Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
A sta da smo dobili nekog lahkog protivniks u barazu pa da nas onda ovako filuju na SP.
BosnaE
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
"Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la." mrš!
prošle dvije minute od gola al ne da mi ovo **** da postam
EDIT: JOŠ JEDAN, UBISMO IH
"Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la." mrš!
prošle dvije minute od gola al ne da mi ovo **** da postam
EDIT: JOŠ JEDAN, UBISMO IH
Zadnja izmjena: kokuz, dana/u 09 jun 2012, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
kad on s takvim nickom odustaje, sta mi onda trebamo uraditNedozvoljenaPozicija je napisao/la:To nije u skladu sa tvojim nickomRukomet do smrti je napisao/la:neću više ni gledati

ser del barça es el millor que hi ha !
Izgleda da je vama nepoznat pojam koji se zove KVALITET.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Po tebi onda najbolje da nisu nikako ni došli, da smo otkazali, jer ipak na SP treba da ide Njemačka...Virtu4l je napisao/la:Ljudi moji šta vam je, igramo protiv velesile u rukometu. Niste valjda nasjeli na medijske patke o zalaganju, davanju 130% svojih mogućnosti i smjeni generacija u Njemačkoj reprezentaciji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eh upravo to. Pa reprezentatvici Njemacke igraju u najacoj rukometnoj ligi na svijetu i svake sedmice igraju protiv najboljih svijetskih rukometasa, a okosnica nase repke igrao u Premier ligi.Virtu4l je napisao/la:Ljudi moji šta vam je, igramo protiv velesile u rukometu. Niste valjda nasjeli na medijske patke o zalaganju, davanju 130% svojih mogućnosti i smjeni generacija u Njemačkoj reprezentaciji.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
nemogu da vjerujem da je neko stvarno mislio da imamo sansu protiv svaba....ej narode mi smo vec prvaci...u euforiji 

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Ponos Torina
- Kontakt:
Niko nista negovori svi sute znaci boli ih ku.ac pa da ja igram s njima noge bi im polomio svima sve bi ih istjerao sa terena klosari obicni..Kako ovo tuzno izgleda.....
Nije Šaric djaba dosao jednom vidio covjek kako stvari stoje i rekao nikad vise u zivotu...
Nije Šaric djaba dosao jednom vidio covjek kako stvari stoje i rekao nikad vise u zivotu...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 09 jun 2012, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
jbga njemacka bolja za tri klase
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
igraju ko zadnje mlakonje čak ni ja to ne mogu podnijeti hahahaNedozvoljenaPozicija je napisao/la:To nije u skladu sa tvojim nickomRukomet do smrti je napisao/la:neću više ni gledati
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
ma neka te bola " kvalitet ".....znamo mi ko su svabe al deru nas ko crnac ukrajinku..... 

Nebi mi ni tog "lahkog" protivnika pobjedili.. nije u pitanju protivnik, u pitanju je strah, usrali se! Borba moze donekle nedostatak kvaliteta nadoknaditi. Mi se uvjek useremo kad treba do kraja ici, u svakom sportu!newton_heath_lyr je napisao/la:A sta da smo dobili nekog lahkog protivniks u barazu pa da nas onda ovako filuju na SP.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Koji imbecili braco moja
Hebo majku ,kad ste vi vidjeli nekog naseg sportisu da trenira, ja ih inace samo vidzam po kaficima sa kilom gela na glavi i sminkerskim trenerkicama...Rodo ga majka on je meni sportista...

Hebo majku ,kad ste vi vidjeli nekog naseg sportisu da trenira, ja ih inace samo vidzam po kaficima sa kilom gela na glavi i sminkerskim trenerkicama...Rodo ga majka on je meni sportista...

Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 09 jun 2012, 15:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ma drug smiješno mi je o tome i raspravljati, rukomet je jedan od rijetkih sportova gdje u igri mačke i miša apsolutno uvijek pobijedi mačka.amerosm je napisao/la:Eh upravo to. Pa reprezentatvici Njemacke igraju u najacoj rukometnoj ligi na svijetu i svake sedmice igraju protiv najboljih svijetskih rukometasa, a okosnica nase repke igrao u Premier ligi.Virtu4l je napisao/la:Ljudi moji šta vam je, igramo protiv velesile u rukometu. Niste valjda nasjeli na medijske patke o zalaganju, davanju 130% svojih mogućnosti i smjeni generacija u Njemačkoj reprezentaciji.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa dobro, ovaj soundtrack iz Titanica najbolje odgovara našoj igri.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja gledam na na DSF, co komentator Stefan Kremchmar legenda njemackog rukometa. Ismijavaju nas, viceve o nama pricaju. Kaze Stefan ovo sto bosanci nude je na nivou regionalne ( kantonalne ) lige njemacke ali ipak ne zelim da uvrijedim kantonalnu ligu oni su bolji.
Usrale se Svabe pa galame na time out
sad kad nasi poludee 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Usrale se Svabe pa galame na time outsad kad nasi poludee

Za zivot cijeli!
kakav strah.....corav vidi da nemamo pojma
od 16 golova, 14 dati u kontri nakon naših grešaka
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Statisticki gledano cesce Dzeko daje golove nego nasa rukometna repka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.