog prvenstva....
svaka cast aleksandre, samo ih rokaj
treba i ovog finog i normalnog sto je tako suptilno napisao kako nije gledao ni jednu utakmicu BiH, vjerovatno je tim digao svoj rejting medju forumasima i prijateljima koji mrze patoloski drzavu u kojoj zive i koja im je mati

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
koja prefinjena komunikacija ... stvarno nemam namjeru da ti objašnjavam ništa vezano za rukomet jer tvoji argumenti mi govore da o rukometu znaš - NIŠTA a da si na temu uletio nakon što si od nekoga čuo da se u BiH igra nekakvo prvenstvo i da i mi imamo nakakvu reprezentacijujbmilan je napisao/la:Sta je uradio molim te, citavu utakmicu?? eto samo mi to reci.. Sta je ustvari uradio citavo prvenstvo, a pogotovo nocas ?? Ne seri yebo te on u cmar hercegovackibaltazar1 je napisao/la:zbog ovakvih pametnjakovića i RINAKA dođe ti da se lupiš tastaturom po glavijbmilan je napisao/la:Milas jos jednom dokazao da je RINAKA od igraca
stručnjak "par excellence"
sa budalama i hajvanima se ne vrijedi raspravljati, samo bih te podržao da Milasa zbog jučerašnje utakmice spalimo na lomači
a i ovo sa "cmarom" i "hercegovinom" dovoljno govori o tvom kompleksu seljakluka ... zato mrš na planinu, međede jedan
samo za inf. ja sam iz Gračanice, Federacije, Tuzlanskog kantona...a kao svaki normalan insan, domovina mi je BiH, da RUGOBO jedna I HERCEGOVINA, kao i stanovnici Hercegovine, Hercegovci, da i Milas

P.S. stvarno nemam ništa protiv toga da me banuju, nije mi ni prvi put, samo bih zamolio da ne skidate post odmah, neka malo odstoji
Undici stelle - ACM 1899
ja bih zamolio moderatore da u cilju čiste sportske tematike i komunikacije iz najbolje namjere totalno zabrane spominjanje zastava, naroda, nacionalnosti itd...
imamo 4 grupe, 24 ekipe, stotine igrača, stotine načina igre, akcija i odbrana o kojima možemo da raspravljamo ali neko samo hoće o zastavama i narodima
koji kompleksi majko draga
imamo 4 grupe, 24 ekipe, stotine igrača, stotine načina igre, akcija i odbrana o kojima možemo da raspravljamo ali neko samo hoće o zastavama i narodima
koji kompleksi majko draga

Undici stelle - ACM 1899
Dobra tekma sinoc, Slovenci su realno bolji od nas, vjerovatno su od malih nogu zajedno i uigrani su imaju pivota ko od brda odvaljenog i oba beka sutera koji resetaju.
Nasi su odigrali relativno dobro, posebno prvo poluvrijeme gdje su skroz bili ravnopravni. U drugom ostaje zal zbog dosta jeftino prodatih lopti koje su nas kostale ovakvog poraza (razlika je na kraju prevelika sa obzirom sta se desavalo na terenu).
Od igraca, moram se posuti pepelom za Milicevica, covjeka prve dvije tekme nije bilo nigdje da bi sinoc zablistao i bio jedan od boljih.
Eres je zasluzan sto smo na poluvrijeme otisli poravnati, dobra partija stvarno, zatim treci golman sto je usao je odradio svoje, Serdarevic isto tako.
Treba se sada koncentrisati na veceras i na kljucnu tekmu sa Argentinom u subotu.
Ako dobijemo te dvije idemo kao drugi u grupi te bi uz malo srece mogli dohvatiti cetvrtinu finala sto bi bio neki realan domet ove generacije i ovih sjajnih momaka.
Sinoc se nije dalo Bezbradici i Milasu, sto ne znaci da ce veceras oni biti ljudi odluke.
Nasi su odigrali relativno dobro, posebno prvo poluvrijeme gdje su skroz bili ravnopravni. U drugom ostaje zal zbog dosta jeftino prodatih lopti koje su nas kostale ovakvog poraza (razlika je na kraju prevelika sa obzirom sta se desavalo na terenu).
Od igraca, moram se posuti pepelom za Milicevica, covjeka prve dvije tekme nije bilo nigdje da bi sinoc zablistao i bio jedan od boljih.
Eres je zasluzan sto smo na poluvrijeme otisli poravnati, dobra partija stvarno, zatim treci golman sto je usao je odradio svoje, Serdarevic isto tako.
Treba se sada koncentrisati na veceras i na kljucnu tekmu sa Argentinom u subotu.
Ako dobijemo te dvije idemo kao drugi u grupi te bi uz malo srece mogli dohvatiti cetvrtinu finala sto bi bio neki realan domet ove generacije i ovih sjajnih momaka.
Sinoc se nije dalo Bezbradici i Milasu, sto ne znaci da ce veceras oni biti ljudi odluke.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bezbradica, Milas, Perić, Malinović, Milas, Halilković, Građan, Miličević, Ereš (nadasm se da nisam nekoga zaboravio) sve momci koji su rukomet učili u BH klubovima i koji su igrali ili još uvijek igraju u našoj ligi
meni dovoljno da kažem - SUPER
meni dovoljno da kažem - SUPER
Undici stelle - ACM 1899
Jedno prakticno pitanje?
Jeli u svim dvoranama besplatan ulaz ili samo u Zetri.
Za zetru razumijem, tu igra domaca selekcija ali je skandal ako je besplatno u BL, Zenici i Ljubuskom.
Jeli u svim dvoranama besplatan ulaz ili samo u Zetri.
Za zetru razumijem, tu igra domaca selekcija ali je skandal ako je besplatno u BL, Zenici i Ljubuskom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.