NK Zvijezda Gradačac

ado_94
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ado_94 » 09 apr 2010, 18:08

necko_gradacac je napisao/la:yebat ce nas sutra pomocni iz Laktasa...
sve ukazuje da ce biti tako nazalost :( ali mozda i ne bude zato sutra u sto vecem broju pravac za Modricu :D
Nk Zvijezda

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 09 apr 2010, 18:19

SUDIJE:Dragan Skakic(BOSANSKA GRADISKA)?????,Dario Tepavcevic(LAKTASI)????? i Elvir Grabus(TRAVNIK)?????
Ovo ce sutra biti najopasniji igraci Modrice,Laktasa,Travnika...
Ne budimo naivni lijepo su ovo skrojili iz saveza.Vjecito dobijamo sudije iz RS a pogotovo sada iz Laktasa te naseg konkurenta iz Federacije Travnika.Ne bih zelio da nesto prizivam ali BOJIM SE SUTRA SUDJENJA.

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 09 apr 2010, 18:23

Mislim da ovo sve dolazi iz Laktasa, a i sudija u Travniku je iz BL neki njihov igrac...
volio bi da grijesim ali izgleda dobro su podmazali onog Vujicica za sudije.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 09 apr 2010, 18:27

sretno zvijezdi sutra,al imam osjecaj da ce vas povaliti sutra,steta jer ste dobra ekipa i prava fudbalska sredina...nikad se jos niko nije pozalio na gostoprimstvo u gradačcu,ne kupujete sudije o utakmice i zbog toga smetate ovim smecarima u savezu.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 09 apr 2010, 18:30

na zalost liga je kao sto svi znamo nastimana tako da sutra ce Zvjezdi biti posteno sudenje ukoliko Zvijezda izbori sva tri boda ostaje u PL .U slucaju poraza il remija Zvjezda ispada nazalost tako je.Iskreno volio bih da Zvjezda ostane jer igraju fer i korektno.Vidi te da je utakmica Olimpik Celik pomjerena za nedjelju. 8-) 8-) ne moze dva kluba sa srpskim predznakom ispasti.
Za Zmajeve da ih oraspolozim tesko da mogu biti 4 kluba iz jednog grada u PL tako da .... 8-)
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 09 apr 2010, 18:41

TRAVNIK-LAKTASI
SUDIJE:Ognjen Valjic(BANJA LUKA)?????
Rodoljub Topic(CELINAC)?????
Edin Imamovic(SARAJEVO)?????
ZANIMLJIVO je da utakmicu Laktasima u Travniku sude dvojica sudija koja su iz BL i Celinca koji su samo nakoliko kilometara udaljeni od Laktasa a da je treci sudija iz Sarajeva kao sto je i na utakmici u Modrici.Dakle od ukupno 6 sudija na te dvije utakmice cak 4 SUDIJE SU IZ OKOLINE ILI IZ SAMIH LAKTASA A DVOJICA SU IZ SARAJEVA.Previse je ovdje zajednickih stvari da bi bilo slucajno.
SPREMA NAM SE SUTRA SVASTA.

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 09 apr 2010, 18:52

LAW je napisao/la:na zalost liga je kao sto svi znamo nastimana tako da sutra ce Zvjezdi biti posteno sudenje ukoliko Zvijezda izbori sva tri boda ostaje u PL .U slucaju poraza il remija Zvjezda ispada nazalost tako je.Iskreno volio bih da Zvjezda ostane jer igraju fer i korektno.Vidi te da je utakmica Olimpik Celik pomjerena za nedjelju. 8-) 8-) ne moze dva kluba sa srpskim predznakom ispasti.
Za Zmajeve da ih oraspolozim tesko da mogu biti 4 kluba iz jednog grada u PL tako da .... 8-)
Olimpik inace igra nedjeljom a ovu subotu na Kosevu igra Sarajevo.
To za nacionalni kljuc nije tacno uopste takve su price bile i prosle godine a opet ispadose zna se ko, i nemora to da znaci i u ovom slucaju se neradi o ko je ciji vec cisto o uticaju love.
Ovi iz Laktasa su izgleda na sve spremni samo da nekako ostanu u ligi a ako sutra nedobijete Modricu a Laktasi izvuku bar bod u Travniku mislim da ce te biti u losoj situaciji jer oni nemogu izbaciti ni Celika ni Slobodu a ni Travnika a posebno Slaviju.
Uvijek se prelomi na najslabijem sto je u ovom slucaju Zvijezda, i zelim vam puno srece sutra i bas bi volio opet da vas gledam u PL i slijedece sezone.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 09 apr 2010, 19:05

Platicemo ceh zato sto igramo POSTENO i sto ne ucestvujemo u svim ovim lopovcima.Slazem se stobom da nije toliko vazno koje su nacionalnosti sudije oni sviraju za pare ali je preocito da cak 4 sudije u dvije pomenute utakmice dolaze iz okoline Laktasa a da je jedan iz Travnika.To je previse prozirno.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 09 apr 2010, 19:06

ucvikali ste od juniora

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 09 apr 2010, 19:48

Neprilagodjen je napisao/la:ucvikali ste od juniora
juniori nisu problem ,nego sudije zalosno je da ekipa kao sto je zvijezda koja uvijek igra fer i korektno bez namjestanja dolazi u ovakvu situaciju samo sto nekome smeta,ali ako ima Boga :D dzaba svim tim lopovima i njihovom pokusajima...kako se kaze DOBRO SE DOBRIM VRACA mi smo uvijek fer bili prema svima pa zato valjda sutra sve bude uredu 8-)
Nk Zvijezda

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 09 apr 2010, 20:10

de ba...nemojte z.a.j.b.a.v.a.t nego sutra otresite ovu djecu iz modrice i sretno prijatno...ne moze vam 100 ofsajda svirat..dobit ce te vi ovo sa 2 razlike.... i jos da mi uzmemo zrinjski a travnik laktase i to je to...90% ce se znat putnici za nizi rang...sretno vam sutra
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 09 apr 2010, 20:13

yebat cemo mi sudijama sutra mater.... nego odakle i kad se ide u Modricu... ocekujem preko 1500 nasih navijaca sutra... !!!

Sutra je bitno da mi MLATNEMO MODRICU (u sto duboko vjerujem) i ocekujem VELIKU POMOC ZELJEZNICARA da otkine makar BOD Rudaru iz Prijedora!!!

VOLIM TE ZVIJEZDO!!!
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 09 apr 2010, 20:15

slani grad je napisao/la:de ba...nemojte z.a.j.b.a.v.a.t nego sutra otresite ovu djecu iz modrice i sretno prijatno...ne moze vam 100 ofsajda svirat..dobit ce te vi ovo sa 2 razlike.... i jos da mi uzmemo zrinjski a travnik laktase i to je to...90% ce se znat putnici za nizi rang...sretno vam sutra
Hvala puno, ali JBG ovdje nesto VELIKO I JAKO SMRDI u pi... maternu!!!

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 09 apr 2010, 20:16

slani grad je napisao/la:de ba...nemojte z.a.j.b.a.v.a.t nego sutra otresite ovu djecu iz modrice i sretno prijatno...ne moze vam 100 ofsajda svirat..dobit ce te vi ovo sa 2 razlike.... i jos da mi uzmemo zrinjski a travnik laktase i to je to...90% ce se znat putnici za nizi rang...sretno vam sutra
to im zelis srecu a glavni vam konkurenti u borbi za opstanak :D
sretno zvijezdi u modrici i da osigura opstanak prije utakmice sa sarajevom! :D

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 09 apr 2010, 20:47

burek pita je napisao/la:
to im zelis srecu a glavni vam konkurenti u borbi za opstanak :D
sretno zvijezdi u modrici i da osigura opstanak prije utakmice sa sarajevom! :D
Ma mi nesmijemo vise KIKSATI ni jedne jedine utakmice kod kuce ako mislimo da ostanemo u PL BIH!!! :roll: :roll:

gradacacka zvijezda
Kontakt:

Post Postao/la gradacacka zvijezda » 09 apr 2010, 21:10

kupus army je napisao/la:sretno zvijezdi sutra,al imam osjecaj da ce vas povaliti sutra,steta jer ste dobra ekipa i prava fudbalska sredina...nikad se jos niko nije pozalio na gostoprimstvo u gradačcu,ne kupujete sudije o utakmice i zbog toga smetate ovim smecarima u savezu.
svima smo zapeli za zub u savezu jer smo igrali leprsav i dobar nogomet pa to guzonjama smeta iz saveza u p...nadam se sutra pobijedi zvijezde hvala na podrsci....DRAGON

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 09 apr 2010, 21:34

Sutra u Modriči je prava prilika da Gradačac pokaže "mafijašima" iz raznoraznih organizacija i grupica da je Zvijezda mnogo jača nego što su mislili. Sutra je prilika da Zvijezda pobijedi i "Modriču" i smutljivce iz saveza i Laktaša.
Hajdemo svi u Modriču i napravimo atmosferu još bolju nego prošli put. Zvijezda nije klub koji će ispasti!!!!!!

gradacacka zvijezda
Kontakt:

Post Postao/la gradacacka zvijezda » 09 apr 2010, 21:43

zvijezdica je napisao/la:Sutra u Modriči je prava prilika da Gradačac pokaže "mafijašima" iz raznoraznih organizacija i grupica da je Zvijezda mnogo jača nego što su mislili. Sutra je prilika da Zvijezda pobijedi i "Modriču" i smutljivce iz saveza i Laktaša.
Hajdemo svi u Modriču i napravimo atmosferu još bolju nego prošli put. Zvijezda nije klub koji će ispasti!!!!!!
sutra nam sudi sudac iz laktasa...samo se mozemo tjesit da ce bit fer sudjenje a laktasima u travniku sude dvojka iz banjaluke sve na ruku laktasima...zvijezdo naprijed samo naprijed svi smo uz tebe...svi u modricu :o

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 09 apr 2010, 23:28

Sutra je nasim igracima,treneru,rukovodstvu kluba potrebna velika podrska ma kako god oni igrali i kakav rezultat bio, ipak su oni igraci koji igraju za nas klub i grad.
SVI U MODRICU
SVI U MODRICU
SVI U MODRICU

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 09 apr 2010, 23:41

Zar neko sumnja od Zmajeva u našu pobjedu protiv Modriče???? Fakat me iznenađujete.

Gazimo Uljare, onako lagano, bez da se umorimo, slavimo pobjedu, slavimo opstanak.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.