Ma ciganluk, tuča nakon utakmice, Srbi ispali pa napali EnglezeHigh je napisao/la:Šta je to bilo u Srbiji?
Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
" onclick="window.open(this.href);return false;High je napisao/la:Šta je to bilo u Srbiji?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
baš je fino čuti ovako objektivno komentar,od čovjeka koji nije pratio utakmicu Srbija-Engleska više od pola minute... Sve što je vidio vidio je na jutjub klipu ESPN produkcije.... E sinko, nekada je teško stvari nazvati pravim imenom... Ali barem donekle čovjek treba napraviti rezon,odvaditi... Da si gledao kao što nisi,shvatio bi poentu... vađenje ****.ća od strane Rosea-, guranje prvo malog Ninkovića od strane Smitha...... sve je to bilo uzrok..a onda su pogane zivotinje kako ti rece krenule pravit belaj....Cartman je napisao/la:Koji ciganluk u Srbiji. Sramota, takve zivotinje kao sto su ovi Srpski igraci ne treba da igraju nogomet.
-
- Kontakt:
Ovaj komentar ispod di piše serbian scum je u potpunosti točanCartman je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;High je napisao/la:Šta je to bilo u Srbiji?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Da, da, sve je to izgovor za rasizam i na fizicki napad na Engleske igrace.samoradnik je napisao/la:baš je fino čuti ovako objektivno komentar,od čovjeka koji nije pratio utakmicu Srbija-Engleska više od pola minute... Sve što je vidio vidio je na jutjub klipu ESPN produkcije.... E sinko, nekada je teško stvari nazvati pravim imenom... Ali barem donekle čovjek treba napraviti rezon,odvaditi... Da si gledao kao što nisi,shvatio bi poentu... vađenje ****.ća od strane Rosea-, guranje prvo malog Ninkovića od strane Smitha...... sve je to bilo uzrok..a onda su pogane zivotinje kako ti rece krenule pravit belaj....Cartman je napisao/la:Koji ciganluk u Srbiji. Sramota, takve zivotinje kao sto su ovi Srpski igraci ne treba da igraju nogomet.
Vjecne zrtve.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nije ovo ciganluk. Ovo je najprimitivnije ponašanje i tačka. Gledao sam više od pola minute, čisto da se zna.samoradnik je napisao/la:baš je fino čuti ovako objektivno komentar,od čovjeka koji nije pratio utakmicu Srbija-Engleska više od pola minute... Sve što je vidio vidio je na jutjub klipu ESPN produkcije.... E sinko, nekada je teško stvari nazvati pravim imenom... Ali barem donekle čovjek treba napraviti rezon,odvaditi... Da si gledao kao što nisi,shvatio bi poentu... vađenje ****.ća od strane Rosea-, guranje prvo malog Ninkovića od strane Smitha...... sve je to bilo uzrok..a onda su pogane zivotinje kako ti rece krenule pravit belaj....Cartman je napisao/la:Koji ciganluk u Srbiji. Sramota, takve zivotinje kao sto su ovi Srpski igraci ne treba da igraju nogomet.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
kakva đubrad, za nepovjerovati.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
- Kontakt:
Službeno je: Sutra u 17h je novi termin utakmice
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
- Kontakt:
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/19971417" onclick="window.open(this.href);return false;
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
- Kontakt:
NAKON što su porazom od 1:0 izgubili šansu da se nađu na Europskom prvenstvu, mladi srpski nogometaši potukli su se Englezima na terenu u Kruševcu.
Sukob igrača, ali i trenera nastavio se i u tunelu, a situacija se smirila nakon nekoliko minuta. Publika je upotpunila ovu sramotu tako što je rasistički vrijeđala tamnopute engleske nogometaše.
Englezi zgroženi ponašanjem Srba
Srbija se propisno osramotila. Engleska javnost sa zgražanjem je prenijela događaje koji su se dogodili u Kruševu na utakmici između mlade U-21 reprezentacije Engleske i Srbije.
"FA je zabilježio mnogobrojne rasističke incidente koji su se dogodili tijekom utakmice, ali naročito na kraju. Iz publike su bacali kamenje, kovanice, stolce", prenosi BBC riječi kapetana engleske reprezentacije Jordana Hendersona.
"Ovo što se dogodilo u Srbiji nema veze s nogometom".
"Dvaput su me pogodili kamenom i ošamarili"
Danny Rose, branič engleske reprezentacije, bio je najviše na udaru navijača.
"Kada sam krenuo ubaciti loptu u igru iz auta, dva kamena su me pogodila u glavu", rekao je Rose za Sky Sports i dodao da zbog vrijeđanja nije mogao biti "u utakmici".
"Nakon 60 minuta više nisam mislio na utakmicu. Bio sam ljut i nisam mogao misliti na igru. Nakon što smo postigli pogodak, nogometaši Srbije su me okružili i počeli udarati. Sjećam se da su me dvaput ošamarili", uznemireno je prepričavao nogometaš Sunderlanda.
I ranije su srpski navijači rasistički vrijeđali Engleze
Nije ovo prvi put da su engleski nogometaši na udaru srpske publike. Prije pet godina Nedum Onuoha bio je rasistički vrijeđan na Europskom prvenstvu za nogometaše do 21 godine u Nizozemskoj. Srbija je zbog tog incidenta novčano kažnjena od UEFA-e sa 16 tisuća funti.
Clarke Carlisle, predsjednik Udruge profesionalnih nogometaša u Engleskoj, poručio je da Srbija mora dobiti zabranu igranja utakmica, kako bi njihovi navijači prestali praviti ovakve incidente.
"Srbija bi trebala biti diskvalificirana jer im ovo nije prvi put. Zabrana natjecanja na nekim turnirima bi bila napredak jer srpski narod mora riješiti taj problem", rekao je Carlisle.
Ince: Srbiju treba izbaciti s pet velikih natjecanja
Njegovo mišljenje dijeli i Paul Ince, legendarni engleski nogometaš, čiji je sin Tom igrao utakmicu u Kruševcu.
"Kada vam je dijete na terenu, a na stadionu ovakve scene, sigurno je da ste zabrinuti. FIFA i UEFA moraju pogledati što se ovdje događalo. Kada bih se ja pitao, Srbija bi bila izbačena s pet sljedećih velikih takmičenja - svjetskih i europskih prvenstava, ali ovako, dobit će neku malu kaznu i to će biti to", rekao je Ince za BBC.
UEFA-in glasnogovornik izjavio je kako očekuje da će dobiti izvješće od suca i delegata u srijedu ili četvrtak, ali nije želio komentirati incidente u Kruševcu.
Sukob igrača, ali i trenera nastavio se i u tunelu, a situacija se smirila nakon nekoliko minuta. Publika je upotpunila ovu sramotu tako što je rasistički vrijeđala tamnopute engleske nogometaše.
Englezi zgroženi ponašanjem Srba
Srbija se propisno osramotila. Engleska javnost sa zgražanjem je prenijela događaje koji su se dogodili u Kruševu na utakmici između mlade U-21 reprezentacije Engleske i Srbije.
"FA je zabilježio mnogobrojne rasističke incidente koji su se dogodili tijekom utakmice, ali naročito na kraju. Iz publike su bacali kamenje, kovanice, stolce", prenosi BBC riječi kapetana engleske reprezentacije Jordana Hendersona.
"Ovo što se dogodilo u Srbiji nema veze s nogometom".
"Dvaput su me pogodili kamenom i ošamarili"
Danny Rose, branič engleske reprezentacije, bio je najviše na udaru navijača.
"Kada sam krenuo ubaciti loptu u igru iz auta, dva kamena su me pogodila u glavu", rekao je Rose za Sky Sports i dodao da zbog vrijeđanja nije mogao biti "u utakmici".
"Nakon 60 minuta više nisam mislio na utakmicu. Bio sam ljut i nisam mogao misliti na igru. Nakon što smo postigli pogodak, nogometaši Srbije su me okružili i počeli udarati. Sjećam se da su me dvaput ošamarili", uznemireno je prepričavao nogometaš Sunderlanda.
I ranije su srpski navijači rasistički vrijeđali Engleze
Nije ovo prvi put da su engleski nogometaši na udaru srpske publike. Prije pet godina Nedum Onuoha bio je rasistički vrijeđan na Europskom prvenstvu za nogometaše do 21 godine u Nizozemskoj. Srbija je zbog tog incidenta novčano kažnjena od UEFA-e sa 16 tisuća funti.
Clarke Carlisle, predsjednik Udruge profesionalnih nogometaša u Engleskoj, poručio je da Srbija mora dobiti zabranu igranja utakmica, kako bi njihovi navijači prestali praviti ovakve incidente.
"Srbija bi trebala biti diskvalificirana jer im ovo nije prvi put. Zabrana natjecanja na nekim turnirima bi bila napredak jer srpski narod mora riješiti taj problem", rekao je Carlisle.
Ince: Srbiju treba izbaciti s pet velikih natjecanja
Njegovo mišljenje dijeli i Paul Ince, legendarni engleski nogometaš, čiji je sin Tom igrao utakmicu u Kruševcu.
"Kada vam je dijete na terenu, a na stadionu ovakve scene, sigurno je da ste zabrinuti. FIFA i UEFA moraju pogledati što se ovdje događalo. Kada bih se ja pitao, Srbija bi bila izbačena s pet sljedećih velikih takmičenja - svjetskih i europskih prvenstava, ali ovako, dobit će neku malu kaznu i to će biti to", rekao je Ince za BBC.
UEFA-in glasnogovornik izjavio je kako očekuje da će dobiti izvješće od suca i delegata u srijedu ili četvrtak, ali nije želio komentirati incidente u Kruševcu.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- dr.van nostrand
- Kontakt:
SirAlexFerguson je napisao/la:Englezi zgroženi ponašanjem Srba

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
Defanzivac Mančester Junajteda veliki je zagovornik borbe protiv rasizma, ali u slučaju optužbi protiv Srbije izneo je niz komentara protiv Fudbalske asocijacije svoje zemlje.
Situacije koje su se mogle videti nakon meča u Kruševcu izazvale su dosta negativnih komentara na račun Srbije i poziva na njeno isključenje iz međunarodnih takmičenja.
Svoje mišljenje je izneo i britanski Premijer, kao i ministar sporta, a povodom čitavog slučaja danas se, između ostalih, oglasio i defanzivac Mančester Junajteda Rio Ferdinand.
Poznat kao veliki zagovornik borbe protiv rasizma, Rio je ipak optužio FA Engleske da se u optužbama prema Srbiji ponaša „licemerno“ jer za rasizam u ovom konretnom slučaju nisu bili odgovorni engleski fudbaleri, kao što je to bio slušaj sa Džonom Terijem.
„Mnogi tek sada glasno govore o rasizmu. Kako se ne radi ni o kome iz naše zemlje, sada svi glasno kritikuju.“
„Evo i Premijer je pričao o situacijama sa meča mladih selekcija. Poručujem mu da prvo počistimo svoje dvorište pre nego što krenemo da držimo predavanja o moralu.“, napisao je na Twitteru fudbaler Mančester Junajteda.
Situacije koje su se mogle videti nakon meča u Kruševcu izazvale su dosta negativnih komentara na račun Srbije i poziva na njeno isključenje iz međunarodnih takmičenja.
Svoje mišljenje je izneo i britanski Premijer, kao i ministar sporta, a povodom čitavog slučaja danas se, između ostalih, oglasio i defanzivac Mančester Junajteda Rio Ferdinand.
Poznat kao veliki zagovornik borbe protiv rasizma, Rio je ipak optužio FA Engleske da se u optužbama prema Srbiji ponaša „licemerno“ jer za rasizam u ovom konretnom slučaju nisu bili odgovorni engleski fudbaleri, kao što je to bio slušaj sa Džonom Terijem.
„Mnogi tek sada glasno govore o rasizmu. Kako se ne radi ni o kome iz naše zemlje, sada svi glasno kritikuju.“
„Evo i Premijer je pričao o situacijama sa meča mladih selekcija. Poručujem mu da prvo počistimo svoje dvorište pre nego što krenemo da držimo predavanja o moralu.“, napisao je na Twitteru fudbaler Mančester Junajteda.
istina, ali to nikako ne umanjuje količinu sra.nja koje su srbi napravili.
Ovo sto se desilo je grozno fuj kako samo to tako mogu da se najezi covjek od poganosti.Carlo je napisao/la:istina, ali to nikako ne umanjuje količinu sra.nja koje su srbi napravili.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
-
- Kontakt:
Englezi su prgavi, sigurno su isprovocirali komsije...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
jel ga ovo zabio rukom?
Kako jadna repka, pa mi smo s njim tu nedje u ovom trenutku. Ko zove ove levate Carricka i Milnera u repku taj nije normalan
I jos su starteri 
mislim da nije rukom carlo, ramenom prije

mislim da nije rukom carlo, ramenom prije
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
I meni se čini ramenom, najbitnija su 3 boda, niko te ne pita kako si do njih došao
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Ma dzaba im ova 3 boda (mislim meni su bitna za kladuSirAlexFerguson je napisao/la:I meni se čini ramenom, najbitnija su 3 boda, niko te ne pita kako si do njih došao

Roger Federer the greatest of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.