Hmm... optimisticno.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Zbog cega? Sanse Srbije i Švajcarske su skoro pa podjednake...
Dobro.
Ako si ti mandril koji godinama duboko pati zbog svih poraza i sa druge strane prisutnosti srpskog sporta u globalnim okvirima, to ne znaci da je biti mandril = zarazna bolest. Kako te je lepo gledati kako patisforgempp je napisao/la: ↑01 apr 2022, 19:27Pa ti si Crnogorac, sta ti pricas u ime Srba?EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑01 apr 2022, 19:24Ne bih se menjao sa Hrvatima![]()
I Maroko i Kanada su jaci od Kameruna. Zeleo sam samo Kanadu da izbegnemo iz 4. sesira i Nemacku iz 2. Prezadovoljan sam, zao mi je samo sto ni Kostarika/Novi Zeland nisu upali u grupu G.
Grupe A i B su malcice slabije, ostale su sve podjednako jake, tacnije nezgodne.
@ Ben White
Pusta zelja kaucos, za dve klase smo iznad vas, mozes samo da cmizdris![]()
Sramota je da ti i dalje imas pristup ovom forumu, trebali bi svi u najmanju ruku kolektivno prestat pisat dok se ti ne odstranis.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑01 apr 2022, 20:06Ako si ti mandril koji godinama duboko pati zbog svih poraza i sa druge strane prisutnosti srpskog sporta u globalnim okvirima, to ne znaci da je biti mandril = zarazna bolest. Kako te je lepo gledati kako patisforgempp je napisao/la: ↑01 apr 2022, 19:27Pa ti si Crnogorac, sta ti pricas u ime Srba?EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑01 apr 2022, 19:24Ne bih se menjao sa Hrvatima![]()
I Maroko i Kanada su jaci od Kameruna. Zeleo sam samo Kanadu da izbegnemo iz 4. sesira i Nemacku iz 2. Prezadovoljan sam, zao mi je samo sto ni Kostarika/Novi Zeland nisu upali u grupu G.
Grupe A i B su malcice slabije, ostale su sve podjednako jake, tacnije nezgodne.
@ Ben White
Pusta zelja kaucos, za dve klase smo iznad vas, mozes samo da cmizdris![]()
Inace sve grupe su zanimljive. Ceka nas velika festa u Kataru i nadam se sjajan turnir![]()
Moguce, ali isto tako da i Švajcarci odigraju nerijeseno sa istim tim Kamerunom...
Sta je zanimljivo u grupi H?
Ja bih rekao da ti pratis kosarku, a fudbal samo kad Srbija ode na prvenstvo. Da li sam upravu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.