mogu ja bratee,zbog toga da zadnjih 15 minuta vidimo na djelu harisa medunjaninaSaurman je napisao/la:moze li mi neko objasniti zato idioti s hayata ne prenose barcelona-valencia...a prenose valladolid-real...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
mogu ja bratee,zbog toga da zadnjih 15 minuta vidimo na djelu harisa medunjaninaSaurman je napisao/la:moze li mi neko objasniti zato idioti s hayata ne prenose barcelona-valencia...a prenose valladolid-real...
Zbog termina utakmice,Barca igra u 19 a tad su im one glavne vijesti,da je kojim slucajem u 8 tekma bila bi ovako labudSaurman je napisao/la:moze li mi neko objasniti zato idioti s hayata ne prenose barcelona-valencia...a prenose valladolid-real...
Messi je najbolji igrac svijeta, u to nema dileme. Imo sam uzitak gledat Maradonu i ovo sto pokazuje Messi je na tom nivou ili cak i bolje. Ako ovako nastavi dugi niz godina, bice najbolji igrac svih vremena. Ispit za njega ce bit kad udje u tridesete, tada ce se pokazat da li je dostojan da se proglasi najboljim svih vremena. Tada ce bit sporiji i bice mu znatno teze da na terenu radi ono sto radi sada, pravi protivnike smjesnim. Ali, Messi je izgleda fino dijete, koncentrisano i okrenutno iskljucivo fudbalu. Maradona je bio karizmatican, bogom dan igrac, poslat da fudbal ucini jos uzbudljivijim. To je igrac koji je samom pojavom na terenu dizo adrenalin gledaocima pred malim ekranima, a mogu samo zamislit kako je bilo onim na tribinama. Ta opijenost Maradonom je bila nevjerovatna. Bilo ga je zanimljivo gledat u svakom trenutku, sa i bez lopte. Neponovovljivo. Ali ovo sto pokazuje Messi, neodoljivo podsjeca na njega. Oba su ljevaci, oba lome protivnika, fataju ga na krivoj nozi trzajem tijela i tako protivnika ostavljaju ukopanim u mjestu. Nema komplikovanja, sve izgleda tako jednostavno, da svako od nas pomisli da i mi mozemo isto. To je odlika veliki.MElloo je napisao/la:Neutral je napisao/la:Ja sam gledam kada će se destiit taj potpuni krah Reala. Sreća njihova što se štampa novac u Madridu, pa ga imaju i previše, pa mogu i ispasti u 1000000 ligu, a imati će milione.to bi moglo biti veoma brzo
jos sada nudi 70 miliona za Rooneya..sta ce mu toliki napadaci
vidio Perez da je Rooney trenutno najbolji igrac svjeta i odma ga kupuje
Sevilla ih je dobila...HalaMadrid je napisao/la:Slijedeca 3-4 kola su mozda i najvaznija i za Real i za Barsu...
Derbi u nedjelju Atletiko i Reala... dok Barca ide na noge Mallorci .. koja ako se ne varam jos uvijek nije izgubila kod kuce.. i igraju predobro kuci...![]()
i barcaGunnerS je napisao/la:Sevilla ih je dobila...HalaMadrid je napisao/la:Slijedeca 3-4 kola su mozda i najvaznija i za Real i za Barsu...
Derbi u nedjelju Atletiko i Reala... dok Barca ide na noge Mallorci .. koja ako se ne varam jos uvijek nije izgubila kod kuce.. i igraju predobro kuci...![]()
zato sto nije opravdao novac ulozen u njega i imao je puno kikseva ove sezone zbog njega smo izgubili dosta bodova a de gea je nasa skola i bolji golmanCollegeGunner je napisao/la:Ne pratim nesto posebno tekme At. Madrida ove sezone, pa moze li mi neko objasniti zasto je Asenjo samo zamjena? Covjek je ogromni talenat...
De Gea je po meni trenutno top3 najbolja malda gomana sveta,kakav samo refleks i rutinu na golu ima kao da mu je 30 godina.Nego je li on Spanac ili Argentinac nekako me ovo prezime vuce na Argentinu.juzni vjetar! je napisao/la:zato sto nije opravdao novac ulozen u njega i imao je puno kikseva ove sezone zbog njega smo izgubili dosta bodova a de gea je nasa skola i bolji golmanCollegeGunner je napisao/la:Ne pratim nesto posebno tekme At. Madrida ove sezone, pa moze li mi neko objasniti zasto je Asenjo samo zamjena? Covjek je ogromni talenat...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.