Nadam se ne sa preko 3 gola u našoj prežiSarajlijc@ je napisao/la:Sutra ce te doziviti dominaciju potpunu, samo se nadam da ce biti realizovana sa par komada u vasoj mrezi

Moderator/ica: GracanicaAA
Nadam se ne sa preko 3 gola u našoj prežiSarajlijc@ je napisao/la:Sutra ce te doziviti dominaciju potpunu, samo se nadam da ce biti realizovana sa par komada u vasoj mrezi
sta je tu smijesno ?legijard je napisao/la:A VIDI BAJRAMSKI KONCERT U GALAXISU![]()
sta te boli briga jbt smijem se vam nestoblue815 je napisao/la:sta je tu smijesno ?legijard je napisao/la:A VIDI BAJRAMSKI KONCERT U GALAXISU![]()
smiji se brate na nekoj drugoj temi! sta si dosao ovdje provocirat?? sigurno si bijeljina, banja luka i tako ...legijard je napisao/la:sta te boli briga jbt smijem se vam nestoblue815 je napisao/la:sta je tu smijesno ?legijard je napisao/la:A VIDI BAJRAMSKI KONCERT U GALAXISU![]()
![]()
![]()
![]()
sta ti je liku
zbog koga ??zuka_TM je napisao/la:Zbog tebe tvoji roditelji zale svoj zivot
ovaj moji roditelji su mrtvi, ubila ih je glupost koju si izvaliozuka_TM je napisao/la:Zbog tebe tvoji roditelji zale svoj zivot
to tebi dosadno na zvijezdinoj temi pa dosao zezat komsije ???legijard je napisao/la:ovaj moji roditelji su mrtvi, ubila ih je glupost koju si izvaliozuka_TM je napisao/la:Zbog tebe tvoji roditelji zale svoj zivot![]()
![]()
uh izvini vidim ovaj je zuka TM nije valjda nacvijac gradnijeblue815 je napisao/la:to tebi dosadno na zvijezdinoj temi pa dosao zezat komsije ???legijard je napisao/la:ovaj moji roditelji su mrtvi, ubila ih je glupost koju si izvaliozuka_TM je napisao/la:Zbog tebe tvoji roditelji zale svoj zivot![]()
![]()
ne umirem ja od gluposti tudje mislimzuka_TM je napisao/la:Steta sto i ti nisi umro onda
to tebi dosadno na zvijezdinoj temi pa dosao zezat komsije ???[/quote]blue815 je napisao/la:ovaj moji roditelji su mrtvi, ubila ih je glupost koju si izvalio![]()
![]()
ti isti pjevaci nose pare i iz Sarajeva...nazalost tako je u cijeloj BiH...azizmpj je napisao/la:hmmmm ma jahhh ...nije li tuzno to... srbijanski pjevaci odnesose brdo para iz galaxisa a gradina nema stadion
samo se malo zapitajte, koliko je to novca i kakav se stadion moze napravit!
stoga nisu ni vlasti same krive, kriv je naivni narod ...kakav narod takva vlast!!!!
srdacan pozdrav iz Sarajeva i zelim vam opstanak!!!!
azizmpj je napisao/la:hmmmm ma jahhh ...nije li tuzno to... srbijanski pjevaci odnesose brdo para iz galaxisa a gradina nema stadion
samo se malo zapitajte, koliko je to novca i kakav se stadion moze napravit!
stoga nisu ni vlasti same krive, kriv je naivni narod ...kakav narod takva vlast!!!!
srdacan pozdrav iz Sarajeva i zelim vam opstanak!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.