sve ukazuje da ce biti tako nazalostnecko_gradacac je napisao/la:yebat ce nas sutra pomocni iz Laktasa...

sve ukazuje da ce biti tako nazalostnecko_gradacac je napisao/la:yebat ce nas sutra pomocni iz Laktasa...
Olimpik inace igra nedjeljom a ovu subotu na Kosevu igra Sarajevo.LAW je napisao/la:na zalost liga je kao sto svi znamo nastimana tako da sutra ce Zvjezdi biti posteno sudenje ukoliko Zvijezda izbori sva tri boda ostaje u PL .U slucaju poraza il remija Zvjezda ispada nazalost tako je.Iskreno volio bih da Zvjezda ostane jer igraju fer i korektno.Vidi te da je utakmica Olimpik Celik pomjerena za nedjelju.![]()
ne moze dva kluba sa srpskim predznakom ispasti.
Za Zmajeve da ih oraspolozim tesko da mogu biti 4 kluba iz jednog grada u PL tako da ....
juniori nisu problem ,nego sudije zalosno je da ekipa kao sto je zvijezda koja uvijek igra fer i korektno bez namjestanja dolazi u ovakvu situaciju samo sto nekome smeta,ali ako ima BogaNeprilagodjen je napisao/la:ucvikali ste od juniora
Hvala puno, ali JBG ovdje nesto VELIKO I JAKO SMRDI u pi... maternu!!!slani grad je napisao/la:de ba...nemojte z.a.j.b.a.v.a.t nego sutra otresite ovu djecu iz modrice i sretno prijatno...ne moze vam 100 ofsajda svirat..dobit ce te vi ovo sa 2 razlike.... i jos da mi uzmemo zrinjski a travnik laktase i to je to...90% ce se znat putnici za nizi rang...sretno vam sutra
to im zelis srecu a glavni vam konkurenti u borbi za opstanakslani grad je napisao/la:de ba...nemojte z.a.j.b.a.v.a.t nego sutra otresite ovu djecu iz modrice i sretno prijatno...ne moze vam 100 ofsajda svirat..dobit ce te vi ovo sa 2 razlike.... i jos da mi uzmemo zrinjski a travnik laktase i to je to...90% ce se znat putnici za nizi rang...sretno vam sutra
Ma mi nesmijemo vise KIKSATI ni jedne jedine utakmice kod kuce ako mislimo da ostanemo u PL BIH!!!burek pita je napisao/la:to im zelis srecu a glavni vam konkurenti u borbi za opstanakslani grad je napisao/la:de ba...nemojte z.a.j.b.a.v.a.t nego sutra otresite ovu djecu iz modrice i sretno prijatno...ne moze vam 100 ofsajda svirat..dobit ce te vi ovo sa 2 razlike.... i jos da mi uzmemo zrinjski a travnik laktase i to je to...90% ce se znat putnici za nizi rang...sretno vam sutra![]()
sretno zvijezdi u modrici i da osigura opstanak prije utakmice sa sarajevom!
svima smo zapeli za zub u savezu jer smo igrali leprsav i dobar nogomet pa to guzonjama smeta iz saveza u p...nadam se sutra pobijedi zvijezde hvala na podrsci....DRAGONkupus army je napisao/la:sretno zvijezdi sutra,al imam osjecaj da ce vas povaliti sutra,steta jer ste dobra ekipa i prava fudbalska sredina...nikad se jos niko nije pozalio na gostoprimstvo u gradačcu,ne kupujete sudije o utakmice i zbog toga smetate ovim smecarima u savezu.
sutra nam sudi sudac iz laktasa...samo se mozemo tjesit da ce bit fer sudjenje a laktasima u travniku sude dvojka iz banjaluke sve na ruku laktasima...zvijezdo naprijed samo naprijed svi smo uz tebe...svi u modricuzvijezdica je napisao/la:Sutra u Modriči je prava prilika da Gradačac pokaže "mafijašima" iz raznoraznih organizacija i grupica da je Zvijezda mnogo jača nego što su mislili. Sutra je prilika da Zvijezda pobijedi i "Modriču" i smutljivce iz saveza i Laktaša.
Hajdemo svi u Modriču i napravimo atmosferu još bolju nego prošli put. Zvijezda nije klub koji će ispasti!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.